Grillsütők

SBG 5030BK Kontaktgrill

  • Exkluzív üveg dizájn
  • 3rd Generation tapadásmentes sütőlapok, beépített fűtőspirállal
  • Grillezés olaj nélkül
68990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SBG 5030BK elektromos grill exkluzív üveges kivitelben mechanikus vezérléssel, 3rd Generation tapadásmentes grillsütő lapokkal és beépített fűtőszállal. A grillsütő 3 helyzetben működtethető. Használható 90°-ban, ilyenkor csak egy grill lapon van lehetőség sütni, de több alapanyag sütéséhez nyissa ki 180°-ban így mindkét sütőfelület használható. Ha pedig egyszerű melegszendvicset vagy panninit készítene akkor egyszerűen a grillezendő alapanyagra zárja a fedelet. A Sencor grillsütőben a paralelogramma mechanizmus biztosítja az egyenletes nyomást. A hőmérséklet-szabályozás automatikus. A grillsütő csupán néhány perc alatt megtisztítható, illetve a sütő lemezek mosogatógépben moshatók. 

Időtlen design

A nemesacél és üveg kombinációjával büszkélkedő, rendkívül stílusos megjelenésű kontaktgrill igencsak jól mutat a konyhapulton (persze függőleges tárolási pozíciójának köszönhetően igény szerint egyszerűen el is rakhatja a konyhaszekrénybe).

3. Generációs sütőlapok 

A Sencor minőségi, tapadás mentes réteggel és beépített fűtőszállakkal felszerelt sütőlapjaihoz, sütéskor nem kell különböző zsiradékokat az ételhez adni, így mindig egészséges, és ízletes ételeket készíthet. A kétféle, sima és bordázott felületű sütőlap az ételek széles skáláját képes kezelni. - a sima tojáshoz, szendvicsekhez, paninihez, zöldségekhez, sajtokhoz, az alsó bordázott lédús steakekhez, felvágottakhoz, halhoz vagy tenger gyümölcseihez. A modern elektromos grillsütők használatát tízből kilenc dietetikus ajánlja. 

Többfunkciós kialakítás

Többfunkciós grillsütőként 3 különböző helyzetben képes működni. Zárt, 90°-ban vagy 180°-ban nyitott állapotban. Zárt állapotban egyenletesen és precízen készíti el a melegszendvicset vagy panninit, - egyenletes nyomáseloszlást biztosít a beépített paralelogramma mechanizmus. A nyitott kialakítás több étel egyidejű elkészítésére ad lehetőséget, ami lehet akár egy családi-, vagy egy nagyobb társasági összejövetel.

Tisztítás, karbantartás

A grillsütők tisztítása nem mindig népszerű tevékenység. A Sencor gondoskodott arról, hogy a karbantartás is egyszerű legyen. A grill lapok at mosogatógépbe helyezheti, és a gyors tisztításhoz elegendő egy papírtörlő. Praktikus még az olajcsepegtető tálca és a hőszigetelt fogantyú. A kialakított hálózati kábel tárolónak köszönhetően a tárolás is egyszerűbb.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor grillsütők tervezésekor a funkcionalitás mellett a biztonságos használatra is nagy hangsúlyt fektettünk. A készülékbe számtalan biztonsági funkció került beépítésre, mint például a túl melegedés elleni védelem. A hőszigetelt fogantyúknak köszönhetően egyszerűen készíthet szendvicseket, a hideg érintésű borítás pedig véd a kellemetlen sérülésektől. A csúszásmentes lábak garantálják a maximális stabilitást.
Grillsütők

Műszaki paraméterek

Grill típusa Elektromos
Grillező felület Tapadásgátló
Felső grillező lap Sima
Grillező lap Bordázott
Termosztát Igen
Grillező rendszer Zárt és nyílt
Csepegtető tálca Igen
RACLETTE kiegészítő 0
Teljesítmény (W) 2 000 W
Magasság (cm) 18 cm
Szélesség (cm) 37 cm
Mélység (cm) 33 cm
Szín Fekete
Tömeg 7,1 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás