Hajszárítók

SHD 6400B Utazó hajszárító

  • Légáramlat-szűkítő
  • Gumírozott védőfelületek
  • Összecsukható kivitel, praktikus akasztóval
4290 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SHD 6400B hajszárító behajtható fogantyújának köszönhetően kis helyen elfér, ezért utazáskor rendkívül praktikus. Két szárítási fokozattal – egy gyengédebbel és egy intenzívebbel – rendelkezik, továbbá egy kapcsolóval a hideg levegő fújására, amely hasznos hajfixáláskor és stylingoláshoz. Így igényeidnek megfelelően választhatsz közülük. Oldalán gumírozott felület található, így nem kell attól tartanod, hogy az asztalra téve megkarcolódik valamint biztos fogást biztosít. A hajszárító működéséről egy halk DC motor gondoskodik, amelynek teljesítménye 850 W.

Bárhol, bármikor egyszerűen

A Sencor termékei tervezésekor a számtalan funkciót és trendet tart szem előtt, de sose feledkezik meg a praktikumokról. A mindennapokban számtalan helyzet alakulhat, amikor egy megbízható hajszárítóra lenne szükséged például egy uszodába, üzleti utak alkalmával vagy akár nyaraláskor. A tervezői precizitásnak köszönhetően, ezentúl mindig magaddal viheted kedvenc és megbízható hajszárítód köszönhetően az összecsukható kialakításnak, így kényelmesen elfér a táskában, bőröndben.  

Cool Care funkció a tökéletes megjelenésért

A "Cool Care” funkció azaz, a hideg levegős fixálás, együtt használható bármelyik teljesítmény-fokozattal. Az elkészült frizura megfelelő rögzítését hivatott szolgálni.

Légáramlat szűkítő

Abban az esetben, ha frizuráját formázni is szeretné használat közben, vagy csak a hajszárítóból kiáramló levegőt szeretné kisebb helyre koncentrálni, akkor egyszerűen szerelje fel valamelyik légáramlat szűkítő fúvókát. A sima szűkítőt hajkefével együtt használhatod a frizura formázásához.   

Kompakt és praktikus kialakítás

Az ergonomikus kialakítású markolatnak köszönhetően bal- és jobbkezes felhasználók egyaránt kényelmesen tudják használni. A hajszárító karbantartása egyszerűen elvégezhető, a levehető hátsó bemeneti rácsnak köszönhetően. A rendszeres karbantartás biztosítja a hullámos fűtőspirál a konstans hőmérséklet stabilitását, így a haj nem fog megsérülni szárítás közben. A praktikus akasztófülnek köszönhetően a tárolása is egyszerűen megoldható.

Biztonság mindenekelőtt

Termékeink biztonságos használatánál nincs is fontosabb számunkra, legyen szó bármilyen termékről. A hajszárítónk esetében se tettünk kivételt. Minden Sencor hajszárító túlmelegedés elleni hőbiztosítékkal lett felszerelve.

Csomag tartalma

  • 1x Hajszárító
  • 1x Légáramlat szűkítő
Hajszárítók

Műszaki paraméterek

Hőmérséklet fokozatok száma 2
Tartozékok száma 1
Sebességfokozatok száma (fokon) 2
Hideg levegő Igen
Ionizáló funkció Nem
Diffúzor Nem
Flexibilis vég Igen
Fésűs feltét Nem
Akasztó hurok Igen
Teljesítmény (W) 850 W
Magasság (cm) 16 cm
Szélesség (cm) 10 cm
Mélység (cm) 5 cm
Szín Fekete
Tömeg 400 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás