Időjárás állomások

SWS 9898 WiFi Professzionális meteorológiai állomás

  • A „Weather Underground” és „Weathercloud” platformok támogatása
  • A helyi meteorológiai állomások adatainak közzététele 
  • 12 ~ 24 órás előrejelzés
56990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SWS 9898 meteorológiai állomás átfogó és pontos adatokat nyújt az aktuális időjárási viszonyokról, beleértve az otthoni hőmérsékletet és páratartalmat is. Automatizált értesítéseket használva beállíthat különböző riasztási értékeket, és okos eszközei segítségével szabályozhatja otthona hőmérsékletét. A Sencor SWS 9898 meteorológiai állomás 5,4 hüvelykes (13,8 cm) LCD kijelzővel rendelkezik, amely több színű és három fényerősségi szint közül választhat. Emellett a látószög is állítható. A központi bázis egységet asztalra vagy falra is elhelyezheti.

5 különböző funkció egyetlen érzékelőben

A professzionális Sencor SWS 9898 időjárás állomás elengedhetetlen része az 5 az 1-ben kültéri egység. Ez az egység részletes meteorológiai adatokat rögzít, beleértve a szélsebességet és irányát, a légnyomást, a hőmérsékletet és a csapadékmennyiséget. A vezeték nélkül továbbított adatok wifi segítségével jutnak el a vezérlő egységhez, amely valós időben megjeleníti azokat, és a hőmérséklet- és légnyomás-változások alapján előrejelzi az időjárást a következő 12-24 órára. Az érzékelő akár 150 méterre is elhelyezhető a központi meteorológiai állomástól, lehetővé téve az egység telepítését például garázsra, kerti házra vagy akár kerítésoszlopra.

WEATHER UNDERGROUND és  Weathercloud

A Sencor SWS 9898 időjárás állomás támogatja a globális meteorológiai platformokat, mint például a „Weather Underground” és „Weathercloud”. Ez lehetővé teszi, hogy publikálhassa a saját mérési adatait a nyilvános meteorológiai platformokon. Az ingyenes Weather Underground alkalmazással hozzáférhet a világ legpontosabb helyi időjárás előrejelzéseihez, interaktív radarokhoz, műholdas térképekhez és rossz időjárással kapcsolatos figyelmeztetésekhez. Emellett a közösség aktív tagjai élőben megosztják az adataikat a saját időjárás állomásaikról. Az így gyűjtött közösségi adatok alapján pedig pontosabb előrejelzések készülhetnek.

Időjárás előrejelzés

A Sencor SWS 9898 meteorológiai állomás az Ön számára 12-24 órás előrejelzést készít a légnyomás és a levegő hőmérsékletének változása alapján. Az előrejelzések könnyen értelmezhető időjárás ikonok segítségével jelennek meg, például napos, enyhén felhős, felhős, esős, viharos vagy havas időt jelezve. Emellett a meteorológiai állomás információt nyújt a barometrikus nyomásról relatív és abszolút értékekben (hPa, inHg, mmHg), valamint a külső időjárási indexről, mint az "Érzékszervi hőmérséklet", a tényleges hőmérsékletről, a harmatpontról és a hőmérsékleti indexről.

Belső és külső hőmérséklet és páratartalom mérése

A Sencor SWS 9898 időjárás állomás megbízható előrejelzéseket nyújt a levegő hőmérsékletének változásai alapján. A 12-24 órás előrejelzések könnyen áttekinthetőek az időjárás ikonok segítségével, amelyek napos, enyhén felhős, felhős, esős és havas időjárást jelölnek. Ezáltal mindig naprakész információkkal rendelkezik a várható időjárásról.

MÉRT ADATOK MENTÉSE

A Sencor SWS 9898 időjárás állomás lehetőséget biztosít a minimális és maximális értékek mentésére, így mindig pontos adatokkal rendelkezhet. Az adatok mentése gyorsan elvégezhető, mindössze egy pillanat alatt. Akár 24 órára visszamenőleg is tárolhatja a mért értékeket. A hőmérsékleti adatok megjeleníthetők °C vagy °F fokokban is.

Beépített naptár

A készülék funkcionalitása lehetővé teszi, hogy mindig naprakész legyen. Az aktuális dátum és a hét napja mindig megjelenik a kijelzőn, és választható 7 különböző nyelven (angol, német, francia, spanyol, olasz, holland, orosz). Emellett kiemelkedő fontosságot kap a holdfázisok folyamatos nyomon követése. A holdfázisok fokozatos átmenetét a kijelzőn látható megvilágított részek formájában jeleníti meg. A holdciklus következő fázisai sorrendben: Újhold, Növekvő sarló, Első negyed, Növekvő Hold, Telihold, Fogyó Hold, Harmadik negyed, Fogyó sarló.
Időjárás állomások

Műszaki paraméterek

Rádióvezérlésű idő Igen
Ismételt ébresztés Igen
Naptár
Holdfázis
Nyomástörténet
Érzékelő a csomagban Igen
Páratartalom Igen
USB bemenet Nem
Vezetéknél. átvit. érzékelőből Igen
Falra vetítés Nem
Szín Fekete
Beltéri hőmérséklet jelző Igen
Külső hőmérséklet jelző Igen
Dátum
Ébresztőóra
Légköri nyomás Igen
Időjárás előrejelzés 1 NAPRA
Magasság (cm) 19,25 cm
Szélesség (cm) 11,8 cm
Mélység (cm) 2,1 cm
Tömeg 265 g

Letöltés

Firmware SWS 9898 Wifi v1.11
SWS 9898 firmware frissítés
Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet

Tartozékok

Külső vezeték nélküli érzékelő
SWS TH9898-9770-12500
Külső vezeték nélküli érzékelő
A következő meteorológiai állomásokhoz tervezték: SWS 9898, SWS 9770, SWS 12500, az adás hatótávolsága 150 m elektromágneses zavarás nélküli nyílt terepen
Alkáli elem AA
SBA LR6 4S AA Alk
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AA
SBA LR6 10BP AA
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 10 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AA
SBA LR6 4BP AA
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AA
SBA LR6 8S AA
Alkáli elem AA
AA típusú LR6 ceruza elem / 8 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Szén-cink elem AA
SBA R6 4BP AA
Szén-cink elem AA
AA elem LR6 / 4 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás