Többfunkciós porszívók

SVC 5001YL Száraz és nedves porszívó

  • Complete Care + nedves és száraz porszívózás
  • Dual Filtration System
  • Power Edition 1600 W
99990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SVC 5001YL porgyűjtő tartállyal működő száraz-nedves porszívó. Ideális választás ház, lakás vagy iroda takarítására. A hatékony működést a 1600 W teljesítményű motor biztosítja, illetve a hosszú élettartam érdekében egy hőbiztosítékot építettek be a motor túlmelegedésének megakadályozására. A szívóerőt az elektromos szabályzó segítségével állíthatja be.

Az erős motor garantálja a hatékony tisztítást

A nagy teljesítményű, 6 év extra garanciával ellátott 1600 W teljesítményű motor LED kijelzőn keresztül vezérelhető. A kettős szűrőrendszer egy víztartályban ötvözi a ciklon hatást és a vízszűrést, melynek hatékonyságát tovább fokozza a mosható HEPA E12 szűrő, amely a lehető legjobb szűrést biztosítja az allergiában szenvedőknek is.

Többfunkciós kialakítás

Nevéhez hűen, ezzel a multifunkciós nedves és száraz porszívóval bármilyen feladatot elvégezhet. A készülékkel a porszívó funkción túl, kemény padlófelületeket, szőnyeget, kárpitozott felületeket is tisztíthat, kiömlött folyadékokat takaríthat fel, és akár még ablak tisztításra is használható. Rövid időn belül garantáltan otthona nélkülözhetetlen kellékévé válik.

Kényelmes használat mindenki részére

A hosszú, automatikusan felcsévélhető vezeték széleskörű, 9 méteres hatósugarat és 254 m2 hatóteret biztosít, így gyorsabban és praktikusabban végezhet a takarítással, minimális számú csatlakozócserével. Az XXL extra könnyített ALU teleszkópos csövet az ergonomikusan állítható hosszúságú nyél teszi praktikusabbá, a készülék tárolását pedig a vízszintes tárolás teszi egyszerűbbé. Gumírozott kerekek védik a padló felületét és csendes, könnyed mozgatást biztosítanak.

Tartozékok a tökéletes eredmények érdekében

Biztosan értékelni fogja a porszívóhoz tartozó gazdag tartozékokat a tökéletes tisztítás érdekében. Összesen 10 fúvókát talál a csomagban, amelyek könnyen kezelik a kárpitokat, szűk tereket, autóbelsőket, szőnyegeket és kemény padlókat. Ennek köszönhetően a legigényesebb felhasználók is tökéletesen tiszta otthont varázsolhatnak egyszerűen.

NEDVES KÁRPITMOSÓ FEJ
A mosófej ideális a kárpitozott felületek alapos mélytisztításához. A beépített szórófejjel könnyen és alaposan eltávolítja a koszt és a szennyeződéseket. Egy lépésben fújja, mossa és tisztítja.

KEMÉNYPADLÓ SZÍVÓFEJ
A szívófej gyengéd, csendes és tökéletes tisztítást nyújt 100% természetes szőrből készült keféjének köszönhetően, ideális bármilyen kemény padlófelületre (parketta, laminált padló, csempe, linóleum és márvány).

HOSSZÚ ÉS HAJLÉKONY RÉSSZÍVÓ FEJ
Az extra hosszú és hajlékony résszívó fejjel bárhová elérhet, legyen szó az autó belső teréről vagy más nehezen hozzáférhető helyről.

TURBOKEFE
A nagyteljesítményű, turbina vezérelt forgókefe ideális szőnyeg mélytisztításához, haj, állatszőr és egyéb szálak felszedéséhez stb. Gyorsabb és hatékonyabb tisztítást nyújt. A puha sörték 25%-kal növelik a porszívózás hatékonyságát.

MOSÓFEJ SZŐNYEG TISZTÍTÁSHOZ
Ideális mosófej szőnyegek alapos mélytisztításához. A beépített szórófejjel könnyen és alaposan eltávolítja a koszt és a szennyeződéseket. Egy lépésben fújja, mossa és tisztítja.
 
MOSÓFEJ PADLÓ ÉS ABLAKTISZTÍTÁSHOZ
A padló mosófej kemény padlóhoz való toldalék ideális ablakok és kemény padlófelületek tisztításához. A tisztítószert a beépített szórófej közvetlenül a felületre fújja, a kosz és a szennyeződések gyors és alapos eltávolításáért. Egy lépésben fújja, mossa és tisztíttatja.
Többfunkciós porszívók

Műszaki paraméterek

Porzsák nélküli
Teljesítmény (W) 1 600 W
Zajszint 90 dB
Cső Teleszkópos fém
Nedves mop
Samponozás Igen
HEPA szűrő
Mosható kimeneti szűrő
Szűrő eltömődés jelzés
Turbo-kefe Levegő
Parketta szívófej
Kárpit fúvóka
Résfúvóka
Porkefe
Ablakmosó fúvóka Igen
Kábelhosszúság 6
Hatótávolság 9 m
Teljesítményszabályozás
Magasság (cm) 30 cm
Szélesség (cm) 35 cm
Mélység (cm) 48,5 cm
Tömeg 8,4 kg
Szín Sárga

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

HEPA szűrő
SVX 031HF
HEPA szűrő
Kompatibilis a Sencor SVC 500x modellekkel
Kárpit szívófej
SVXD 0091
Kárpit szívófej
Kompatibilis a Sencor SVC 500x modellekkel
Portartály
SVXD 0093
Portartály
Kompatibilis a Sencor SVC 500x modellekkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás