Digitális képkeretek

SDF 1091 B WiFi digitális képkeret

  • Wi-Fi, MicroSD (SDHC / SDXC)
  • Az iOS és Android okostelefonok ingyenes alkalmazásai (FRAMEO)
  • Fényképeket és videóit küldhet fényképkeretébe közvetlenül az okostelefonról
Idézze fel a rég elfeledett pillanatokat a Sencor SDF 1091B digitális képkeretének segítségével. A fényképkeret IPS kijelzője 10,1” azaz 25,6 cm képátlóval rendelkezik, melynek a fényerejét az igényeinek megfelelően állíthatja be. A 16:9 képarány mellett a nagy felbontást is érdemes megemlíteni, ami 1280 x 800 képpontot jelent. A beépített 1W teljesítményű hangszóró segítségével akár videó montázsok vetítésére is kiválóan alkalmas. Az elegáns megjelenésnek köszönhetően kiválóan el tudja foglalni az egyszerű papírképek helyét a lakásban vagy irodában, érdekes dekorációt hozva létre a belső térben. Lehetőség van akár a falra is felszerelni, de asztali állványként is kiváló helyt áll.

FRAMEO

A Frameo applikáció segítségével egyszerűen megoszthatja fotóit szeretteivel. Küldjön fotókat közvetlenül okostelefonjáról egy Frameo digitális WiFi-képkeretbe, hogy barátai és családtagjai részesülhessenek a legjobb pillanataiból. Az alkalmazással a világ bármely pontjáról elküldheti képeit az összes csatlakoztatott Frameo digitális WiFi-képkeretbe. A fotók másodperceken belül megjelennek, így a pillanatokat valós időben oszthatja meg. Tekintse meg a barátok / családok fényképeit és videóit a világ minden tájáról másodpercek alatt.

Egyszerű működtetés a csatlakozóknak köszönhetően

A digitális képkereten többek között megtalálható az SDHC / SDXC memóriakártya foglalat. Ennek köszönhetően lehetősége importálni / menteni a fényképeket a micro SD kártyára. A többnyelvű menürendszerében természetesen a magyar nyelv is megtalálható. A beépített WiFi modul segítségével, bárhol küldhet képeket a digitális képkeretre csak csatlakoztassa a Wifi hálózathoz.

Praktikus funkciók

Lehetősége van az adathordozókon szereplő képek fokozatos vetítésének beállítására, ahol teljes mérték személyre szabhatja a vetítési intervallumot. A digitális képkeret felismeri a különböző formátumokat és automatikusan lejátssza a videó és zene fájlokat a fotók megjelenítése mellett. A kép a képben funkció mellett biztosan értékelni fogja az beállítható automatikus kikapcsolási funkciót is. A 266 x 186 x 20 mm kompakt mérethez mindössze 0,5 kg súly társul.
Digitális képkeretek

Műszaki paraméterek

Tömeg 600 g
Képátló cm-ban 25,6 cm
Felbontás 1280 x 800
Belső memória 4,6 GB
Kártya foglalat SD/SDHC/SDXC
Távirányító Nem
Wi-Fi Igen
Magasság (cm) 18,6 cm
Szélesség (cm) 26,6 cm
Mélység (cm) 2 cm
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás