Automata kávéfőzők

SES 9210WH Automata kávéfőző

  • Érintőgombos színes LED panel
  • Beállítható kávéerősség (7 g, 8 g, 10 g)
  • Egy érintéssel ízletes latté és krémes cappuccino
  • 19 bar nyomás
1
/
2
Megbízható automata kávéfőző
Egy csésze kávé kevesebb mint egy perc alatt elkészíthető. Az erőteljes, 19 bar nyomású szivattyú, a kiváló minőségű főzőegység, a rozsdamentes acél kúpos daráló és Thermoblock fűtőrendszer teszi lehetővé.
2
/
2
Színes érintőképernyős LED kijelző
A készülék akár egyetlen ujjal is kényelmesen vezérelhető a színes LED érintőképernyőnek köszönhetően. A háttérvilágítás az összes funkció és beállítás kiválóan láthatóvá válik. A tökéletes csésze szó szerint csak egy gombnyomásra van.
A Sencor SES 9210WH egy automata kávéfőző színes LED panellel és érintős gombokkal az egyszerű kezelés érdekében. Akár 19 bar nyomásra is képes a tökéletes kávé íz elérése érdekében. Egy érintéssel ízletes latte és krémes cappuccino készíthető mikro tejhabbal. A kávéfőzőhöz Tritan tartályt jár, amelyek tejre vagy egyéb növényi italok tárolására alkalmasak. A tartályok hűtőben tarthatók. A kávéfőző nagyon elegáns, karcsú és kompakt méretű mindössze 180 mm széles, így konyhája díszévé válik. Az 1,1 literes víztartály biztosítja a gondtalan kávéfőzés lehetőségét. 

Kávéfőzési programok széles skálája

A Sencor számos praktikus programmal szerelte fel a kávéfőzőt, amelyekkel kiváló kávéházi minőségű kávét készíthet. A mikro buborékos tejhabhoz készítéséhez tritán tejtartály biztosít, így remek krémes tejeskávé, latté és cappuccino készíthető. Még a fekete kávé szerelmesei is megtalálják kedvükre valót az Espresso és Lungo programokkal. Egyetlen érintés elegendő egy tökéletesen átgondolt folyamat elindításához, nemcsak a kávéitalok széles választékához, hanem a melegvíz funkcióval rendelkező teához vagy Americano-hoz is.

Kávé készítése akár 19 Bar nyomással

A kiváló kávé több fontos eljárások kombinációjának eredménye, amelyek közül az egyik a nyomás, a 19 bar. És mi teszi lehetővé a megfelelő nyomást a kávégyártásban? Az őrölt kávé és az előfőzés megfelelő összenyomása sok összetevőt szabadít fel a kávéból, amelyek az eszpresszót tökéletes illatú és ízléses csésze kávévá teszik. Az előfőzés alacsony nyomáson megy végbe, ami a kávé duzzanatát okozza, majd teljes nyomás alatt forró víz kezd folyni a kávén.

Kávé őrlés művészete

Az espresso tökéletes ízének másik fontos pontja a frissen őrölt kávé. A Sencor automata kávéfőzője öt különböző fokozattal működő rozsdamentes acél darálóval lett felszerelve, amivel egyszerűen beállíthatja az Ön igényei szerint megfelelő méretű őrleményt. A legjobb az arany középút, sem túl sok, sem túl kevés, így a végeredmény egy ízletes és picit "tejszínes" csésze kávé. A kávétartályba akár 150 g friss kávét tud elhelyezni, a praktikus fedő megakadályozza a kávészemek tárolása miatti minőségi romlását.

A kávé őrlemény súlya a tökéletes ízvilágért

Nem csak a megfelelő őrlemény befolyásolja a tökéletes kávéízt. A Sencor lehetővé tette, a kívánt őrlemény súlyának beállításának lehetőségét, így 7, 8 és 10 g közül választhatja ki Ön a kávéjának erősségét, intenzitását. Röviden, válassza ki a 10 g-os készítményt, és elkészíthet egy erős eszpresszót, amely méltó minden igazi kávérajongóhoz.

Csak egy gombnyomásra van szüksége az érintőképernyős LED-kijelző vezérléséhez

Csak egy érintés szükséges az induláshoz! Az érintőképernyős színes LED-vezérlés elegáns, tiszta és intuitív! Elindíthatja az Espresso-t és a Lungo-t egyetlen gombnyomással. A melegvíz funkciót akkor is értékelni fogja, ha Americano-t vagy teát készít. Fontos jellemző az állítható magasságú kávé / víz kifolyó nagyobb és kisebb csészékhez egyaránt, valamint a meg kell említeni a csésze megvilágítási funkciót is. 

A Thermoblock rendszer ellenőrzi a helyes vízhőmérsékletet

A vízhőmérséklete is fontos szempont a kávéfőzés esetén. Az eszpresszó készítéséhez ideális hőmérséklet 90 ° C. A Thermoblock fűtőrendszer szabályozza az optimális vízhőmérsékletet, hogy a kávé mindig a legjobb legyen.

Automatikus figyelmeztetések 

A működést segítő figyelmeztetések, minden esetben külön ikonok segítségével jelzik Ön részére amikor a víztartályból elfogyott a víz, kifogyott a szemeskávé vagy ha megtelt a zacc tartály. De külön ikon figyelmezteti az időszakos rendszer tisztításra is, amely a beépített öntisztító funkció segítségével egyszerűen elvégezhető. 
Automata kávéfőzők

Műszaki paraméterek

Nyomás 19 bar
Eszpresszó típus Automata
Kijelző Igen
Forró víz funkció Igen
Forgatható gőzfúvóka Nem
Csészemelegítő Nem
Kávédaráló Igen
Automatikus ölbítés Igen
Automatikus vízkőtelenítés Nem
Teljesítmény (W) 1 470 W
Magasság (cm) 31,5 cm
Szélesség (cm) 18 cm
Mélység (cm) 41 cm
Szín Fekete - Fehér
Tömeg 8,5 kg
Auto-cappuccino Igen
Aroma rendszer Nem
Kapszula felhasználás Nem
Őrölt kávé használata

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet

Tartozékok

Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás