Vissza Fül-, fejhallgatók
Fül-, fejhallgatók

SEP 172 VCM WHITE Fülhallgató headset

  • Beépített mikrofon
  • Hangerőszabályzó
  • Szilikon fülpárnák 3 méretben

A Sencor SEP 172 VCM egy robosztus felépítésű tartós sztereó fülhallgató headset, hangerőszabályzó gombbal lett felszerelve, széles színválasztékban. Egyedi fejlesztésű, ultrakönnyű kialakítású fülhallgató. A fülhallgató háza érzékeny és basszusra hangolt neodímium drivert tartalmaz. A kábel kialakításakor fő szempont volt a kényelmes viselet még mozgás közben is. Beépített mikrofonnal.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A két 10 mm átmérővel dinamikus, neodímium rendelkező hangszórónak az impedancia értéke 16 ohm és a működési frekvencia tartomány 20 Hz – 20KHz. A fülhallgató érzékenysége 96 dB a mikrofon érzékenység -42 dB. 3 különböző méretű szilikon fülilleszték a tökéletes illeszkedés érdekében.

Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Típus Fülbe helyezhető
Jack csatlakozó 3,5 mm
Mikrofon Integrált
Kialakítás típusa Fülbe helyezhető
Impedancia 16 Ohm
Jeltovábbítás KÁBEL
Érzékenység 96 dB
Kábelhosszúság 1,2 m
Frekvenciatartomány 20 HZ - 20 KHZ
Driverek száma 1
Meghajtó átmérője 10 mm
Hangerőszabályozó Igen
Cserélhető fülilleszték Igen
Víz- és Porvédelem IP 20
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás