Vissza Beltéri antennák
Beltéri antennák

SDA 152 Beltéri antenna

  • Beépített 5G LTE szűrő
  • 4K Tv Ready felbontás
  • Vízszintes polarizáció
9990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SDA 152 antenna készen áll a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. Az elérhető UHF sáv 470 – 698 MHz a VHF 174 – 230 MHz közötti az impedancia értéke 75 ohm az erősítés pedig 20 dB. A beépített, alacsony zajszintű erősítő fokozatmentes beállítást tesz lehetővé.

BEÉPÍTETT 5G LTE SZŰRŐ 

Az LTE 5G szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. A Sencor SDA 152 az antenna polarizációt tekintve vízszintes polarizációs kialakítású.

DVB-T2 vételi lehetőség

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. A fogadott csatornák 5-12, 21-50 közötti tartományba esnek.

4K felbontás

A TV-nek 3840 vízszintes és 2160 függőleges pixelje van, összesen körülbelül 8,3 millió pixel. A TV termék-specifikációiban a felbontás általában" A felbontás megmutatja, milyen sűrűn vannak összerakva ezek az apró pontok, a képpontok. Az egyes képpontok összegyűlnek, hogy a képernyőn látható képet megalkossák, így minél magasabb a pixelek száma, annál nagyobb a felbontás.
Beltéri antennák

Műszaki paraméterek

Kialakítás SZOBAI
Frekvenciasávok UHF/VHF
Antennanyereség 20 dB
RF impedancia 75 Ohm
Antenna kábel hossz 1,5 m
Frekvenciatartomány VHF 174-230MHZ UHF 470-698MHZ
Tápellátás 5 V
Állítható Mechanikus
LTE szűrő Igen
DVB-T támogatás Igen
Polarizáció Vertikális
Szín Fekete/Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás