Fritőzök

SFR 8200SS Fritőz

  • 5 előre beállított program az egyszerűbb használathoz
  • Saját sütési hőmérséklet és idő is beállítható
  • Fedél betekintő nyílással a sütés folyamatos ellenőrzéséhez
27990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
4
Olajsütő 5 előre beállított programmal
Ismerje meg a Sencor SFR 8200SS olajsütőt, amely 5 beépített programjának köszönhetően időt és energiát spórolhat meg úgy, hogy tökéletes ízű ételeket készíthet el.
2
/
4
Gyors és egyszerű karbantartás
Az olajsütő kiváló minőségű rozsdamentes acél kivitellel és tapadásmentes belső felülettel rendelkezik, aminek köszönhetően a tisztítása gyerekjáték. A belső olajsütő tartály mosogatógépben mosható, így rövid időn belül készen áll a következő sütésre.
3
/
4
Digitális kijelző
A beépített LED kijelzőnek köszönhetően egyszerűen irányíthatja a teljes sütési folyamatot. A jelzőfény azonnal jelzi, ha készenléti üzemmódban készen állok a sütésre.
4
/
4
Sült krumpli akár 7 percen belül
Senki sem szeret sokat várni az ételre. A 2200 W-os teljesítménynek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a feltétlenül szükségesnél tovább kell várnia kedvenc krumplijára. Mindössze 7 perc alatt megsütheti őket, szép ropogósra, úgy, ahogyan Ön szereti.

A Sencor SFR 8200 olajsütő készülék segítségével, szinte bármikor könnyen és egyszerűen készíthet finomabbnál finomabb ételeket. Az olajsütő akár 2200 W teljesítménnyel, 3,2 literes kapacitású sütőkosárral és állítható hőmérséklettel lett ellátva. A tapadásmentes felületnek és a kivehető kosárnak köszönhetően a tisztítása is rendkívül egyszerű. A beépített 5 sütési program még egyszerűbbé teszi a sütési folyamatot. A 3,2 literes kapacitással körülbelül 1,4 kg hasábburgonya készíthető el egyszerre.  

Könnyű és gyors takarítás az Easy to Clean funkcióval

A fritőz kiváló minőségű rozsdamentes acél testből és tapadásmentes belső felülettel rendelkezik, aminek köszönhetően a takarítás gyerekjáték. Az Easy to Clean funkciónak köszönhetően minden sütés után leveheti a rozsdamentes acél fedelet is, amely könnyebben tisztítható lesz. Ezenkívül a belső olajsütőt mosogatógépben is elmoshatja, így készen áll a következő sütésre.

Digitális kijelző, amely nem ad esélyt arra, hogy elrontsa az ételt

Még ha az ételkészítés nem is éppen a kedvenc tevékenysége, az egyszerű használattal bármit megsüthet vele, ami éppen az eszébe jut. A beépített LED kijelzőnek köszönhetően teljeskörűen felügyelheti az egész sütési folyamatot. A jelzőfény azonnal jelzi, ha a sütés elkezdhető.

Sültkrumpli akár 7 perc alatt

Senki sem szereti a hosszú várakozást. A 2200 W-os teljesítménynek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a szükségesnél tovább kell várnia kedvenc házi burgonyájára. Mindössze 7 perc alatt megsütheti őket, szép ropogósra, úgy, ahogyan azt szereti.

Praktikus betekintő nyílás

A praktikus, ablakos fedélnek köszönhetően nem kell aggódnia a sült ételek túlzott szaga miatt, ugyanakkor a teljes sütési folyamat az Ön felügyelete alatt zajlik. Ezenkívül a fogantyúk is tökéletesen hőszigeteltek.

Biztonság mindenekelőtt

A készülék túlmelegedés ellen minden esetre biztosítva van, és abban a pillanatban, amikor egy időre abbahagyja a sütést és a hőmérséklet el kezd emelkedni, kikapcsolódik. Fontos, hogy soha ne kapcsolja be olaj nélkül, és soha ne hagyja felügyelet nélkül bekapcsolt állapotban.

Fritőzök

Műszaki paraméterek

Kosárkapacitás 1,4 kg
Mosogatógépben mosható Igen
Tároló felülete Tapadásmentes
Kijelző Igen
Időzítő Igen
Teljesítmény (W) 2 200 W
Magasság (cm) 21 cm
Szélesség (cm) 35 cm
Mélység (cm) 22 cm
Szín Fekete/rozsdamentes acél
Tömeg 3,1 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás