SVC 900-EUE3 Porzsákos / porzsák nélküli porszívó

  • Hatékony 700W ECO motor
  • Energiahatékonysági osztály A
  • Variálható rendszer 2 az 1-ben

Ismerje meg a Sencor SVC 900 2in1 porszívót

A Sencor SVC 900 2in1 kialakítású porzsákkal és porgyűjtő tartállyal is működő porszívó. Ideális választás ház, lakás vagy iroda takarítására. Bármilyen felület porszívózásához tökéletes. A hatékony működést a 700 W teljesítményű ECO motor biztosítja, illetve a hosszú élettartam érdekében egy hőbiztosítékot építettek be a motor túlmelegedésének megakadályozására. A Cyclone rendszernek köszönhetően tökéletesen választja el a levegőt a portól. A szívóerőt az elektromos szabályzó segítségével állíthatja be. A gumírozott kerekek megkönnyítik a porszívó mozgatását a padlón.

Hatékony szívóerő és teljesítmény

A nagy hatékonyságú porszívók közé tartozik. A ciklonos porszívózási technológia az állandó teljesítmény érdekében 100%-os eredményt garantál akár 201 m2-es területen, miközben nem kell folyamatosan cserélni a konnektort. A hatótávolsága a tápkábellel együtt akár 8 méter hosszúságú. A szívóerőt a forgó szabályozóval könnyedén állíthatja MIN-től MAX-ig a porszívózandó területnek megfelelően. A porzsákos üzemmód esetén a maximális kapacitása 3,0 liter míg porzsák nélküli módban 4,5 liter.

Tartozékok széles skálával felszerelve

Ergonomikus teleszkópos kialakítású cső felhasználóbarát munkavégzést biztosít. Ismerje meg a porszívóhoz tartozó tartozékok széles skáláját. Talál egy kombinált padlófejet, amely 100%-ban természetes sörtékkel felszerelt és szinte minden típusú felülethez ideális. Minden bizonnyal értékelni fogja, amikor porszívózik a résfúvókát, amely megkönnyíti a különböző szűk rések tisztítását.

Gumírozott kerekek

A 2 az 1-ben kialakítású porszívó, nem csak a halk porszívózás képességével, hanem puha kerekekkel is kitűnik a többi társa közül. A gumírozott kerekek védik a padlót, az esetleges karcolásoktól. A tároláshoz használja az úgynevezett parkoló pozíciót, melynek köszönhetően sosem lesz láb alatt. Az automata kábelcsévélő rendszer szinte már magától értendő. 

Modern matt megjelenés és könnyű karbantartás

A Sencor porszívóinak jellegzetessége az egyszerű karbantarthatóság. A modern design egy fényes narancs árnyalattal lett kombinálva. A már-már futurisztikus megjelenéshez, egy szokatlanul kis súly társul, amely éppen csak 3,6 kg-ot jelent. A hosszú élettartam megőrzése érdekében csak puha, langyos vízben megnedvesített ruhával tisztítsa a készüléket. A hatékonyság megőrzése érdekében ajánlatos tiszta víz alatt kimosni a szűrőt, amely átlagos felhasználási mód esetén fél évente javasolt cserélni.
Porzsák nélküli porszívók

Műszaki paraméterek

Porzsák nélküli
Teljesítmény (W) 700 W
Zajszint 78 dB
Cső Teleszkópos fém
HEPA szűrő
Mosható kimeneti szűrő
Kárpit fúvóka
Résfúvóka
Kábelhosszúság 5 m
Hatótávolság 7,5 m
Teljesítményszabályozás
Tasak/edény űrtartalma 4,5 l
Magasság (cm) 25 cm
Szélesség (cm) 35 cm
Mélység (cm) 42 cm
Tömeg 5,6 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Hepa szűrő
SVX 005HF
Hepa szűrő
Kompatibilis a Sencor SVC 900 modellel
Textil porzsák
SVC 900
Textil porzsák
Kompatibilis a Sencor SVC 900 modellel
Porzsák
SVC 900 (GEMINO)
Porzsák
Kompatibilis a Sencor SVC 900 porszívókkal
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás