Vissza Tejhabosítók
Tejhabosítók

SMF 4000BK Tejhabosító

  • Szabadalmaztatott indukciós technológia 
  • Négy teljesen automatikus üzemmód
  • Latté, Cappuccino, Frappé és más, habosított vagy forró tej használatát igénylő egyéb italok készítéshez használható
19990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
2
Automata tejhabosító a Sencortól
A Cappuccino, Frappé, Latté és egyéb habos vagy forró tej alapú italok kedvelőinek segítőkész társa lesz. Egyszerre 150 ml tejből tud habosítani és 300 ml tejet képes felmelegíteni.
2
/
2
4 beépített program
A Sencor 4 teljesen automata üzemmódot telepített, amivel nem kell figyelni sem az időt, sem a tej hőmérsékletét. Spóroljon időt, ahol csak tud.
A Sencor SMF 4000BK tejhabosító készüléket a latte, a cappuccino, a frappé és más tejeskávé kedvelők értékelni fogják. Különböző típusú habok készítésére kiválóan alkalmas. Egyszerre 150 ml-t tud habosítani és 300 ml tejet felmelegíteni. A tejet induktívan melegíti, amíg el nem éri az optimális 68 °C-os hőmérsékletet. Rövid időn belül otthona kényelmében élvezheti a finom kávét habosított tejjel, mint egy igazi baristától.

Elegáns és praktikus egyszerre

A rozsdamentes acél kialakításnak köszönhetően a tej melegítés közben nem tud odaégni, valamint stílusos megjelenést is ad a fekete szín kombinációjával.  Egyszerű karbantartása is, hisz a kanna mosogatógépbe mosható. A megfelelő stabilitást a csúszásmentes talpak biztosítják.

4 teljesen automata üzemmód

A Sencor 4 teljesen automatikus üzemmódot épített be a készülékbe, amelyekkel nem kell figyelni a tej idejét vagy hőmérsékletét. Termosztáttal vezérelt optimális tejmelegítés 68 °C-os hőmérsékletre, meggátolja a tej túlmelegítését Az üzemmód végén a tejhabosító automatikusan kikapcsol, és a működését színes jelzések gazdagítják a bekapcsológombon keresztül. Természetesen beépítésre került egy hőbiztosíték is, ami megakadályozza a túlmelegedést.

A 4 elérhető program a következő:

Foam – Hab – tejhabosítás és melegítés
Cool - Hideg – csak tejhabosítás, melegítés nélkül
Hot – Meleg – csak tejmelegítés, habosítás nélkül
Baby – tejmelegítés, csecsemőknek is biztonságos hőmérsékletre

Kompakt, átgondolt kialakítás, egyszerű karbantartás

A tartós rozsdamentes acélból készült, tapadásmentes felület meggátolja a tej ráégését, ezáltal megkönnyíti a tisztítási folyamatokat. Az átlátszó, kiöntő csőrrel kialakított tritánból készült fedél és a 2 az 1-ben feltét, amely a tejhabosításért és keverésért felel, biztosítja a hosszú élettartamot. A halláskárosult felhasználók is bátran, biztonságosan használhatják köszönhetően a működést és folyamat jelző fényeknek.
Tejhabosítók

Műszaki paraméterek

Belső felület Tapadásmentes felülettel
Szín Fekete
Magasság (cm) 20,5 cm
Szélesség (cm) 17 cm
Mélység (cm) 13 cm
Tömeg 800 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás