Vezeték nélküli porszívók

SVC 7814VT Álló porszívó 2 az 1-ben

  • Kivehető kézi porszívóval
  • Teljesen szabad mozgás, vezeték nélkül
  • Könnyű, csendes és egyszerűen kezelhető

A Sencor SVC 7814VT porzsák nélküli álló porszívó. Ideális választás a lakás takarítására. Bármilyen felületen használható, padlótól kezdve a bútorokig. A 180°-ban elfordítható szívófej a nehezen hozzáférhető helyeket könnyen elérhetővé teszi. A működését egy 14,8V, 2200mAh Li-Ion akkumulátor biztosítja, amellyel a porszívó akár 35 percig is üzemeltethető. A szívóerőt az elektromos szabályzó segítségével állíthatja be. Az ergonomikus tervezésű fogantyú, a szívófejbe épített LED világítás biztosítja a pozitív felhasználói élményt. A készülék töltéséhez egy töltőállomás áll a rendelkezésre, mely praktikus tartozék tárolóval lett felszerelve.

Vezeték nélküli kialakítás, hatékony porszívózás

A kapacitív, nagy teljesítményű 14,8 voltos Li-Ion akkumulátornak köszönhetően hatékonyan tud porszívózni. A 2200 mAh Li-Ion akkumulátor akár 35 percig is üzemeltethető. Ez az idő elegendő több helyiség kiporszívózására. A készülék töltéséhez egy töltőállomás áll a rendelkezésre, mely praktikus tartozék tárolóval lett felszerelve.

Mozogjon szabadon, vezetékek nélkül

Felejtse el az állandó konnektor keresést, az összegabalyodó, a különböző tárgyakban felakadó kábeleket. Az akkumulátoros kialakításnak köszönhetően, bárhol élvezheti a porszívózás szabadságát. Napjainkban az akkumulátoros technológián alapuló készülékek hatékonysága, vetekszik a hagyományos porszívók által biztosított eredményekkel.

HEPA szűrő, porzsák nélküli kialakítás

A HEPA szűrő nagyon hatékony és elfogja a legkisebb por- és allergének részeket, könnyen mosható, tisztítható és visszahelyezhető. Hasonlóképpen, nem kell gondolkodnia egy cserélhető porzsák vásárlásáról! A 0,5 literes kivehető portartály bármikor egyszerűen elmosható. Ráadásul a porzsák nélküli működéssel kíméli környezetet a szintetikus anyagoktól és egyben a pénztárcáját.

Fedezze fel a LED világítás előnyeit

A LED világításnak köszönhetően megvilágíthatja az apró szennyeződéseket és a finom port. A LED világítótest stratégiailag a szívófej közepén lett elhelyezve, amely így megfelelő területet tud megvilágítani. Olyan helyeken is segítségére lesz, ahol rosszabbak a látási viszonyok, például, kamrában vagy a bútorok, ágyak alatt. Két teljesítményfokozat közül választhat. Az alacsony a normál szennyezettséghez és magas az egyszeri gyors tisztításhoz ideális.

Saját motorral rendelkező kefe

A kapacitív akkumulátorok és az erős szívóerő nélkülözhetetlenek a működéshez, akárcsak a forgó kefe. Hatékonyabb tisztítást tud vele elérni már az első mozdulattal. A forgókefe speciálisan összeszerelt, és tökéletes eredményt garantál minden padlón és szőnyegen. Megszabadítja a padlót a szőrtől, cérnától, morzsáktól és portól.

2 az 1-ben állóporszívó

Sokoldalúan dolgozik! Megbízhatóan tud porszívóként dolgozni, így minden padló és szőnyeg tisztaságáról gondoskodik. A kivehető kézi porszívó segítségével, a bútorokon vagy akár járművek belsejében előforduló szennyeződéseket gyűjtheti össze. A porszívóval helyet, pénzt és időt takarít meg.

Vezeték nélküli porszívók

Műszaki paraméterek

Porzsák nélküli
Zajszint 76 dB
Tápellátás Akku
Kialakítás Álló / rúd
Akkumulátor üzemideje 35 min
Tasak/edény űrtartalma 0,5 l
Magasság (cm) 113,5 cm
Szélesség (cm) 28,6 cm
Mélység (cm) 23,6 cm
Tömeg 2,8 kg
Teljesítmény (W) 110 W
Teljesítményszabályozás
Fali tartó Stojan s nabíjením
Töltési idő 4,5 hod

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Hepa szűrő
SVX 046HF
Hepa szűrő
Kompatibilis a Sencor SVC 7811WH, SVC 7814VT és SVC 7822TQ modellekkel
Központi kefe
SVX 015
Központi kefe
Kompatibilis a Sencor SVC 761x modellel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás