Elektromos borotvák

SMS 7000BK Öntisztító villanyborotva

27990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
Az Te tökéletes megjelenésednek érdekében a Sencor elkészítette az SMS 7000BK borotvát, amelyet szakáll és haj igazítására, valamint száraz borotválkozásra terveztek. 3 egymástól függetlenül forgó borotvafejjel, valamint egy cserélhető tartozékkal rendelkezik a pajesz vagy a szakállvonal tökéletes nyírásához. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült éles pengék garantálják a szimmetrikus és sima borotválkozást, bőrirritáció nélkül. A gép csúcspontja a csendes, nagy sebességű motor, amely erős akkumulátorral együtt teljesítményével és változtatható töltési lehetőségeivel nyűgöz le. A 2500 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátornak köszönhetően akár 3 órát is képes folyamatosan üzemelni, míg maga a töltés körülbelül 3,5 órát vesz igénybe. Az ergonomikusan kialakítás hozzájárul a kényelmes fogáshoz, és megakadályozza a készülék kicsúszását.

A rozsdamentes acél pengék professzionális munkát végeznek

Mint már említettük, a készülék 3 független borotvafejből áll, amelyek pengéi kiváló minőségű és tartós rozsdamentes acélból készülnek, és úgy tervezték, hogy gyengédek legyenek a bőrödhöz. A Sencor az egyszerű karbantartás és a hosszú élettartam érdekében választotta ezt a minőségi anyagot. Ha a pengék elvesztik élüket, egyszerűen cseréld ki őket egy új borotvafejre.

Direct Drive technológia

A beépített Direct Drive technológia lehetővé teszi, hogy a gép lemerülés után is működjön, közvetlenül a hálózatra való csatlakoztatás után. Ez kiküszöböli a hosszas várakozást a teljes feltöltéshez. Meggyőz Téged arról is, hogy ez a készülék valóban keményen tud dolgozni, hiszen egyszerre akár 3 órát is képes működni! Ebben a 2500 mAh-s akkumulátorkapacitás is segít. A kellemes kezelhetőségét vezeték nélküli működése garantálja, ráadásul 3,5 óra alatt újratölthető.

Beépített LED működésjelzők

A működésvezérlő gomb alatt található praktikus LED kijelző, több ikonon keresztül minden információról időben tájékoztatást ad. Mindig tisztában lesz az akkumulátor aktuális állapotáról, de még arról is, ha meg kell tisztítania a borotvafejet vagy a tartozékot. Az időadatok numerikus formában mutatják az akkumulátor fennmaradó kapacitását, a lakat szimbólum jelzi Neked, ha a készülék le van zárva. Ez a biztonsági zár funkció védelmet nyújt a mozgás közbeni spontán bekapcsolódás ellen – különösen ideális a biztonságos szállításhoz vagy tároláshoz.

A titánréteggel ellátott vágófej precízen működik

A megjelenés tökéletesítéséhez szükséges apróbb és részletgazdagabb módosításához a csomagban található kivehető oldalvágó fej szolgál. A pajesz, szakáll vagy kisebb szőrszálak vágása teljesen az ő szakterülete. A titánbevonatú penge precíz vágást és hosszú élettartamot garantál.

Vízálló kialakítás

A borotva teljes teste vízálló kialakítású, így folyó víz alatt kényelmesen tisztítható. További előnyei közé tartozik az ultracsendes nagysebességű motor, a könnyű kialakítás és a hosszú élettartalmú akkumulátor - két óra töltés akár 180 perces működést is eredményezhet. Napi 2 perces használat esetén ez majdnem egy hónap egyetlen töltéssel.

Csomag tartalma

  • Borotva
  • Borotvafej
  • Pajesz, kontúr fej
  • Tisztító kefe
  • Micro USB töltőkábel
  • USB töltőadapter puha tok
Elektromos borotvák

Műszaki paraméterek

Borotva mechanizmus Körkéses
Tápellátás Akku
Töltési idő 210 min
Üzemóra (akku) 180 min
Borotvafej típus Lengőfejes
Borotvafejek száma 3
Nedves borotválás Nem
Hajnyíró Igen
Vízálló Nem
Töltés jelző Igen
Magasság (cm) 17 cm
Szélesség (cm) 6,6 cm
Mélység (cm) 5,9 cm
Szín Fekete
Tömeg 210 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Borotvafej
SMX 010
Borotvafej
Kompatibilis a Sencor SMS 7000BK készülékkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás