Fül-, fejhallgatók

SEP 510BT WH TWS vezeték nélküli fülhallgató

  • TWS technológia
  • Hangszóró mérete: Ø 10 mm
  • Frekvencia tartomány: 20 Hz - 20 kHz
7990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SEP 510BT egy teljesen vezeték nélküli fülhallgató, amelynek köszönhetően semmi sem korlátozza a mozgását. Kompakt mérete és prémium anyaghasználata kiemelkedő minőséget biztosít. Az ergonomikus kialakítás és az extra fülillesztékek lehetővé teszik, hogy könnyedén illeszkedjen minden fülbe. Egyetlen töltéssel egy fülhallgató akár 3 órán át működik, de a dokkoló állomás segítségével bármikor növelhető a használati idő. A fülhallgató beépített gombjai segítségével egyszerűen vezérelhető.

TWS TECHNOLÓGIA

A True Wireless Stereo (TWS) technológia forradalmi lehetőséget kínál, amely lehetővé teszi, hogy két apró, fülbe illeszthető headsettel valósághű, szinkronizált és késleltetésmentes sztereó hangzást élvezhessen. A headsetek közötti vezeték nélküli kapcsolat segítségével a bal és jobb hangcsatornák egyszerre és kivételes minőségben szólalhatnak meg.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

A Sencor SEP 510BT fülhallgató a Bluetooth Audio 5 verzióját alkalmazza az adatátvitelre. Ez a rövid hatótávolságú, nyílt, vezeték nélküli szabvány lehetővé teszi a különböző okos eszközök közötti automatikus, kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. A fülhallgató energiatakarékos működése minimális energiaigényt jelent, így hosszabb használatot biztosít. A készülékek közötti maximális hatótávolság 10 méter, és a vezeték nélküli adatátvitel maximális értéke 2,5 mW a 2,4 GHz - 2,485 GHz frekvenciasávban.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A Sencor fülhallgatóban két 10 mm átmérőjű hangszóró található, amelyeknek az impedancia értéke 32 ohm, és a működési frekvencia tartománya 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed. Ez a kombináció a kiváló hangminőséget és részletességet eredményezi. A fülhallgató érzékenysége 100 dB, így élvezheti a tiszta és erőteljes hangzást. A beépített mikrofon érzékenysége -42 dB, biztosítva a tiszta és érthető hangvételt telefonhívások során.

Beépített akkumulátor

A Sencor fülhallgató egy 2x 50 mAh kapacitású Li-ion akkumulátorral rendelkezik, amely biztosítja a hosszú ideig tartó zenehallgatást vagy beszélgetést. A dokkolóban található 400 mAh kapacitású akkumulátor pedig lehetővé teszi a töltésüket bármikor. Mindkét akkumulátor micro USB csatlakozóval tölthető, így kényelmesen újratöltheti őket. A teljes feltöltés esetén akár 6 óra zenehallgatást vagy 7 óra beszélgetést élvezhet. A fülhallgatók készenléti ideje akár 30 nap is lehet az akkumulátor teljes feltöltésével. A fülhallgató IP44 védelemmel van ellátva, ami védelmet nyújt a nedvesség és por ellen.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Mikrofon Integrált
Vezeték nélküli töltés
Kialakítás típusa Fülbe helyezhető
Bluetooth verzió 5.0
Aktív zajszűrés
Impedancia 32 Ohm
Jeltovábbítás BLUETOOTH
Érzékenység 100 dB
Frekvenciatartomány 20 HZ - 20 KHZ
Driverek száma 1
Meghajtó átmérője 10 mm
Jeltartomány 10 m
Vezérlés típusa Gomb
Felhasználó vezérlés Igen
Hangerőszabályozó Igen
Hívásvezérlés Igen
Lejátszási idő 6 h
Töltési idő 1 h
Dokkoló töltési ideje 2 h
Fejhallgató akkumulátor kapacitása 50 mAh
Dokkoló akkumulátor kapacitása 400 mAh
Töltési állapotjelző LED
Töltőcsatlakozó típusa MICRO USB
Cserélhető fülilleszték Igen
Víz- és Porvédelem IP 44
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Information sheet /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás