Vissza Vezeték nélküli hangszórók
Vezeték nélküli hangszórók

SIRIUS 2 MINI ROSE Bluetooth hangszóró

  • IPX7 védelmi fokozatú vízálló hangszóró
  • A hangszóró burkolata prémium szövetből készült
  • TWS (True Wireless Stereo) funkció
14890 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor Sirius 2 Mini vízálló hangszóró lehetővé teszi, hogy okostelefonon vagy táblagépen tárolt kedvenc zenéit vezeték nélküli Bluetooth Audio 5 kapcsolaton keresztül hallgassa akár 10 m távolságból. A méretéhez képest a nagy teljesítményű és tiszta hangzást a 16 W maximális teljesítményt a 2 hangszóró és 2 passzív sugárzó biztosítja. Ez a hangszóró TWS technológiával rendelkezik, ami lehetővé teszi két hangszóró egyidejű csatlakoztatását. Vízálló, IPX7 fokozatú védelemmel. Kedvezőtlen időjárás esetén vagy a medence mellett sem kell tartania a zenehallgatástól. A beépített 2500 mAh tölthető akkumulátorának köszönhetően akár 7 órán keresztül hallgathat zenét. A kihangosító funkcióval egyszerűen bonyolíthat telefonhívásokat.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

True Wireless Stereo – TWS technológia

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

A minőségi hangzás azonban megköveteli a high-end megjelenést

A tiszta, természetes vonalvezetés, a nemesen egyszerű és bátor anyaghasználat figyelhető meg. Az anyagok és a színek egyaránt a letisztult és kiérlelt eleganciát sugározzák; stabil, gondosan megmunkált váz és a prémium minőségű szövet borítás.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Az akár 16 W elérhető teljesítményt 2 középhangszóró és 2 passzívsugárzó biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 60 Hz – 20 kHz. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 1,0 % (1 kHz 1 W).

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 5.0 technológia biztosítja 10 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozót is, mint az USB-t és 3,5 mm sztereó csatlakozó, de megtalálható a memóriakártya foglalat is.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Beépített tölthető akkumulátor: 2500 mAh Li-Ion
  • A lejátszási idő akár 7 óra (50% hangerőnél)
  • Töltés USB-C-ről 
  • Töltési idő max. 3,5 óra
  • Tartozékok: USB töltőkábel, felhasználói kézikönyv
  • Méretek: 113 x 94 x 95 mm
  • Tömeg: 420 g

 

Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 16 W
Vezeték nélküli töltés
Impedancia 4 Ohm
Bluetooth 5.0
Akkumulátor típus Integrált
Frekvenciatartomány 60 HZ – 20 KHZ
Kijelző Nem
Töltési idő 4 h
Elem élettartama (zene) 7 hod
Háttérvilágítás
Töltőcsatlakozó típusa USB-C
Vízálló Igen
Kihangosító Igen
AUX csatlakozó Igen
Víz- és Porvédelem IPX7
Magasság (cm) 9,4 cm
Szélesség (cm) 9,5 cm
Mélység (cm) 11,3 cm
Szín Rózsaszín
Tömeg 0,42 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás