Kenyérpirítók

STS 2651 Kenyérpirító

  • Nemesacél design
  • Kivehető morzsatálca
  • Egyszerre 2 szelet kenyér készíthető
A Sencor STS 2651 kenyérpirító segítségével a nap legfontosabb étkezéséhez járrulhatsz hozzá saját ízlésének megfelelő pirítósokkal. Egyszerre két szelet kenyér készíthető, a pirítás intenzitását 7 fokozatban állíthatod be. Az elektronikus időzítő segítségével megadhatod a számodra megfelelő pirítási időt. A kiemelő funkcióval a kisebb szeletek kivétele sem jelenthet problémát. A fagyott kenyérszeletek pirításához külön gomb áll rendelkezésedre. Kihúzható morzsatálcával rendelkezik a morzsa egyszerű eltávolításához. Tökéletes választás, ha minden nap gyors és finom reggelit szretnél.

Kenyérpirító sok praktikus funkcióval

A Sencor STS 2651 kenyérpirító praktikus funkciókkal rendelkezik, mint például a kenyér automatikus középre történő igazítása, amely lehetővé teszi a kenyér vastagságának kiválasztását. Ezenkívül képes automatikusan kiolvasztani, majd egyetlen folyamattan befejezni a fagyasztott péksütemények sütését. Praktikus a High Lift funkció, a pirítókosár úgynevezett magas emelése, amely biztosítja a még kisebb kenyérszeletek pirítását és egyben megkönnyíti a maradék részek eltávolítását.

Állítható pirítási intenzitás

A kenyérpirító használata rendkívül egyszerű. Beépítésre került egy forgókapcsoló, ahol beállíthatod a kívánt pirítási intenzitást. Lehetőség van 7 fokozat közül kiválasztani a pirítási fokozatot. Az 1-3 alacsony intenzitással pirít, a 4-5 fokozat segítségével közepesen mértékben piríthatod meg a kenyeret, míg a 6-7 fokozat magas intenzitással készíti el a reggelit.

Egyszerű karbantartás

A 2 szeletes kialakítású kenyérpirító, beépített morzsatálcával rendelkezik. Az a kis tálca a készülék alján került elhelyezésre, mely felfogja a pirítási folyamatok alkalmával keletkező morzsákat. A morzsatálca egyszerűen kihúzható a készülékből és máris tisztává varázsolhatod. A nemesacél design egyszerű nedves ruhával tisztítható.
Kenyérpirítók

Műszaki paraméterek

Kenyérszeletek száma 2
Termosztát Nem
Időzítő Igen
Morzsatálca Igen
Kiolvasztás Igen
Péksütemény rostély Nem
Teljesítmény (W) 850 W
Magasság (cm) 18,3 cm
Szélesség (cm) 16,7 cm
Mélység (cm) 29 cm
Szín Rozsdamentes acél
Tömeg 1 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás