Hajszárítók

SHD 8275BK Hajszárító

  • Nagyteljesítményű és hosszú élettartamú AC motor
  • Akár 2400 W elérhető teljesítmény
  • 3 fűtési fokozat
A Sencor SHD 8275BK hajszárítóval könnyedén készíthet el különböző stílusú frizurákat. Három állítható szárítási hőmérséklettel – egy gyengédebbel egy közepes és egy intenzívebbel– rendelkezik, valamint a 2 fordulatszám fokozat a tökéletes levegő áramlást biztosítja, így akár 30 %-kal gyorsabb lehet a hajszárítás folyamata. Hajdúsító diffúzor, a könnyebb szárításért és a dúsabb hatásért. Így igényeinek megfelelően választhat közülük. Ergonomikusan kialakított fogantyú a kezelőelemek optimális elosztásával a jobb- és balkezesek részére egyaránt. A hajszárító működéséről egy halk profi AC motor gondoskodik, amelynek teljesítménye 2400 W.

KeratinCare + technológia

Mindennemű hő technológián alapuló hajformázás igénybe veszi a hajszálakat. A Sencor ezért minőségi keratinnal impregnálta a diffúzor felületét. Ennek köszönhetően, a hajformázó használatakor keratin kerül be a hajba, ami biztosítja a megfelelő ápolást. A végeredmény tökéletes frizura, mely fényes és egészséges megjelenésű marad.

True Ionic, Cool Shot funkciók a tökéletes megjelenésért

Az ionizáló funkcióval, a hajszárító negatív ionokat hoz létre. A haj gyors szárításához a hajszárító a gyökerektől egészen a hajvégekig negatív ionokat használ és ezért a hő megfelelően használja fel. A negatív ionok csökkentik a statikus elektromosság kialakulását és segít a frizurát tökéletes kondícióban tartani azzal, hogy a nedvességet, ami mélyen a hajszerkezetbe jut, megköti. Garantálja a sima és fényes hajat, göndörödés nélkül, minimalizálja a statikusságot és megelőzi a haj sérülését. A "Cool SHOT” funkció azaz, a hideg levegős fixálás, együtt használható bármelyik teljesítmény-fokozattal. Az elkészült frizura megfelelő rögzítését hivatott szolgálni.

MI AZ A DIFFÚZOR, ÉS MIRE JÓ?

A diffúzort a göndör tincsek megszelídítésére és csodás fürtökké alakítására találtak ki. Az eszköz igazán hasznos lesz Önnek, ha hullámos, vagy göndör hajszerkezettel rendelkezik, hiszen segítségével könnyedén olyan frizurát készíthet, mintha most jött volna a fodrásztól. Használatakor érdemes előrehajtott fejjel dolgozni, így ugyanis a hajtövek is tökéletes megemelhetők. Akkor a legjobb a választott eszköz, ha a hajvégeket egészen a hajtövekig fel tudja nyomni a diffúzor segítségével.

Légáramlat szűkítők

Abban az esetben, ha frizuráját formázni is szeretné használat közben, vagy csak a hajszárítóból kiáramló levegőt szeretné kisebb helyre koncentrálni, akkor egyszerűen szerelje fel valamelyik légáramlat szűkítő fúvókát. A sima szűkítőt hajkefével együtt használhatja a frizura formázásához, a kefés változattal közvetlenül a hajat alakítani, formázni.   

Kompakt és praktikus kialakítás

Az ergonomikus kialakítású markolatnak köszönhetően bal- és jobbkezes felhasználók egyaránt kényelmesen tudják használni. A hajszárító karbantartása egyszerűen elvégezhető, a levehető hátsó bemeneti rácsnak köszönhetően. A rendszeres karbantartás biztosítja a hullámos fűtőspirál a konstans hőmérséklet stabilitását, így a haj nem fog megsérülni szárítás közben. A praktikus akasztófülnek köszönhetően a tárolása is egyszerűen megoldható.

Biztonság mindenekelőtt

Termékeink biztonságos használatánál nincs is fontosabb számunkra, legyen szó bármilyen termékről. A hajszárítónk esetében se tettünk kivételt. Minden Sencor hajszárító túlmelegedés elleni hőbiztosítékkal lett felszerelve.

Csomag tartalma

  • 1x Hajszárító
  • 1x Fésűs légáramlat szűkítő
  • 1x Légáramlat szűkítő
  • 1x Hajdúsító diffúzor
  • 1x Utazótáska
Hajszárítók

Műszaki paraméterek

Hőmérséklet fokozatok száma 3
Tartozékok száma 2
Sebességfokozatok száma 2
Hideg levegő Igen
Ionizáló funkció Igen
Diffúzor Igen
Flexibilis vég Nem
Fésűs feltét Igen
Akasztó hurok Igen
Teljesítmény (W) 2 400 W
Magasság 27,5 cm
Szélesség 9,1 cm
Mélység 23 cm
Szín Fekete
Tömeg 731 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás