SVC 1038GR Porzsák nélküli porszívó

  • Cyclone Technology – folyamatos teljesítmény
  • Clean Air Dual HEPA H13 szűrő az allergiások védelméhez
  • Silence Technology 75 dB(A) az csendes porszívózáshoz
39990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor SVC 1038GR porzsák nélküli praktikus és megbízható kialakítású porszívó. Cyclone Technology rendszerrel lett felszerelve, amely tökéletesen elválasztja a port a levegőtől. A felhasználóbarát tervezésnek köszönhetően a portartály és HEPA szűrő mosható, a szívóteljesítmény elektronikusan vezérelhető. A hatékony 750 W teljesítményű motor biztonsága érdekében egy hőbiztosítékot építettek be a motor túlmelegedésének megakadályozására. A gumírozott kerekek megkönnyítik a porszívó mozgatását a padlón.

Állítható szívóerő Multi Ciklon technológiával

A számtalan extra funkciók közül ki kell emelni a Multi ciklonos technológiát, amely stabil, folyamatos teljesítményt garantál, még hosszan tartó munkavégzés esetén is. A szívóerő az óramutató járásával megegyező irányban állítható MIN-ról (például függönyökhöz) MAX-ra (szőnyegek és kemény padlók esetén). A 10 méter hosszúságú hálózati kábel és a tartós szívócső kombinációjával a porszívó akár 314 m2 területet tud lefedni. Az 1,0 literes portartály, higiénikus porszívózást biztosít.

Többre képes, mint elsőre gondolnád 

A Sencor az egészségedre is gondol, ezért a legjobb Clean Air Dual HEPA H13 szűrőt is építette be a készülékbe. Ez a porszívók egyik tökéletes szűrője, amely a részecskék akár 99,95%-át is megköti a levegőből, legyen az por, pollen stb. Az XL mérettel rendelkező szívócső ergonomikus fogantyúval felszerelt, valamint használaton kívül egyszerű csatlakoztatható a porszívóra, amely stabil tárolást tesz lehetővé. A tartozékok között megtalálható a 100%-ban természetes sörtéjű kombinált padlófej, egy hosszú, rugalmas résfúvóka autó porszívózásához vagy egy résfej a nehezen elérhető helyekre. Az háziállat kedvelők örömére egy speciális mini turbó kefe is használható, amely a legjobb megoldás a különböző szőrszálak összegyűjtésére.

Csendes porszívózás, puha kerekek

Nemcsak a szűrő, a teljesítmény és a felszereltség teszi kivételessé ezt a porszívót, hanem az alacsony zajszintű működés is. porszívózhatsz padlót vagy szőnyeget, a zajszint nem haladja meg a 75 dB (A)-t. A padlók és járófelületek védelme érdekében gumírozott kerekekkel lett felszerelve, így biztosítva a védelmet a karcolódások ellen. Az automata kábelcsévéző rendszer és parkoló pozíciónak köszönhetően a porszívó tárolására nincs szükség nagyobb területre.

Teljes körű kiegészítőkkel felszerelve

A Sencor lehetővé tette, hogy számtalan szuper kiegészítők kerüljön a porszívó csomagjába. Így különböző fúvókákat/fejeket találsz mindenféle padló, szűk terek, sarkok, de bútorok vagy autók tisztítására. Mondj búcsút mindenféle rendetlenségnek. Gyorsan és hatékonyan porszívózhatod a szőrszálakat, morzsákat, port, hajat és nagyobb részecskéket is.

1. Univerzális padlófej kihúzható kefével

Segítségével szinte minden típusú padlót porszívózhatsz legyen az parketta, kő, laminált padló, padlószőnyeg vagy szőnyeg. A kombinált kefe funkció egyszerűen ki és be kapcsolható a felület típusától függően.

2. Hosszú rugalmas résfúvóka

Az autók takarítása, mindig hosszú és fáradalmas munka. A hosszú, rugalmas kialakítású résszívófej segítségével, egyszerűbben porszívózhatod ki az autó. Még a legszűkebb helyeken is hatékony alkalmazható.

3. Szívófej kemény padlókhoz

Hatékonyan és mégis gyengéden porszívózhatod a kemény és sima felületeket egyaránt egy 100%-ban természetes sörtéjű kefe segítségével.

4. Mini turbókefe

A mini turbókefés szívófej a legjobb eszköz állatszőr és a nehezen elérhető helyek takarítására. Ideális a nehezen elérhető szálak eltávolítására az autóülésről, bútorkárpitról, lépcsőkről, párnákról és egyéb textilfelületekről.

5. Résszívó fej

A résszívó fejjel a nehezen elérhető helyek, sarkak és rések takarítása gyerekjáték.

6. Kárpit szívófej

Kisméretű szívófej a szöszöket megfogó textilsávval, ideális állatszőr és por feltakarítására kanapéról, párnáról, matracról és autóülésről. A porolókefével könnyedén tisztíthatók a bútorok, könyvek és képkeretek.

Időtlen megjelenés

A matt fekete szín kifinomult eleganciája egy csepp extravagáns és merész zölddel. Így lehetne jellemezni a Sencor porszívó színkeverékét. Lekerekített vonalak javítják az aerodinamikát, és takarítás közben könnyedén követ Téged. További előnye kompakt kialakítás és a szinte már hihetetlen könnyű 2,57 kg súly. A karbantartásra se kell sok időt szánnod, csak töröld le a készüléket egy nedves puha ruhával. A portartály és a szűrők tisztítását pedig folyó víz alatt végezheted el. 

Porzsák nélküli porszívók

Műszaki paraméterek

Tömeg 4,8 kg
Teljesítmény (W) 750 W
Parketta szívófej
Kárpit fúvóka
Porkefe
Szín Fekete/Zöld
Porzsák nélküli
Zajszint 75 dB
Cső Teleszkópos fém
HEPA szűrő
Résfúvóka
Kábelhosszúság 7 m
Hatótávolság 10 m
Tasak/edény űrtartalma 1 l
Kerék kialakítás Lágyított
Magasság (cm) 25,5 cm
Szélesség (cm) 28 cm
Mélység (cm) 38 cm

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Hepa szűrő
SVX 043HF
Hepa szűrő
Kompatibilis a Sencor SVC 1035 és SVC 1038 modellekkel
 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás