Ágymelegítők

SUB 0700BE Lábmelegítő

  • Kellemes tapintású, szellős mikroszálas bélés
  • Egyedülállóan puha és selymes anyag
  • Elektronikus hőmérséklet szabályozás
12990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SUB 007BE lábmelegítő az elektromos hőmérséklet-szabályozással kellemesen felmelegíti a hideg napokon és estéken. A biztonságos használathoz nagyban hozzájárul a 90 perc utáni automatikus kikapcsolódási biztonsági funkció. A teljesítményét tekintve 100 W, és az ennek köszönhetően felszabaduló energia alakul át hővé, mely három különböző fokozatban szabályozható. A kellemes tapintású, szellős mikroszálas bélés egyszerűen kivehető, így könnyen tisztán tartható.

Miért és mire jó lábmelegítő használni?

Egy hideg nap után egy pihentető relaxációhoz, vagy csak egyszerűen a téli hideg leküzdésére és a láb kellemes és megnyugtató hőérzetének megteremtésére ideális választás. A Sencor lábmelegítő nagyon puha, párnázott és kényelmes, melegséget, ellazulást és jó közérzetet biztosít.

Kényelmes, meleg, egyszerűen karbantartható

A polár a téli anyagok között előkelő helyet foglal el. Ez az az antipillinges polár, ami már nem bolyhosodik és a felhasználásában is elég sokrétű. Összetételének köszönhetően kiváló hőszigetelő, hatalmas előnye, hogy kivezeti az izzadtságot, illetve gyorsan szárad, így nem okoz kellemetlenséget akkor sem, amikor melege van az embernek. A karbantartása is egyszerű, kézmeleg, mosószeres vízzel tisztítható.

Fejlett technológia

A Japán vezeték-technológia, garantálja a termék megbízható működését. Az akár 100 W elérhető teljesítmény 3 különböző hőmérséklet beállítást tesz lehetővé. A háttérvilágítással is rendelkező hőmérséklet szabályzó további kényelmet biztosít a lábmelegítő használatakor.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencornak fontos, hogy készülékeit a lehető legnagyobb biztonságban tudják a felhasználók üzemeltetni. A lábmelegítő számos biztonsági funkcióval lett felszerelve, mint a túlmelegítés elleni védelem, vagy a vezeték sérülés esetén a takaró azonnal kikapcsolja magát. A lábmelegítőbe beépített biztonsági kapcsoló a készüléket automatikusan lekapcsolja 90 perc folyamatos működés után.
Ágymelegítők

Műszaki paraméterek

Kialakítás Lábmelegítő
Anyag Szintetikus
Hőmérséklet fokozatok száma 3
Masszázs
Mosható bélés
Teljesítmény (W) 100 W
Szín Bézs

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás