Vissza Lemezjátszók
Lemezjátszók

STT 016 Lemezjátszó

  • AutoStop funkcióval
  • USB foglalat
  • CD / MP3 lejátszó, magnó deck
84990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Raktáron > 5 db
Vannak dolgok, amik sose mennek ki a divatból. A Sencor STT 016 retró bakelit lemezjátszóval könnyedén meghallgathatja régi bakelit lemezeit, audio kazettáit és CD-it is. Emellett a modern kialakításnak köszönhetően könnyedén elérheti zeneszámait USB pendrive-on keresztül. Élvezze a múlt hangulatát a jelen technológiájával!

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER ÉS USB CSATLAKOZÓ

A Sencor STT 016 retró bakelit lemezjátszóval nem csak régi bakelit lemezeit hallgathatja újra, hanem kihasználhatja az FM tuner lehetőséget is. Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő, 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. Emellett a beépített USB portnak köszönhetően könnyedén digitalizálhatja évek során gyűjtött bakelitgyűjteményét, és minőségi felvételeket menthet MP3 vagy WAV formátumban.

TÖKÉLETES HANGZÁS

A Sencor STT 016 retró bakelit lemezjátszó két hangsugárzóval rendelkezik, amelyek akár 2x 3W teljesítményt biztosítanak. A hangsugárzók széles frekvenciatartományban működnek, 40 Hz-től egészen 16 kHz-ig. Az autóstop funkcióval ellátott készülék gondoskodik arról, hogy a bakelit lemezek lejátszása zökkenőmentesen történjen, és ne sérüljenek. A három különböző sebességbeállítási lehetőség (33/45/78 RPM) pedig lehetővé teszi, hogy a különböző típusú bakelit lemezeket megfelelő sebességgel lejátszhassa.

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A Sencor bakelit lemezjátszóval feledésbe merült lemezei újra megelevenednek. Az eszköz méretfüggetlen, hiszen könnyedén lejátszik 17,5 cm, 25 cm vagy akár 30 cm-es lemezeket is. De nem csak a bakelit lemezekről van szó, a multimédiás lejátszó képes audió kazettákat és CD lemezeket is olvasni. A beépített fejhallgató-csatlakozó és a RCA Aux In csatlakozók pedig lehetővé teszik más eszközök csatlakoztatását is. Emellett a távirányítóval könnyedén irányíthatja a lemezjátszót, így kényelmesen élvezheti a zenét.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Fogyasztás: 19 W
  • Méretek: 340 x 500 x 210 mm
  • Súly: 7.8 kg
Lemezjátszók

Műszaki paraméterek

Fordulatszám (for./perc.) 33/45
Általános teljesítmény (RMS) 6 W
FM tuner ANALÓG
USB Igen
Lejátszás USB-ről MP3
Felvétel USB-re Igen
Kártya foglalat Nem
Audió bemenet Igen
Hangkimenet ANALOG
Fülhallgató csatlakoztatása Igen
Távirányító
Magasság (cm) 21 cm
Szélesség (cm) 50 cm
Mélység (cm) 34 cm
Szín Barna
Tömeg 7,8 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Lemezjátszó tű
STT NEEDLE
Lemezjátszó tű
Kompatibilis a Sencor lemezjátszó készülékekkel
CR2025 Lithium elem
SBA CR2025 1BP
CR2025 Lithium elem
CR2025 gombelem / 1 db-os kiszerelés 
CR2025 Lithium elem
SBA CR2025 2BP
CR2025 Lithium elem
CR2025 gombelem / 2 db-os kiszerelés
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás