Audio rendszerek

SSS 3500 Parti vezeték nélküli hangszóró

  • Vízálló hangszóró IPX4 védelmi fokozattal
  • Kikapcsolható fényhatások
  • TWS (True Wireless Stereo) funkció
49990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab

A Sencor SSS 3500 hordozható vezeték nélküli hangfal a Bluetooth technológiának köszönhetően 15 m távolságból is eléri a telefonját. Ha leönti vízzel, akkor az IPX4 védelem védi meg.  2 Sencor SSS 3500 vezeték nélküli hangfalat sztereó rendszerbe párosíthatja a TWS (True Wireless Stereo) funkció segítségével. Mindegyik a két audio csatorna egyikét képviseli (jobb és bal). A hangszóró beépített akkumulátor segítségével működik, amely akár power bank funkciót is el tud látni.

TRUE WIRELESS STEREO – TWS TECHNOLÓGIA

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze. 

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség. 

DSP hangprocesszor

A DSP - digitális jelprocesszor, célja, hogy digitálisan feldolgozza a folyamatos, valós analóg jeleket. A DSP-k ezt a feladatot általában nagyobb hatásfokkal végzik, így alkalmasabbak a hordozható eszközökben, például mobiltelefonokban történő felhasználásra, az energiafogyasztási korlátok miatt.

MEGFELELŐ HANGZÁS, PARTI HANGULAT

Az akár 80 W elérhető teljesítményt két középbasszus és két magassugárzó hangszóró biztosítja. A frekvencia tartomány 40 Hz – 16 kHz. Nem hiányozhatnak a beépített hangszínszabályozó módok vagy a BASS BOOST funkció sem. Nincsenek partik fények nélkül. Több különböző színkombináció áll az Ön rendelkezésére és különböző effektusban működik. Természetesen lehetősége van a fényeffektek kikapcsolására is.  

A CSATLAKOZÓK IGENIS FONTOSAK

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 5.0 technológia biztosítja. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozókat is, mint a 3,5 mm sztereó jack, egy USB csatlakozót, amely ideális lejátszáshoz. Továbbá megtalálható egy 6,3 mm mikrofon csatlakozó, valamint lehetőség van memóriakártya használatára is.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Beépített tölthető akkumulátor: 9000 mAh Li-Ion
  • A lejátszási idő akár 18 óra (50% hangerőnél)
  • Méretek: 397 x 205 x 180 mm
  • Tömeg: 3 900 g
Audio rendszerek

Műszaki paraméterek

Hangrendszer Egyéb
Teljesítmény 80 W
Bluetooth Igen
Csatlakozás Bluetooth
Akkumulátor típus Integrált
Digitális hang processzor - DSP Igen
Frekvenciatartomány 40 HZ - 16000 HZ
Jeltartomány 15 m
Eltökélten Party
Aktív hangszórók száma 4
Elem élettartama (zene) 18 h
Háttérvilágítás
USB Igen
Vízálló Igen
Lejátszás USB-ről MP3
AUX csatlakozó Igen
WiFi Nem
Víz- és Porvédelem IPX4
Magasság (cm) 39,7 cm
Szélesség (cm) 20,5 cm
Mélység (cm) 18 cm
Szín Fekete
Tömeg 3,9 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás