Tejhabosítók

SMF 2031BK Tejhabosító

  • Gazdag és krémes hab készítése másodpercek alatt
  • Ergonómikus kialakítás
  • Rozsdamentes acél habverő a lenyűgöző eredményekért
14 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SMF 2031BK tejhabosító készülék a latte, cappuccino, frappé és más tejeskávé kedvelőinek ideális választása. Képes különböző típusú habok készítésére, hogy az Ön kávézási élménye még gazdagabb legyen. A készülék egyszerre 150 ml tejhabot tud készíteni és 300 ml tejet felmelegíteni. Az indukciós fűtésnek köszönhetően a tej az optimális 68 °C-os hőmérsékletre melegszik, hogy tökéletes habot kapjon. Rövid időn belül otthonában élvezheti a finom kávét habosított tejjel, mintha egy igazi barista készítette volna.

Elegáns és praktikus egyszerre

A rozsdamentes acél kialakításnak köszönhetően a tej melegítés közben nem tud odaégni, valamint stílusos megjelenést is ad a fekete szín kombinációjával.  Egyszerű karbantartása is, hisz a kanna mosogatógépbe mosható. A megfelelő stabilitást a csúszásmentes talpak biztosítják. A duplafalú kialakításnak köszönhetően még a tej melegítésekor se melegszik fel a készülék oldala.

4 teljesen automata üzemmód

A Sencor 4 teljesen automatikus üzemmódot épített be a készülékbe, amelyekkel nem kell figyelni a tej idejét vagy hőmérsékletét. Termosztáttal vezérelt optimális tejmelegítés 68 °C-os hőmérsékletre, meggátolja a tej túlmelegítését Az üzemmód végén a tejhabosító automatikusan kikapcsol, és a működését színes jelzések gazdagítják a bekapcsológombon keresztül. Természetesen beépítésre került egy hőbiztosíték is, ami megakadályozza a túlmelegedést.

A 4 elérhető program a következő:
Foam – Hab – tejhabosítás és melegítés
Cool - Hideg – csak tejhabosítás, melegítés nélkül
Hot – Meleg – csak tejmelegítés, habosítás nélkül
Baby – tejmelegítés, csecsemőknek is biztonságos hőmérsékletre

Kompakt, átgondolt kialakítás, egyszerű karbantartás

A tartós rozsdamentes acélból készült, tapadásmentes felület meggátolja a tej ráégését, ezáltal megkönnyíti a tisztítási folyamatokat. Az átlátszó tritánból készült fedél és a 2 az 1-ben feltét, amely a tejhabosításért és keverésért felel, biztosítja a hosszú élettartamot. A halláskárosult felhasználók is bátran, biztonságosan használhatják köszönhetően a működést és folyamat jelző fényeknek.
Tejhabosítók

Műszaki paraméterek

Kapacitás 0,15 l

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás