Vezeték nélküli hangszórók

SSS 81 Bluetooth hangszóró

  • LED-es kijelző
  • Kompakt méret, erőteljes hangzás
  • Beépített akkumulátor 2000 mAh
Legyen részese egy igazán gazdag hangzás világnak a Sencor SSS 81 vezeték nélküli hangszóróval! D osztályú erősítővel minimális energiafelhasználás mellett is biztosítja az élénk hangzást, LED-es kijelzője és a könnyű kivitel pedig az egyszerű kezelést hivatottak elősegíteni, hogy semmi ne állhasson Ön és a kedvenc zenéi közé! A beépített 2.000 mAh kapacitású akkumulátor normál hangerő mellett akár 4 óra üzemidőt is biztosít. Az ébresztő funkciónak köszönhetően akár kedvenc dallamaira ébredhet fel reggel, hogy jól induljon a nap.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Az akár 10 W (2x 5W) elérhető teljesítményt két középhangszóró és két passzívsugárzó biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 65 Hz – 18,5 kHz. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 0,5 % (1 kHz 1 W).

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 3.0 technológia biztosítja 10 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozót is, mint a 3,5 mm sztereó jack az USB-t vagy lehetőség van memóriakártya használatára is.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Töltési idő: maximum 5 óra
  • Méretek: 223 x 70 x 71 mm
  • Súly: 0,7 kg
Tartozékok:
  • 1× USB töltőkábel
  • 1× 3,5 mm AUX kábel
  • 1× Használati útmutató
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Hangrendszer 1.0
Mélynyomó
Teljesítmény 10 W
Tápellátás 10 W
Impedancia 4 Ohm
Bluetooth
Csatlakozás USB, Jack 3,5 mm
Hangerőszabályozó Igen
Bassreflex
Fülhallgató kimenet Nem
Távirányító Nem
USB Igen
Vízálló Nem
Lejátszás USB-ről MP3
Kihangosító Nem
WiFi Nem
Magasság 7 cm
Szélesség 22,3 cm
Mélység 7,1 cm
Szín Fekete
Tömeg 0,7 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás