Hajformázók

SHS 0900GD Automata hajgöndörítő

  • Mindig tökéletesen hullámos haj az automatikus hajcsavaróval
  • Két irányú működés a tökéletes szimmetriához
  • 11 beállítható hőmérséklet 120–220 °C
16990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
5
Automata 
hajgöndörítő
Mindössze 45 másodperc alatt használatra kész, a stílusos, ergonomikus kialakítás pedig tökéletesen illeszkedik a kézbe, így álmai frizurájának elkészítése néhány perc alatt elvégezhető.
2
/
5
Titán bevonat
Nincs többé gubanc göndörítés közben! Erről gondoskodik a sima titán felülettel ellátott felület, mely gyengéden és gyorsan hidratálja a hajat anélkül, hogy feleslegesen hőhatásnak tenné ki.
3
/
5
11 különböző hőmérséklet
Az Ön igényeinek megfelelő választhatja a 11 különböző működési hőmérsékletet 120 és 220 °C között. Ennek köszönhetően nem roncsolja a hajszerkezetét, és könnyedén igazodik a különböző hajtípusokhoz. 
4
/
5
Kettős működési irány
A kétirányú működési irány tökéletes, szabályos hullámokat és természetes megjelenést hoz létre, így senki sem fogja tudni, hogy a fürtök nem természetesek.
5
/
5
Mindig biztonságos
A biztonság érdekében hőszigetelt védőfeltétet helyezhet fel az esetleges égési sérülések megelőzése érdekében. Ezenkívül az utolsó használat után egy óra elteltével automatikusan kikapcsolódik.

A Sencor SHS 0900GD automata hajgöndörítő készülék különlegessége, hogy 11 különböző hőmérséklet beállítással, 5 különböző fokozatú fordulatszámmal és 10 változó időbeállítási funkcióval lett felszerelve. Lehetőség balos és jobbos hullámok készítésére a tökéletes szimmetria érdekében. A fehér háttérvilágítású digitális kijelzőn minden beállítás precízen követhető. A hajformázó felület titán bevonattal van ellátva, garantálja a gyors hajhullámosítást, a haj csúszását a felületen, valamint az extra fényes hajat.

Néhány másodperc alatt használatra kész

A beépített extra erős fűtőelemnek köszönhetően a hajsütővas mindössze 45 másodperc alatt készen áll a használatra. A kívánt hőmérsékletre való felmelegítés után a működésjelző lámpa kigyullad. A fogantyún egy háttérvilágítású kijelzővel ellátott vezérlőt találunk, amelyen mindent könnyedén beállíthatunk - hőmérsékletet, hosszt és fokot.

Titán felület a haj fényéért és egészségéért

A titánréteg, amivel a hajsütővas borítva van, védi a haját, és villámgyorsan göndöríti is, felesleges összegabalyodás nélkül. Ugyanakkor vakító fényt ad nekik.

HŐMÉRSÉKLET BEÁLLÍTÁS A HAJ TÍPUSÁTÓL FÜGGŐEN

A megfelelő göndörítési hőmérséklet függ a haj struktúrájától és tulajdonságaitól. 11 hőmérsékleti fokozat széles választékát kínálja 120-220 °C tartományban, figyelembe véve a haj aktuális igényeit. Ha a hőmérsékletet rosszul állítja be, akkor a haja törékeny és száraz lehet. Finom és törékeny, vagy festett haj esetén alacsonyabb értékre állítsa be. Normál, sűrű és vastag haj esetén a hőmérsékletet magasabb értékre is beállíthatja.

Változtatható beállítások a tökéletes frizura érdekében

Lágyabb hullámokat szeretne, vagy inkább vadabb fürtöket? Igényeitől függően a hőmérsékleten kívül beállíthatja a csavarási idő hosszúságát (3-12 másodperc) és a hajcsavarási sebességet is a forgósütővason – 5 különböző beállítás közül tud választani.

Forgókábel és praktikus akasztófül

A 2,0 m szalonhosszúságú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelen egy praktikus akasztófület talál a könnyű felakasztáshoz. Ezentúl nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHS 0900GD automata hajsütővas biztonságos eszköz. Megerősített szigeteléssel és automatikus kikapcsolás funkcióval van felszerelve, amely egy óra inaktivitás után kikapcsolja magát. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. Szállítás vagy utazás esetén egy praktikus utazótáska is rendelkezésre áll, elegáns fekete színben.

Csomag tartalma

  • Automata hajcsavaró
  • Praktikus utazótáska
Hajformázók

Műszaki paraméterek

Hajsütővas típus Forró Levegős
Hőmérséklet beállítás Igen
Hőmérséklet fokozatok száma 11
Teljesítmény (W) 45 W
Magasság (cm) 6,5 cm
Szélesség (cm) 37,5 cm
Mélység (cm) 6,5 cm

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás