Filteres kávéfőzők

SCE 3700BK Filteres kávéfőző

  • Időzítő és pontos idő funkció
  • Beépített LCD kijelző
  • Melegen tartó funkció - Keep Warm
1
/
4
Induljon jól a nap egy csésze kávéval vagy teával
A Sencor SCE 3700BK filteres kávéfőzővel egyszerre akár 6 csésze kávét vagy teát készíthet, köszönhetően a 0,75 literes kapacitással rendelkező üvegkannának. A kávéfőzővel szinte gyerekjáték a kedvenc italok elkészítése.
2
/
4
Több funkciós LCD kijelző
Többé nem kell keresni egy órát a konyhában, hogy megtudja, mennyi a pontos idő. A beépített LCD kijelzőn csak egyszer kell beállítani, és mindig pontos lesz. De lehetősége van az főzési idejének beállítására, így nem marad le semmiről sem.  
3
/
4
Fedezze fel a kivehető szűrő előnyeit
A Sencor egy tartós kialakítású, kivehető szűrőt készített, ami könnyen mosható és nem szívja magába a kávé aromákat. Nem kell többé papírszűrőt vásárolnia, anélkül is 100%-os minőségben élvezheti kávéját.
4
/
4
Biztonságos és egyszerű működés
A praktikus, 0,75 literes kapacitással rendelkező kanna, minőségi üvegből készült, praktikus fedővel, hőszigetelt fogantyúval és a csepegtetett kávé mennyiségét jelző mutatóval. Drip Stop rendszerrel felszerelt, így a csöpögés azonnal leáll, ha a kávéfőzés közben kiveszi az üvegkannát.
A Sencor SCE 3700BK egy klasszikus filteres kávéfőző. Víztartály kapacitása maximálisan 0,75 liter, így elég, hogy az egész családnak készítsen benne teát vagy épp kávét. Egyszerre akár 6 csészére való forró ital is készíthető benne. Egyszerű fekete külseje könnyen tisztítható, valamint kezelése egyszerű. Lehetősége van az időzítő funkciónak köszönhetően akár reggel a frissen főzött kávé illatára ébredni, és attól sem kell tartani, hogy kihűl a kedvenc itala, hiszen a melegen tartó - Keep Warm - funkció 40 percig biztos hőmérsékleten tartja. 

Élvezze a nagyszerű kávét vagy teát minden nap!

A frissen őrölt kávébabnak van a legfinomabb íze és illata, melynek nehéz ellenállni. Lepje meg magát egy nagyszerű kávéval vagy teával. A kanna kapacitása 0,75 liter, ami akár 6 csésze kávé vagy tea készítésére alkalmas. Ráadásul a letisztult, fekete színű megjelenésnek köszönhetően, szinte mindenhova illeszkedik.

Kényelmes kezelhetőség és LCD kijelző, amelyet szeretni fog!

Mutatja a pontos időt, automatikusan főzi a kávét, és végül 40 percig melegen is tartja. Lehetősége van beprogramozni a kávéfőzés kezdetét, így akár reggel a friss kávé illatára tud felkelni. A melegen tartó funkciónak köszönhetően akár 40 percig melegen tartja a kávéfőző.  Bármikor megszakíthatja a folyamatomat, kiönthet egy csésze kávét, majd visszahelyezés után befejeződik a teljes folyamat. A szünet alatt sem kell aggódnia, hogy csepegés miatt, mert a készülék csepegésgátló szeleppel lett felszerelve.

Nincs szükség a szűrő cseréjére

Az eldobható szűrő nélkül is jól működik. Élvezze a kávét úgy, hogy tudja az óvja s környezetét és még pénzt is megspórol. A kivehető szűrő könnyen tisztítható, újra felhasználható és nem szívja fel a kávé aromáját. Minden kávé kivételes ízű lesz, mint például egy papírszűrő esetén. Ezenkívül a fűtőlapnak köszönhetően fenntartja a kávé optimális hőmérsékletét, és így nem kell újra melegíteni.

Edzett üvegkanna speciális rendszerrel felszerelve

A kávéfőző egy nagyméretű, kiváló minőségű 0,75 literes üvegkannával lett felszerelve. A kanna úgy lett tervezve, hogy elviseli a magas hőmérsékletet, és számos biztonsági funkcióval lett felszerelve a sérülések megelőzése érdekében. A kanna szigetelt fogantyúval, jól látható vízjelzővel és praktikus fedéllel rendelkezik. A Sencor lehetővé tette számára a Drip Stop csepegésgátló rendszerrel való működést is, amely automatikusan bekapcsol, amikor az üvegkannát eltávolítják kávéfőzés közben.

Biztonság mindenekelőtt

A csúszásmentes lábak kellő stabilitást, míg a beépített hőbiztosíték megakadályozza a túlmelegedést. Mindezekkel a funkciókkal tökéletesen tud működni, tudva, hogy kezelése minden szempontból kényelmes és biztonságos.
Filteres kávéfőzők

Műszaki paraméterek

Kapacitás 0,75 l
Kávédaráló Nem
Szűrőkar Igen
Csöpögésgátló rendszer Nem
Időzítő Igen
Vízmennyiség jelző Igen
Kijelző Igen
Edény anyaga Üveg
Teljesítmény (W) 700 W
Magasság (cm) 26,5 cm
Szélesség (cm) 19,5 cm
Mélység (cm) 21 cm
Szín Fekete
Tömeg 1,3 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás