Hajvasalók

SHI 3100VT Hajvasaló

  • Titánbevonatú vasalófelület a kényelmes kezeléshez és az elegáns hajformázáshoz 
  • Ideális Slim Design a hajkiegyenesítéshez és a göndörítéshez
  • Biztonsági retesz a nyitáshoz és záráshoz
8390 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
3
Gyönyörű haj a
Sencor hajvasalóval
Készítsen gyönyörű frizurát egyszerűen és gyorsan. A Sencor 3100VT hajvasalóval ez könnyen és egyszerűen valóra válhat akár minden nap. A titán bevonatú vasalófelület egyenletesen vezeti a hőt, biztosítja a kényelmes használatot, a tökéletes eredmény érdekében.
2
/
3
5 különböző
választható hőmérséklet
Könnyedén beállíthatja a hőmérsékletet igényei szerint a digitális kijelzőn segítségével. 150, 170, 190, 220 és 230°C tartományban szabályozható. Felejtse el a hosszas bemelegedési időt! A hajvasló mindössze 120 másodperc alatt eléri a 220°C-ot.
3
/
3
Kényelmes használat
Meg kell említeni az ultrakönnyű kialakítását, mely vékony, lekerekített és tökéletesen illeszkedik a kézbe. A kábel sem fog az útjába állni, 360°-ban forgatható ami, tökéletesen alkalmazkodik minden irányba anélkül, hogy összegabalyodna a kezei alatt.

A Sencor SHI 3100VT hajvasaló titán bevonatú vasaló lapjait úgy tervezték, hogy maximális hajsimító hatást érjen el a simítófelület teljes hosszában, így ragyogó fényt biztosít a hajnak. A készülék slim kialakításának köszönhetően nem csak tökéletesen sima, hanem göndör frizura is könnyen elkészíthető. A gyors felmelegedést – akár 230° C hőmérsékletig- a PTC technológia biztosítja.  A 360° forgó kábel az összegabalyodás, illetve megtörés ellen biztosít védelmet.

5 állítható hőmérséklet hajtípustól függően

Állítsa be a hőmérsékletet a könnyű és gyors hajvasaláshoz. Ha finom, festett vagy sérült haja van, azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékletet használjon. Ha a haja egészséges, dús vagy erős, nyugodtan használja magasabb hőmérsékletű fokozatot. A fehér háttér-világítással rendelkező digitális kijelző megkönnyíti a hőmérséklet beállítását az Ön igényei szerint. 5 különböző hőmérséklet közül választhat 150/170/190/220/230 ° C között. Nem kell sokat várni a felmelegedésre! Szupergyors hajvasaló, és mindössze két perc alatt eléri a 230 °C-ot.

Titán bevonatú vasalófelület

A titán felületnek köszönhetően minden hajtípust könnyedén tud ápolni, legyen az dús fürtű vagy finom egyenes szerkezetű frizura. Az infravörös fűtő technológiának köszönhetően nagyon gyorsan felmelegszik a hajvasaló és beépített iontechnológiának köszönhetően használat közben semlegesíti a statikus energiát. A speciális vasaló felület biztosítja az optimális hőátadást a kényelmes használathoz. Haja rugalmasabb és fényesebb lesz.

Forgókábel és praktikus akasztófül

A hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelen egy praktikus akasztófület talál a könnyű felakasztáshoz. Ezentúl nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHI 3100VT hajvasaló teljes mértékben biztonságos eszköz. Megerősített szigeteléssel és automatikus kikapcsolás funkcióval van felszerelve, amely egy óra inaktivitás után kikapcsolja magát. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését.
 
Csomag tartalma

  • Hajvasaló készülék
Hajvasalók

Műszaki paraméterek

Hőmérséklet 150-230 °C
Kijelző Igen
Teljesítmény (W) 42 W
Magasság (cm) 3,6 cm
Szélesség (cm) 28,5 cm
Mélység (cm) 3,2 cm
Szín Lila

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás