Személymérlegek

SBS 2475WH Személymérleg

  • Pontos mérőszenzorok
  • 5mm vastag edzett üveglap
  • 180 kg maximális terhelhetőség
4 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SBS 2475WH személymérleg kiváló ár és érték arányt képvisel. Letisztult, elegáns stílusának köszönhetően minden fürdőszobába könnyen beilleszthető kiegészítő. Segítségével a család minden tagja nyomon követheti az éppen aktuális testtömeg értékét. A fürdőszoba mérleg edzett üveg borítása 5 mm vastag. Beépítésre került 4 szenzor, amely a pontos méréshez járul hozzá. A maximális terhelhetősége pedig 180 kg és ehhez 100 g-os mérési pontosság társul. Az üveg felületnek köszönhetően tisztítása egyszerűen elvégezhető.

Praktikus funkciók, a kényelmes használat érdekében

Auto On funkció
A mérleg szabadalmaztatott „Auto-on“ funkcióval rendelkezik. Mérlegelés előtt a mérleget nem kell megérinteni vagy máshogy üzembe bekapcsolni. Ha meg akarja mérni a tömegét, egyszerűen lépjen a mérlegre, amely azonnal megmutatja a jelenlegi tömegét várakozás nélkül.
 
Automata kikapcsolás
A mérleg tétlenség esetén automata kikapcsolódási funkcióval rendelkezik. Amennyiben 10 másodperc elteltével automatikusan kikapcsolódik.

Túlterhelés elleni védelem
A mérleg túlterhelés-érzékelővel van ellátva - ha túlterhelődik a mérleg, a kijelzőn az „Err“ figyelmeztető üzenet jelenik meg.

Terhelhetőség, pontosság

A méréshez a személyi mérlegbe beépítésre került 4 precíziós szenzor, mely segít s a lehető legpontosabban meghatározni az Ön súlyát. A mérleg maximális terhelhetősége 180 kg. A mérés pontossága +/- 100 g.

Egyszerű kezelhetőség és karbantartás

Az üvegfelületnek köszönhetően a mérleg tisztítása rendkívül egyszerűen elvégezhető, ennek köszönhetően higiénikus is egyben. A beépített LED kijelző garantálja a jól megjeleníthető információkat, a Data Lock funkció pedig a méréstől számítva a mért értéket még 10 másodpercen keresztül jeleníti meg a kijelzőn. Lehetősége van a mértékegység megváltoztatására is a következő közül tud választani kg, st vagy lb. A mérleg 2 db AAA 1,5V elem segítségével működik.
Személymérlegek

Műszaki paraméterek

Max. teherbírás 180 kg
Mértékegységek KG/LB/ST
Auto ON/OFF
Testzsír Nem
Testvíz Nem
Mérési pontosság 100 g
Tápellátás Elem

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás