Vissza Fül-, fejhallgatók
Fül-, fejhallgatók

SEP 172 VCM GREEN Fülhallgató headset

  • Beépített mikrofon
  • Hangerőszabályzó
  • Szilikon fülpárnák 3 méretben
2890 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor SEP 172 VCM fülhallgató headset egy tartós és robosztus kialakítású eszköz, amely hosszú élettartammal és kiváló hangminőséggel rendelkezik. A fülhallgató egyedi fejlesztésű, ultrakönnyű kialakítással rendelkezik, amely kényelmes viseletet biztosít akár mozgás közben is. A neodímium driverrel ellátott ház érzékeny és erőteljes basszust nyújt, hogy élvezhesse a zene minden rezdülését. A kábel hosszú és jól kialakított, hogy kényelmesen használható legyen. A beépített mikrofon segítségével egyszerűen és tisztán végezheti a telefonhívásokat.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A Sencor fülhallgató dinamikus, neodímium rendszerű hangszórókkal rendelkezik, amelyek garantálják a kiváló hangzást. Az ellenállás alacsony, mindössze 16 ohm, és a működési frekvenciatartomány széles, 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed. A fülhallgató érzékenysége 96 dB, így élvezheti a részleteket gazdag hangzást. A beépített mikrofon -42 dB érzékenységgel rendelkezik, így tiszta és érthető telefonhívásokat folytathat. A készlet három különböző méretű szilikon fülillesztéket tartalmaz, hogy mindenki számára tökéletes illeszkedést biztosítson.

Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Jack csatlakozó 3,5 mm
Mikrofon Integrált
Kialakítás típusa Fülbe helyezhető
Impedancia 16 Ohm
Jeltovábbítás KÁBEL
Érzékenység 96 dB
Kábelhosszúság 1,2 m
Frekvenciatartomány 20 HZ - 20 KHZ
Driverek száma 1
Meghajtó átmérője 10 mm
Hangerőszabályozó Igen
Cserélhető fülilleszték Igen
Víz- és Porvédelem IP 20
Szín Zöld

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás