Vissza Személymérlegek
Személymérlegek

SBS 8002BK Okos személyi fitness mérleg

  • Sencor HOME alkalmazás - Bluetooth kapcsolat iOS és Android eszközökhöz
  • Csatlakozás a Google Fit és az Apple Health szolgáltatásokhoz
  • Lehetőség több felhasználói profil létrehozására
15 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

Ismerje Meg a Sencor SBS 8002BK fürdőszobai mérleget

A Sencor SBS 8002BK letisztult, elegáns stílusú minden fürdőszobába könnyen beilleszthető kiegészítő. A Bluetooth adatkapcsolatnak köszönhetően összeköthető okostelefonjával, így használhatja a Sencor Home applikációt, de egyszerűen csatlakoztathatja a Google Fit és az Apple Health alkalmazásokhoz is egyaránt, így különböző statisztikát készíthet, elemezhet a kívánt eredmény elérése érdekében. Képes a mért tömeg, a testvíztartalom, a zsírszázalék, valamint a csontsűrűség kijelzésére, mindemellett meghatározza a testtömeg index értékét is. Biztonsági edzett üveg felülettel lett ellátva, a maximális terhelhetősége pedig 180 kg a mérési pontosság pedig 100 g. Az inverz kijelző automatikusan ki- és bekapcsol, így használata rendkívül egyszerű.

Fedezze fel a Sencor Home mobilalkalmazás előnyeit

A Sencor SBS 8002BK személyi mérleg a Sencor okoseszközök családjába tartozik. Wi-Fi-n keresztül vezérelhető a Sencor HOME alkalmazásban. A telepítés nagyon egyszerű. Az alkalmazást és az ilyen típusú ventilátorokat az útmutatóban található QR-kód segítségével töltheti le. Az alkalmazás intuitív és áttekinthető a felhasználó számára, emellett lehetővé teszi a készülék különböző statisztikák, előzmények részletes áttekintését.

Megbízható elemzést készít Önnek több testparaméterről

Nem csak kilogrammokat képes megmutatni. A hatékony mérésekhez a mérleg a BIA módszert alkalmazza, amellyel több testparamétert is meg tud határozni az emberi szövetek elektromos ellenállása alapján.
És milyen paramétereket tud elemezni?

Szubkután zsír

  • Megtudhatja, hogy a teljes testsúlyának hány százalékát teszi ki a bőr alatti zsír, aránya a normál értékeken belül van-e, alatt, vagy éppen ellenkezőleg, a túlsúly vagy az elhízás határán van. A bőr alatti zsír bizonyos hányada egészségünk szempontjából elengedhetetlen, és számos fontos funkciót lát el a szervezetben. Ez a fajta testzsír közvetlenül a bőr alatt képződik, és általában redőknek nevezik.

Testvíz aránya

  • Ki tudja elemezni, hogy a teljes súlya hány százaléka víz, és azt is meg tudja mondani, ha esetleg teste a kiszáradás határán van. Fontos a megfelelő hidratálás, felgyorsítja az anyagcserénket, kiüríti a méreganyagokat a szervezetből és energiát ad. Az emberi testben lévő összes vizet teljes testvíznek nevezzük, és felnőtteknél a testtömeg 55-60%-át teszi ki.

Izomtömeg

  • Megmutatja, hogy a teljes súlya hány százaléka izom. Az izmok támogatást és mozgékonyságot biztosítanak az egész test számára. Az izomtömeg megfelelő aránya biztosítja, hogy az emberi test ne ereszkedjen meg, az edzett izmok pedig javítják a mozgásszabadságot és a testtartást.

Csontok

  • Még a csontok is az emberi test teljes súlyának jelentős részét teszik ki. Kiszámolhatja, hogy a teljes súlyod hány százaléka csont. Felnőtteknél ez körülbelül 13-14%.

És valójában hogyan is dolgozik a mérleg?

A jó minőségű üvegfelület alatt fém elektródák vannak, melyek a fogantyúban szintén találhatók. Az elektródákon keresztül nagyon gyenge elektromos impulzust küld, és az egyes szövetek elektromos ellenállásának különbsége alapján számítják ki arányukat. A Sencor úgy helyezte el az elektródákat, hogy hatékonyan lezárja a mérőkört, amikor mindkét lábát az elektródákra helyezi, és mindkét kezével megfogja a fogantyút.

Egyszerű kezelhetőség

Legfeljebb 180 kg-ot a terhelhetősége és 100 grammos pontosággal mér. Kapcsoló gombot ne keressen sehol, automatikusan elindul, ha rálép a mérlegre, és üresjáratban automatikusan kikapcsol. A nagyméretű LCD kijelző segítségével akár lehetősége van a mértékegységek kiválasztására is – kg / lb / st. A Data Lock funkció pedig biztosítja Önt, hogy a mért adatok a mérés után még 10 másodpercen keresztül láthatóak. Működtetése 2 db AAA elemmel történik, melyek a csomagolás részét képezik, az elem merülést és a túlterhelést egy ikonnal jelzi a mérleg.

Személymérlegek

Műszaki paraméterek

Alkalmazás Igen
Mértékegységek KG/LB
Auto ON/OFF
Testzsír Igen
Testvíz Igen
Memória Igen
Tápellátás Elem

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Alkáli elem AAA
SBA LR03 10BP AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 10 db-os csomagolás / Alkáli elem
Alkáli elem AAA
SBA LR03 8S AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 8 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AAA
SBA LR03 4+2BP AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 4 +2 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás