Fül-, fejhallgatók

SEP 275 BK Fejhallgató

  • 40 mm fülpárna
  • Ultra könnyű kivitel
  • 3,5 mm jack csatlakozó
A Sencor SEP 252BK a márka prémium szintű On-Ear sztereó fejhallgatója. Irodai használatra tervezve. Teljesen platformfüggetlen - minden okostelefonhoz (Apple iOS, Android, Blackberry) és számítógéphez csatlakoztatható, amely rendelkezik 3,5 mm jack csatlakozóval. A zárt fejhallgatók előnye, hogy nem engedik a be kintről beszűrődő zajokat, illetve igaz ez fordítva is. Kiváló választás, ha a feszesebb, dinamikusabb hangzást kedveli, erősebb basszusokkal.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A két 40 mm átmérővel rendelkező hangszórónak az impedancia értéke 32 ohm és a működési frekvencia tartomány 20 Hz – 20KHz. A fejhallgató érzékenysége 106 dB. A 220 cm hosszúságú kábel, egy teljesen szabványos Ø 3,5 mm jack csatlakozóval lett felszerelve.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Típus Zárt
Jack csatlakozó 3,5 mm
Mikrofon Nem
Kialakítás típusa Zárt
Impedancia 32 Ohm
Jeltovábbítás KÁBEL
Érzékenység 106 dB
Kábelhosszúság 2,2 m
Frekvenciatartomány 20 HZ - 20 KHZ
Driverek száma 1
Meghajtó átmérője 40 mm
Hangerőszabályozó Nem
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás