Vezeték nélküli hangszórók

SSS 81 Bluetooth hangszóró

  • LED-es kijelző
  • Kompakt méret, erőteljes hangzás
  • Beépített akkumulátor 2000 mAh
12990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
Tapasztalja meg a Sencor SSS 81 vezeték nélküli hangszóró gazdag hangzását és kényelmét! Ez az innovatív hangszóró D osztályú erősítővel van ellátva, amely minimalizálja az energiafelhasználást, miközben élénk és tiszta hangzást nyújt. A hangszóró könnyű kivitele és LED-es kijelzője egyszerű kezelést tesz lehetővé, így könnyedén élvezheti kedvenc zenéit anélkül, hogy bármi gátolná Önt. Az beépített 2.000 mAh kapacitású akkumulátor normál hangerő mellett akár 4 órányi üzemidőt is biztosít, így nem kell aggódnia a töltés miatt. Ébredjen fel a reggelek friss dallamaival az ébresztő funkció segítségével, amely személyre szabott ébresztőhangot kínál, hogy energikusan kezdhesse a napot.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Tapasztalja meg a Sencor SSS 81 vezeték nélküli hangszóró erejét és kristálytiszta hangzását! Ez a kiváló minőségű hangszóró két középhangszóró és két passzívsugárzó kombinációjával biztosítja az akár 10 W (2x 5W) teljesítményt. Az 4 ohm impedancia és a 65 Hz – 18,5 kHz frekvencia tartomány lehetővé teszi a részletgazdag hangzás élményét. A rendkívül alacsony torzítás (<0,5% 1 kHz 1 W) pedig még tisztább és hűségesebb hangzást eredményez. Élvezze a zene minden apró részletét és éljen át egyedülálló hangélményt a Sencor SSS 81 hangszóróval!

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

Élvezze a könnyű és zökkenőmentes vezeték nélküli kapcsolatot a Sencor hangszóróval! A Bluetooth Audio 3.0 technológia lehetővé teszi a legegyszerűbb és leggyorsabb csatlakozást akár 10 m hatótávolságon belül. Emellett a hangszóró többféle csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve a 3,5 mm sztereó jack-et, az USB-t és a memóriakártya használatát is. Bármely eszközről könnyedén élvezheti kedvenc zenéit a Sencor hangszóróval!

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Töltési idő: maximum 5 óra
  • Méretek: 223 x 70 x 71 mm
  • Súly: 0,7 kg
Tartozékok:
  • 1× USB töltőkábel
  • 1× 3,5 mm AUX kábel
  • 1× Használati útmutató
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Hangrendszer 1.0
Mélynyomó
Teljesítmény 10 W
Tápellátás 10 W
Impedancia 4 Ohm
Bluetooth Igen
Csatlakozás USB, Jack 3,5 mm
Hangerőszabályozó Igen
Bassreflex
Fülhallgató kimenet Nem
Távirányító Nem
USB Igen
Vízálló Nem
Lejátszás USB-ről MP3
Kihangosító Nem
WiFi Nem
Magasság (cm) 7 cm
Szélesség (cm) 22,3 cm
Mélység (cm) 7,1 cm
Szín Fekete
Tömeg 0,7 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás