Filteres kávéfőzők

SCE 3700BK Filteres kávéfőző

 • Időzítő és pontos idő funkció
 • Beépített LCD kijelző
 • Melegen tartó funkció - Keep Warm
1
/
4
Induljon jól a nap egy csésze kávéval vagy teával
A Sencor SCE 3700BK filteres kávéfőzővel egyszerre akár 6 csésze kávét vagy teát készíthet, köszönhetően a 0,75 literes kapacitással rendelkező üvegkannának. A kávéfőzővel szinte gyerekjáték a kedvenc italok elkészítése.
2
/
4
Több funkciós LCD kijelző
Többé nem kell keresni egy órát a konyhában, hogy megtudja, mennyi a pontos idő. A beépített LCD kijelzőn csak egyszer kell beállítani, és mindig pontos lesz. De lehetősége van az főzési idejének beállítására, így nem marad le semmiről sem.  
3
/
4
Fedezze fel a kivehető szűrő előnyeit
A Sencor egy tartós kialakítású, kivehető szűrőt készített, ami könnyen mosható és nem szívja magába a kávé aromákat. Nem kell többé papírszűrőt vásárolnia, anélkül is 100%-os minőségben élvezheti kávéját.
4
/
4
Biztonságos és egyszerű működés
A praktikus, 0,75 literes kapacitással rendelkező kanna, minőségi üvegből készült, praktikus fedővel, hőszigetelt fogantyúval és a csepegtetett kávé mennyiségét jelző mutatóval. Drip Stop rendszerrel felszerelt, így a csöpögés azonnal leáll, ha a kávéfőzés közben kiveszi az üvegkannát.
Sencor SCE 3700BK egy klasszikus filteres kávéfőző. Víztartály kapacitása maximálisan 0,75 liter, így elég, hogy az egész családnak készítsen benne teát vagy épp kávét. Egyszerre akár 6 csészére való forró ital is készíthető benne. Egyszerű fekete külseje könnyen tisztítható, valamint kezelése egyszerű. Lehetősége van az időzítő funkciónak köszönhetően akár reggel a frissen főzött kávé illatára ébredni, és attól sem kell tartani, hogy kihül a kedvenc itala, hiszen a melegen tartó - Keep Warm - funkció 40 percig biztos hőmérsékleten tartja. 
 

Élvezze a nagyszerű kávét vagy teát minden nap!

A frissen őrölt kávébabnak van a legfinomabb íze és illata, melynek nehéz ellenállni. Lepje meg magát egy nagyszerű kávéval vagy teával. A kanna kapacitása 0,75 liter, ami akár 6 csésze kávé vagy tea készítésére alkalmas. Ráadásul a letisztult, fekete színű megjelenésnek köszönhetően, szinte mindenhova illeszkedik. 
 

Kényelmes kezelhetőség és LCD kijelző, amelyet szeretni fog!

Mutatja a pontos időt, automatikusan főzi a kávét, és végül 40 percig melegen is tartja. Lehetősége van beprogramozni a kávéfőzés kezdetét, így akár reggel a friss kávé illatára tud felkelni. A melegen tartó funkciónak köszönhetően akár 40 percig melegen tartja a kávéfőző.  Bármikor megszakíthatja a folyamatomat, kiönthet egy csésze kávét, majd visszahelyezés után befejeződik a teljes folyamat. A szünet alatt sem kell aggódnia, hogy csepegés miatt, mert a készülék csepegésgátló szeleppel lett felszerelve.
 

Nincs szükség a szűrő cseréjére

Az eldobható szűrő nélkül is jól működik. Élvezze a kávét úgy, hogy tudja az óvja s környezetét és még pénzt is megspórol. A kivehető szűrő könnyen tisztítható, újra felhasználható és nem szívja fel a kávé aromáját. Minden kávé kivételes ízű lesz, mint például egy papírszűrő esetén. Ezenkívül a fűtőlapnak köszönhetően fenntartja a kávé optimális hőmérsékletét, és így nem kell újra melegíteni.
 

Gondoskodunk a biztonságról

A kávéfőző egy nagyméretű, kiváló minőségű 0,75 literes üvegkannával lett felszerelve. A kanna úgy lett tervezve, hogy elviseli a magas hőmérsékletet, és számos biztonsági funkcióval lett felszerelve a sérülések megelőzése érdekében. A kanna szigetelt fogantyúval, jól látható vízjelzővel és praktikus fedéllel rendelkezik. A Sencor lehetővé tette számára a Drip Stop csepegésgátló rendszerrel való működést is, amely automatikusan bekapcsol, amikor az üvegkannát eltávolítják kávéfőzés közben. A csúszásmentes lábak kellő stabilitást, míg a biztonsági zár megakadályozza a túlmelegedést. Mindezekkel a funkciókkal tökéletesen tud működni, tudva, hogy kezelése minden szempontból kényelmes és biztonságos.
 

Jellemzők:

 • LCD-kijelző
 • Üveg kancsó (0,75 l), praktikus fedéllel
 • Hőszigetelt kancsó fogantyú
 • Kivehető és mosható szűrő
 • Egyszerhasználatos papír szűrővel is használható (4-es méret)
 • Tapadásmentes melegítő felület a felszolgálási hőmérséklet tartásához
 • A biztonsági szelep azonnal leállítja a csöpögtetést, amikor a kancsót a készülékből kiemelik
 • Csészék számát mutató szintjelző a tartályon és a kancsón
 • Könnyen tisztítható
 • Főkapcsoló, működés kijelzővel
 • Csúszásmentes talpak
 • Túlmelegedés elleni védelem


Technikai információk:

 • Feszültség és frekvencia: 220-240 V, 50 Hz
 • Teljesítményfelvétel 700 W
 • Hálózati vezeték hossza: 0,8 m
 • Méretek: 210 × 195 × 265 mm
 • Tömeg: 1,3 kg
Filteres kávéfőzők

Műszaki paraméterek

Kapacitás 0,75 l
Időzítő Igen
Vízmennyiség jelző Igen
Kijelző Igen
Edény anyaga Üveg
Teljesítmény (W) 700 W
Magasság 26,5 cm
Szélesség 19,5 cm
Mélység 21 cm
Szín FEKETE
Tömeg 1,3 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás