Mikrohullámú sütők

SMW 5017WH Mikrohullámú sütő

  • LED működtető panel, 8 előre beállított programmal
  • Mikrohullámú sütés az egyszerű és gyors főzéshez és étel melegítéshez
  • Tartós és könnyen tisztítható zománcozott belső felületek
1
/
4
Sencor mikrohullámú sütő
A Sencor egyszerű kezelőszervekkel, LED panellel és nyolc automata programmal szerelte fel. Tegye teljessé konyháját egy nagy teljesítményű mikrohullámú sütővel, és válasszon három diszkrét szín közül.
2
/
4
8 különböző üzemmód
A LED panelen és a digitális órán keresztül a teljes folyamatot nyomon tudja követni, a forgó szabályozóval programokat és funkciókat állíthat be. 5 fokozatú mikrohullámú teljesítmény, 3 kiolvasztási mód és 8 automatikus program van a különféle finomságokhoz, mint például a pattogatott kukorica.
3
/
4
Alacsony zajszint
Nagyon halkan dolgozik, ami mindössze 65 dB(A)-t jelent maximális mikrohullámú teljesítmény mellett. Működése senkit nem fog zavarni, még ha sokáig dolgozik is, ha befejezte a munkát halk hangjelzéssel jelzi.
4
/
4
A biztonságos működés magától értetődő!
A mikrohullámokat és a világítást egyenletesen oszlatja el a belső térben, így a melegítés, főzés és kiolvasztás teljes folyamatát irányítani tudja. Még a kis kíváncsi kezek számára is biztonságos. A gyerekzárnak köszönhetően nem lesz nem kívánt indítás, nyitás vagy a beállított értékek/funkciók megváltoztatása.
Ismerje meg a 17 literes SMW 5017WH mikrohullámú sütőt, amely 800 W-os kiváló mikrohullámú teljesítménnyel büszkélkedhet. A Sencor egyszerű kezelést, LED panelt és nyolc automatikus programot biztosít a felhasználók számára. Egészítse ki konyháját egy nagy teljesítményű mikrohullámú sütővel, és válasszon három szín közül.

Előre telepített programok, késleltetett indítási funkció

Többé nem kell azon gondolkodnia, hogy milyen időre vagy teljesítményre van szüksége a megfelelő sütéshez, melegítéshez. A mikrohullámú sütő ezeket az értékeket automatikusan beállítja. A beépített LED panelen és időzítőn keresztül végig ellenőrizheti a folyamatot, és a forgatógombbal beállíthatja a programokat és a funkciókat. 5 mikrohullámú teljesítményfokozattal, 3 olvasztási móddal és 8 automata programmal rendelkezik számos finomsághoz, például pattogatott kukoricához. Ha hozzáadjuk a késleltetett indítást és a 60 perces időzítő funkciót is, akkor egyértelmű kiváló választás ez a mikrohullámú sütő.

Edények és tálak

A mikrohullámú sütőbe olyan edények használata az ideális, amelyek átlátszóak és semmi sem akadályozza a mikrohullámok szabad terjedését. Fém edényeket vagy fém díszítésű tányérokat a sütőbe ne tegyen be mert a fém nem engedik át a mikrohullámokat. Lehetőség szerint kerek vagy ovális edényeket használjon. A mikrohullámú sütőben használható edényekről részletes tájékoztatást olvashat a készülék használati útmutatójában. Kérjük figyelmesen olvassa el!

Ajtónyitás egyszerűen

Az ajtóra rögzített nyitó kar segítségével, egyszerűen kinyitható a Sencor mikrohullámú sütő ajtaja. Az oldalra nyíló ajtó kialakításnak köszönhetően hatékonyabban tudja használni szinte minden helyzetben. A szabadonálló kialakításnak köszönhetően a készülék elhelyezése szinte határtalan.

Alacsony zajszint

A Sencor mikrohullámú sütője még maximális teljesítmény melletti működés esetén is mindössze 65 dB (A) zajszinttel rendelkezik. Szinte észre se fogja venni, hogy működik a készülék. A beállított programok végén hangjelzés figyelmezteti, hogy elkészült az étel!

Egyszerű karbantartás

A sütő belseje egy nagyon tartós anyagból készült, amely megakadályozza a korróziót. A zománcozott felület pedig biztosítja az egyszerű takarítást. A forgótányér kényelmesen eltávolítható és folyó víz alatt mosható. A külső része nedves ruhával törölhető.

Biztonság mindenekelőtt

Nagyszerű láthatóságot és irányítást tesz lehetővé minden lépésnél! Egyenletesen oszlatja el a mikrohullámokat sütő belsejében és a belső világítást biztosítja Önnek az étel folyamatos ellenőrizhetőségét. Még a fiatal kíváncsi kezektől is védve van, a gyerekzárnak köszönhetően véletlenül sem tud elindulni a készülék, továbbá nem állítható és nem nyitható ki a készülék.
Mikrohullámú sütők

Műszaki paraméterek

Telepítési lehetőségek Szabadon álló
Mikrohullámú sütő típus Alapvető
Kapacitás 17 l
Mikrohullámú sütő teljesítmény (W) 800 W
Grill Nem
Vezérlés Mechanikus
Belső felület Zománcozott
Ajtónyitás Bal
Magasság (cm) 25,6 cm
Szélesség (cm) 45,1 cm
Mélység (cm) 35,4 cm
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás