Párásítók

SHF 901WH Párásító

  • Ideális megoldás a nagyon száraz és irritáló levegőjű helyiségekbe
  • A 40–60 % közötti páratartalom csökkenti a vírusok terjedését
  • A készülékbe illatosító olajok is adagolhatók az aromaterápiához és relaxáláshoz
9990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SHF 901WH ultrahangos párásító készüléke igazi mester az egészséges légkör megteremtésében. Mindig stabilan biztosítja a tökéletes páratartalmat 18 m2-es helyiség méretig. A párásító, amely nagyfrekvenciás ultrahangos oszcillátorral dolgozik, ami hatékony és csendes működést garantál és minimalizálva a száraz irritáló levegőt. AntiBacterialAgent+ technológia megakadályozza a víztartályban a baktériumok keletkezését. A 0,9 literes víztartály, 90 ml/ óra maximális teljesítmény mellett 10 órás folyamatos működést biztosít egyetlen töltéssel. 

Megakadályozza a vírusok terjedését

A legjobb párásítók biztosítják, hogy a helyiségek az ideális páratartalom 40-60% között legyen, ami radikálisan csökkenti a vírusok terjedését. A száraz levegő a légúti problémák súlyosbodását, allergiát, általános fáradtságot vagy a nyálkahártya kiszáradását is okozhatja, ezért célszerű használni az SHF 901WH párásító készüléket. Minden nap hatékonyan fog működni az egészségesebb környezetért és a friss levegőért. A kisgyerekes háztartások, házi kedvencek és növények különösen értékelni fogják.

Nincs több baktérium a levegőben az AntiBacterialAgent+ technológiának köszönhetően

A Sencor a forradalmian új AntibacterialAgent+ antibakteriális technológiával gazdagította a készüléket, amely a tartály felületén egy speciális bevonat formájában jelenik meg. A tartály belsejében található antibakteriális réteg gondoskodik arról, hogy minden nemkívánatos baktérium teljesen eltűnjön, és ezáltal hozzájárul a tisztább és jobb levegőhöz.

Hogyan működik a nagyfrekvenciás ultrahangos oszcillátor

Megpróbáljuk leegyszerűsíteni a nagyfrekvenciás ultrahangos oszcillátor elvének leírását, amelyen a készülék egész belső működése alapul. Segítségével a vizet apró légcseppekké tudja alakítani, amik aztán könnyedén átfolynak a szellőzőn, fokozatosan elpárolognak és egyszerűen hozzátapadnak a környező száraz levegőhöz. Mindez a helyiség megnövekedett páratartalmának köszönhető. Nem kell félnie attól, hogy a lecsapódott pára nyomott hagyna a különböző felületeken.

A hideg gőz nem befolyásolja a szoba hőmérsékletét

Nyilván párásítóként gőzt képez. De mivel a készülék hideg párát képez, így nincs hatása az adott helyiség hőmérsékletére. A Sencornak köszönhetően a gőz kibocsátása 360°-os tartományon belül biztosított, így egyszerűen beállíthatja, hogy milyen irányban dolgozzon. Az egészségét és az egészséges levegőt helyezzük az előtérbe.

Kényeztesse magát illóolajok segítségével

A Sencor felszerelte a párásítót egy speciális párnával, amelyre aromaolajat lehet csepegtetni, és így használhatja az aromaterápiát - vagyis az illóolajok illatával történő kezelést. Vigyázzon a külsőre és belsőre is egyaránt, és kényeztesse magát egy tiszta levegővel teli otthonnal. Az allergiások és asztmások minden bizonnyal értékelni fogják ezeket a képességeket.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHF 901WH sok védőelemmel lett felszerelve. Automatikusan kikapcsol, ha a tartályból kifogy a víz. A víz betöltése után a készülék folytatja a korábbi beállítások értelmében a működését. Természetesen megtalálható egy alacsony vízállás jelző rendszer, amely időben figyelmeztetni fogja Önt. A kiváló minőségű csúszásmentes lábak szilárdan egyben stabilan tartják a készüléket. Ezenkívül minden alkatrész könnyen szétszedhető és könnyen tisztítható, így a párásítás minősége mindig maximális. A vizet rendszeresen kell cserélni, legfeljebb háromnaponta egyszer.
Párásítók

Műszaki paraméterek

Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás