Vezeték nélküli hangszórók

SSS 3000 KIDS Vezeték nélküli hangszóró

  • Kikapcsolható fényhatások
  • FM rádió
  • IPX4 vízálló
12 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
Élvezze a kiváló hangzást és a vezeték nélküli szabadságot a Sencor SSS 3000 hangfallal! A Bluetooth technológiának köszönhetően akár 15 m távolságból is könnyedén elérheti telefonját, így bárhonnan hallgathatja kedvenc zenéit. Ráadásul az IPX4 védelem megvédi a hangfalat a vízpermetektől, így biztonságban használhatja akár nedves környezetben is. A TWS (True Wireless Stereo) funkció segítségével pedig párosíthat két Sencor SSS 3000 hangfalat sztereó rendszerbe, hogy valódi térhatást élvezhessen. Fedezze fel a Sencor hangfalak sokoldalúságát és élvezze a magával ragadó hangélményt!

TRUE WIRELESS STEREO – TWS TECHNOLÓGIA 

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

MEGFELELŐ HANGZÁS, PARTI HANGULAT

Tapasztalja meg az erőteljes hangzást és a lenyűgöző fényeffekteket az akár 16 W teljesítményt nyújtó hangfalunkkal! A két középbasszus és két magassugárzó hangszóró biztosítja az optimális hangminőséget a 80 Hz - 20 kHz frekvenciatartományban. A beépített hangszínszabályozó módok lehetővé teszik, hogy testre szabja a hangzást az egyéni preferenciáinak megfelelően. Emellett a hangfalunk különböző színkombinációkkal és effektusokkal rendelkezik, így fokozhatja a zenehallgatás élményét. Ha viszont inkább a tiszta hangzásra koncentrálna, nincs akadálya a fényeffektek kikapcsolásának sem. Fedezze fel a hangfalunk sokoldalúságát és élvezze a magával ragadó hang- és fényélményt!

A CSATLAKOZÓK IGENIS FONTOSAK

Élvezze a zenehallgatás szabadságát és kényelmét a Bluetooth Audio 5.1 technológiával! Ez a legmodernebb vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakozzon készülékéhez és élvezze a zeneáramlást. Emellett a készülékünk rendelkezik a már jól ismert csatlakozókkal, mint a 3,5 mm sztereó jack és az USB, amelyek ideálisak a lejátszás szempontjából. Így bármilyen eszközt könnyedén összekapcsolhat, hogy kedvenc zenéit hallgathassa, anélkül hogy szüksége lenne bonyolult csatlakozókra vagy kábelekre. Fedezze fel a zenehallgatás egyszerűségét és gyorsaságát a készülékünkkel!

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • A lejátszási idő akár 7 óra (50% hangerőnél)
  • USB-C töltés
  • Tartozékok: USB töltőkábel, 3,5 mm külső kábel (Aux), felhasználói kézikönyv
  • Méretek: 255 x 110 x 87 mm
  • Tömege: 750 g
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Hangrendszer 2.0
Teljesítmény 16 W
Mélynyomó
Vezeték nélküli töltés
Bluetooth 5.1
Csatlakozás Bluetooth
Akkumulátor típus Integrált
Digitális hang processzor - DSP Nem
Frekvenciatartomány 80–20000 HZ
Kijelző Nem
Eltökélten Party
Passzív hangszórók száma 2
Aktív hangszórók száma 2
Elem élettartama (zene) 7 hod
Háttérvilágítás
Töltőcsatlakozó típusa USB-C
Védőborítás
USB Igen
Vízálló Igen
Lejátszás USB-ről MP3
Víz- és Porvédelem IPX4
Magasság (cm) 87 cm
Szélesség (cm) 25,5 cm
Mélység (cm) 11 cm
Tömeg 0,75 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás