Hajvágók, testszőr nyírók

SHP 4502BL Hajnyíró

  • Levehető és könnyen tisztítható hajnyíró feltét
  • Ergonómikus fogantyú, a kézben nem csúszik meg
  • 40 perces üzemeltetést biztosító akkumulátor
7490 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
3
Tegye próbára
Készítse el frizuráját, igazítsa meg szakállát anélkül, hogy fodrász / borbély szolgáltatását kellene igénybe vennie, így saját otthonába egyszerűen elkészítheti. A nagy sebességű motorral felszerelt készülék ideális szinte minden hajtípushoz. A gyönyörű kék ​​dizájn már első pillantásra megragadja a tekintetet. Ami az akkumulátor illeti, akár 40 percig is működik egyetlen töltéssel.
2
/
3
Két fésüs tartozék 
A 39 mm széles, minőségi önélezős rozsdamentes acél pengével teljeskörűen ápolhatja haját és szakállát. Szinte minden haj- és szakáll típushoz használható, a két cserélhető tartozékkal, nyolc különböző vágási hosszúsággal. A fésűs tartozékokkal 3, 9, 15 és 24 mm hosszúságot tud kiválasztani.
3
/
3
Kiegészítők 
széles választékban
Vigye magával akár az utazásaira! Kis súlyának és kompakt méreteinek köszönhetően, kényelmesen elfér bármilyen poggyászban, legyen szó hátizsákról vagy bőröndről. Biztosan elégedett lesz a kiegészítőkkel, amik praktikusak és jól jönnek otthon és nyaraláskor egyaránt.
A Sencor SHP 4502BL hajnyíró készülék kiválóan alkalmas a haj vagy a szakáll formázására, igazítására. A készülékhez tartozik 2 különböző méretű trimmelő fej az egyedileg fejlesztett Lock-Up rendszerrel. Mindkét feltét segítségével 4 különböző hosszúságban tud hajat vágni. Vezeték nélkül és hálózaton keresztül is egyaránt működtethető, így akkumulátor lemerülés esetén, hálózatról tovább működtethető. Az ergonomikus kialakítású fogantyúnak köszönhetően a kézben nem csúszik meg a készülék.

Biztonságos használat

Fejlesztéskor fontos szempont a kényelmes használat figyelembevétele. A hajvágó készülékeinket úgy terveztük, hogy megakadályozza a hajszálak a vágópengék közé szorulását, így biztosítva a pontos precíz működést.

Hosszúság beállítás egyszerűen

A készülék típusától függetlenül, a Sencor hajvágók hosszúságának beállítása rendkívül egyszerűen végezhető el. Legyen az manuális vagy digitális módon történő beállítás. Az SHP 4501BK hajnyíró egy 39 mm szélességű, rozsdamentes acélból készült vágófejjel rendelkezik, valamint a csomagban 2 különböző hosszúságot biztosító feltétet fog találni.

Fésűs feltétek

A fésűs feltétek cseréje rendkívül egyszerű módon elvégezhető. Egyszerűen csúsztassa a feltétet a vágófejhez és készen is van. Az eltávolítása hasonló módon végezhető el. A csomagban 2 különböző mérethez tartozó feltétet talál, a rövid feltét 3, 9, 15 és 24 mm, a hosszú feltét 14, 20, 26 és 35 mm méretek vágására szolgál.

Beépített akkumulátor

A készülék működést egy beépített 2,4 V, 650 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor biztosítja. Egy töltéssel akár 40 percen keresztüli folyamatos munkavégzés biztosított. Az akkumulátor 8 óra alatt teljesen feltölthető. Az akkumulátor kapacitásáról egy LED töltöttség jelző gondoskodik.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHP 4502BL hajnyíró teljes mértékben biztonságos eszköz. A készüléket úgy terveztük meg, hogy nem lehet a veszélyes feszültségű elektromos részekhez hozzáérni. A készülék azonban nem rendelkezik folyó vagy fröccsenő víz elleni védelemmel. A víz a készülékbe folyhat, ami a készülék károsodáshoz vezethet. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését.

Csomag tartalma

  • Hajnyíró készülék
  • 2x különböző hosszúságot biztosító feltét
  • Olaj
  • Tisztító ecset
  • Töltő
  • Állvány
  • Fésű
Hajvágók, testszőr nyírók

Műszaki paraméterek

Tápellátás Hálózat/Akku
Cserélhető fülilleszték Igen
Tartozékok száma 2
Rendeltetés Haj/Bajusz
Beállítási tartomány 3-35 mm
Magasság (cm) 18,5 cm
Szélesség (cm) 4,7 cm
Mélység (cm) 3,7 cm
Tömeg 140 g
Mosható Nem
Karbantartást nem igényel Nem
Üzemóra (akku) 40 min
Szín Fekete/Kék

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás