Rúd-, és álló porszívók

SVC 0618TI Álló porszívó 4 az 1-ben

 • Vezeték nélküli rúdporszívó 4 az 1-ben, moppal és kivehető kézi egységgel
 • Egy mozdulattal felporszívózza és fel is mossa a kemény padlót
 • „Cat&Dog Mini” motoros forgókefe a kézi egységhez
59 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

Ismerje meg a Sencor SVC 0618TI álló porszívóját

Élvezze a kényelmes takarítás. A Sencor SVC 0618TI porszívója könnyedén megbirkózik a nehézkesnek tűnő rendetlenséggel is. Kétségtelenül elégedett lesz a 18 V-os Li-Ion akkumulátor vezeték nélküli működésével, a mozgás szabadságával. A porszívó működését tekintve csendes, könnyen irányítható és nem igényel hosszasabb karbantartási munkákat.
A porszívó működését egy 18 V-os, 2000 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor biztosítja. Az akkumulátor töltöttségét a beépített LED kapacitás jelző segítségével tudja ellenőrizni. Egy teljesen feltöltött akkumulátorral akár 40 percen keresztül tud porszívózni, ez függ a használattól, és kb. 4-6 óra szükséges az akkumulátor teljesen feltöltéséhez.

Fedezze fel a 4 az 1-ben működés előnyeit

Takarítson meg időt, pénzt, helyet és energiát a Sencor 4 az 1-ben álló porszívó segítségével. Az erős szívóerőn túl, lehetősége van a mop funkcióval a padló felmosására is. De ez még nem minden! A készülékből kivehető egy kézi porszívó is, amely ideális a különböző szennyeződések gyors és hatékony összegyűjtésére az asztalon, konyhában, bútorok felületén vagy akár az autóban.

Élvezze a rendkívül kényelmes kezelést

A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően élvezze a mozgás szabadságát. Nincs olyan hely, ahova ne tudná magával vinni a készüléket. A könnyű vezérelhetőségének és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően ezentúl nem kell külön erőfeszítéseket tenni például az ágy alatti területek porszívózásához. A Sencor egy 180°-ban elforgatható szívófejjel szerelte fel a készüléket, így bármilyen sarokba is könnyen beilleszkedik.

Beépített LED világítás

A szívófejbe beépítésre került egy LED világítás, a még hatékonyabb tisztítás érdekében. A világítás úgy lett elhelyezve, hogy a legapróbb szennyeződéseket és finom port is felfedje. Olyan helyeken is segítségére lesz, ahol rosszabbak a látási viszonyok, például, kamrában vagy a bútorok, ágyak alatt.

Porzsák nélküli kialakítás, HEPA szűrőrendszer

A Sencor SVC 0618TI egy porzsák nélküli kialakítású állóporszívó. Egyszerűen kivehető HEPA szűrővel és 0,5 literes porgyűjtő tartállyal felszerelt. A HEPA szűrő kiváló minőségű és a legkisebb por/allergén részecskékről is gondoskodik. A portartály könnyen eltávolítható, mosható, és nem kell aggódnia a cserélhető porzsákok vásárlása miatt, ezzel is időt, pénzt takarít meg és védi környezetét a szintetikus anyagoktól.

Saját motorral felszerelt forgókefe

A saját motorral rendelkező, forgókefés szívófej kifejezetten a szőr, szösz, hajszálak, morzsák, por és nagyobb részecskék eltávolítására szolgál a padlóról, kárpitokról és a szőnyegekről. Kiváló eredményeket fog elérni. Az első mozdulattal tökéletesen tiszta csíkot fog látni.

Cat & Dog tartozék

A háziállat tulajdonosok részére tökéletes társat fogja jelenteni a speciális kialakítású szívófej. A kézi porszívóra csatlakoztatható „Cat & Dog Mini” szívófej segítségével egyszerűen szabadíthatja meg a kárpitokat, szőnyegeket a különböző szőrszálaktól, szöszöktől.  

Nedves mop

A felmosó funkció makulátlan tiszta padlót garantál. A nedves mop funkciónak köszönhetően még a legfinomabb szemcsék is eltűnnek és a padló tökéletesen tiszta lesz.

2 TELJESÍTMÉNYFOKOZAT

A kétféle teljesítményszintből kiválaszthatja a szükségeset. A nagy teljesítményű üzemmód kiváló az erősen szennyezett felületek intenzív tisztítására. Normál takarítás üzemmódban a porszívó akár 40 percig is üzemel.


Csomagolás tartalma:

 • Rúdporszívó kézi egységgel
 • Cat & Dog Mini motoros forgókefe
 • Töltőalapzat
 • Hálózati adapter
 • Mopfej
 • 5x textil felmosópárna
 • Réstisztító fej
 • Porkefe
Rúd-, és álló porszívók

Műszaki paraméterek

Porzsák nélküli
Zajszint 79 dB
Tápellátás Akku
Nedves mop
Kialakítás 4 in 1
HEPA szűrő
Akkumulátor üzemideje 40 min
Töltési idő 6 óra
Tasak/edény űrtartalma 0,5 l
Tömeg 2,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

HEPA szűrő
SVX 023HF
HEPA szűrő
Kompatibilis a Sencor SVC 86xx és az SVC 0625AT modellekkel
Mop készlet
SVX 035BL
Mop készlet
Kompatibilis a Sencor SVC 8936TI modellel
Felmosó tartály
SVXD 0615
Felmosó tartály
Kompatibilis Sencor SVC 0618TI, SVC 060x, SVC 8668AT modellekkel
 
Kárpit szívófej
SVXD 0614
Kárpit szívófej
Kompatibilis a Sencor SVC 06xx modellekkel

 
Adapter
SVXD 0611
Adapter
Kompatibilis a Sencor SVC 0618TI modellekkel

 
Központi kefe
SVXD 0612
Központi kefe
Kompatibilis a Sencor SVC 0618TI modellekkel

 
Padlószívófej
SVXD 0613
Padlószívófej
Kompatibilis a Sencor SVC 0618TI modellekkel
 
Résszívófej
SVXD 0616
Résszívófej
Kompatibilis a Sencor SVC 06xx / SVC 86xx modellekkel
 
Puha porolókefe
SVXD 0617
Puha porolókefe
Kompatibilis a Sencor SVC 06xx / SVC 86xx modellekkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás