Vissza Fritőzök
Fritőzök

SFR 7200SS Fritőz

  • Fedél betekintő nyílással a sütés folyamatos ellenőrzéséhez
  • 130°C és 190°C között beállítható termosztát
  • Akár 2.200W teljesítmény
24990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor SFR 7200 olajsütő készülék segítségével, szinte bármikor könnyen és egyszerűen készíthet finomabbnál finomabb ételeket. Az olajsütő akár 2200W teljesítménnyel, 3,2 literes kapacitású sütőkosárral és állítható hőmérséklettel lett ellátva. A tapadásmentes felületnek és a kivehető kosárnak köszönhetően a tisztítása is rendkívül egyszerű. A 3,2 literes kapacitással körülbelül 1400 g hasábburgonya készíthető el egyszerre.   

Állítható hőmérséklet és sütési idő

Élvezze kedvenc ételét szükségtelen hosszas előkészületek nélkül. Az SFR 7200SS köszönhetően minden sült ételt élvezhet anélkül, hogy félne attól, hogy megég valami. A kezelőpanelen kiválaszthatja az időzítő funkciót és bármilyen hőmérsékletet 130-190 °C tartományban.

Kiválóan készítheti el:

  • Ropogós krumpli vagy krokett
  • Hagymakarikák
  • Ízletes fánkok
  • Szaftos steak
  • Lángos
  • Rántott sajt

Akár 1,4 kg étel készítése egyszerre

A 3,0 literes kapacitású olajsütő edénybe akár 1,4 kg étel is belefér. Nagyon jó minőségű anyagból készült, akár mosogatógépben is mosható. Ezen kívül a kompakt kialakításnak köszönhetően, kényelmesen elfér egy kisebb konyhában is.

Sültkrumpli gyorsan, pillanatok alatt

Szó szerint néhány perc alatt az egész család élvezheti a nagyszerű fogásokat! A 2200 W-os teljesítmény lehetővé teszi, a gyors felmelegedést és ezután már süthet is. A belső edény kiváló minőségű tapadásmentes anyagból készült, így nem kell aggódnia a sütéstől még magasabb hőmérsékleten sem.

Praktikus betekintő nyílás

A praktikus, ablakos fedélnek köszönhetően nem kell aggódnia a sült ételek túlzott szaga miatt, ugyanakkor a teljes sütési folyamat az Ön felügyelete alatt zajlik. Ezenkívül a fogantyúk is tökéletesen hőszigeteltek.

Biztonság mindenekelőtt

A készülék túlmelegedés ellen minden esetre biztosítva van, és abban a pillanatban, amikor egy időre abbahagyja a sütést és a hőmérséklet el kezd emelkedni, kikapcsolódik. Fontos, hogy soha ne kapcsolja be olaj nélkül, és soha ne hagyja felügyelet nélkül bekapcsolt állapotban.

Fritőzök

Műszaki paraméterek

Mosogatógépben mosható Igen
Tároló felülete Tapadásmentes
Időzítő Igen
Teljesítmény (W) 2 200 W
Magasság (cm) 21 cm
Szélesség (cm) 35 cm
Mélység (cm) 22 cm
Tömeg 1,9 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás