Tudományos számológépek

SEC 150 BU Tudományos számológép

  • 240 matematikai funkció
  • Dupla soros LCD kijelző
  • 12 azaz 10+2 karakteres megjelenítés
3490 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
Sencor SEC 150 Számológép 240 beépített matematikai funkciójának köszönhetően kiváló segítőtárs lesz tanulmányok, munkák során. A készülék segítségével lehetőség van többek között 2-es, 8-as és 16-os számrendszerben számolni, továbbá megoldható vele különböző statisztikai számítások, szögfüggvény, hiperbola és logaritmus számítás is. Használata rendkívül egyszerű, kijelzője pedig könnyen olvasható.  

Tudományos számológép

A tudományos számológépeket nemcsak a középiskolások, de a műszaki főiskolások és egyetemisták is használják. Számtalan hasznos funkcióval és jól olvasható kijelzővel rendelkeznek. A tudományos számológépet a gazdasági és műszaki szakemberek fogják értékelni, mivel a klasszikus műveletek mellett könnyedén elvégezhető velük bonyolultabb számítások is.

Középiskolai érettségi

A tudományos számológépek matematika érettségin elfogadott típusai azok a készülékek, amelyet nem lehet programozni, nem tartalmazhat egyenlet megoldáshoz szükséges funkciókat, algebrai szimbólumokat, nem tárolhat szöveget és nem lehet grafikus kijelzője. Az alapvető számítási funkciók, például törtszámítás, logaritmus számítás, gyökvonás engedélyezettek.

Mit is tud a SEC 150BU számológép?

A nagy, a két soros kialakítású LCD kijelzőn lehetősége van 240 tudományos művelet elvégzésére. A számológép segítségével a törtszámítások, a regressziószámítások, a variációk és kombinációk, a trigonometrikus és hiperbolikus függvények, a logaritmus és exponenciális függvények, a koordináták és szögek transzformációja, a hatvány és gyök és statisztikai számítások, a bináris, az oktális és akár a hexadecimális számítások is elvégezhetők. A 12 jel és 10+2 számjegy mátrixban történő ábrázolása és a zárójelek használatát a független memória biztosítja. A SEC 150 kettős áramellátású lehetőség van a beépített napelem segítségével vagy alkáli elemmel történő üzemeltetésre, valamint az automata kikapcsolás funkció gazdaságos működést tesz lehetővé. Az erős ABS műanyag tok védi a készüléket a különböző fizikai hatásoktól. A SEC 150 méretét tekintve 150 x 80 x 15 mm, amelyhez 90 g súly társul. 
Tudományos számológépek

Műszaki paraméterek

Számológép típus ISKOLAI
Funkciók száma 240
Kijelző 2-SOROS
Független memória Igen
Tok Pevné nasouvací
Pontok száma 12
Sorok száma 2
Tápellátás Duální
Érettségire ajánljuk Igen
Magasság (cm) 15 cm
Szélesség (cm) 8 cm
Mélység (cm) 1,5 cm
Szín Fekete/Kék
Tömeg 90 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás