Konyhai mérlegek

SKS 7070GG Intelligens konyhai mérleg

 • Sencor FOOD alkalmazás, a Dine4Fit alkalmazás alkotóival együttműködve
 • Megjeleníti és tárolja a feldolgozott alapanyagok beltartalmi értékeit 
 • Segít összeállítani a napi élelmiszer bevitelt
1
/
1
Sencor FOOD
alkalmazás
A mérleg rendelkezik Bluetooth vezeték nélküli adatátvitellel, és az okostelefonra telepített ingyenes Sencor FOOD alkalmazáshoz kapcsolódva használhatja a folyamatosan bővülő és frissülő élelmiszer alapanyag adatbázist (pl. a beltartalom megjelenítéséhez).

A Sencor SKS 7070GG digitális mérleg ideális segítőtárs a konyhában.  A mérési súlyhatár 5 kg1 grammos mérési pontossággal. Szinte nem ismer akadályt. A mért adatok egyszerűen leolvashatók a beépített nagy LCD kijelzőről. Az mértékegységváltó rendszernek köszönhetően könnyen meghatározhatja a víz és tej térfogatát milliliterben, a szilárd hozzávalókat pedig grammban vagy fontban. A mérés maximális pontosságát 4 integrált érzékelő biztosítja. Túlterhelés esetén a készülék értesíti Önt. Tétlen állapotban az energiatakarékos funkciónak köszönhetően a készülék automatikusan kikapcsol 60 másodperc után.

Intelligens funkciók

Az okos konyhai mérleg tökéletes áttekintést nyújt a kalóriabevitelről és az ételek beltartalmi összetevőiről. A mérleg kapcsolatban áll a legjobb alapanyag adatbázissal. A mérleghez kapcsolódó Sencor FOOD alkalmazást a Dine4Fit alkalmazás fejlesztőivel együttműködve hoztuk létre. A mérleg és az okostelefon Bluetooth adatátvitel segítségével biztosítja a gyors, intuitív és egyszerű használatot. Az okostelefon képernyőjén szinte azonnal megjelenik a mért alapanyag tömege (függetlenül attól, hogy a telefonja Android vagy iOS rendszerű), és az alapanyag megadása után megtekintheti a beltartalmi értékeket is (az alapanyag cukor-, zsír, fehérje és energiatartalmát).

Tökéletes formatervezés

A mérleg a Sencor konyhai prémium metál termékcsalád legújabb tagja. 9 színváltozatban vásárolható meg, így bármilyen konyha ékessége lehet. A kör alakú kijelzőn tökéletesen olvashatók a fehér és 2 cm magas számok.

Sencor FOOD alkalmazás

A mérleg rendelkezik Bluetooth vezeték nélküli adatátviteli lehetőséggel, és az okostelefonra telepített ingyenes Sencor FOOD alkalmazáshoz kapcsolódva kihasználhatja a folyamatosan bővülő és frissülő élelmiszer alapanyag adatbázist (pl. a beltartalom megjelenítéséhez). Ezt az alkalmazást iOS (13. vagy magasabb verzió) és Android (5. vagy magasabb verzió) operációs rendszerű okostelefonokra lehet telepíteni és használni. Az alkalmazás megfelelő működéséhez, az okostelefon legyen az internethez csatlakoztatva.
A mérleg az alkalmazás bekapcsolása után automatikusan csatlakozik az okostelefonhoz. A párosításhoz az okostelefonon csak be kell kapcsolni a Bluetooth adatátvitelt. Ha az alkalmazás nem találja a mérleget, akkor felszólítja, hogy próbálkozzon ismét a mérleg párosításával.

Megjegyzés: A mérleg egyidejűleg csak egy okostelefonhoz tud csatlakozni. Ha probléma adódik a párosítással és a kapcsolatfelvétellel, akkor ellenőrizze le, hogy a mérleg nincs-e egy másik okostelefonhoz csatlakoztatva.

 
A Sencor FOOD alkalmazás kapcsolatban áll a Dine4Fit alkalmazással. Az alapanyagok megmérése után egy kattintással elmentheti az adott ételt saját „kalória táblázatba” és folyamatosan felügyelheti a bevitt élelmiszerek energiatartalmát (Figyelem! Előfordulhat, hogy bizonyos fejlett funkciók használatáért a Dine4Fit alkalmazásban díjat kell fizetni).


Az alkalmazás kétféle mérési módot kínál:

 • „A mérlegen” mód mutatja a mérlegen éppen mért alapanyag tömegét. Ezt követően az „Élelmiszer keresése” elem segítségével közölje az alkalmazással, hogy éppen milyen alapanyagot mér. Az alkalmazás a mért alapanyag tömege alapján kiszámolja és megjeleníti a beltartalmi értékeket.
 • Az „Összesítés” mód több alapanyag együttes beltartalmi értékeit összesíti és jeleníti meg. Ezt a módot kiválóan lehet használni akkor, ha az ételt recept szerint készíti el. A mérlegre egymás után tegye fel a recept alapanyagait, és az „Élelmiszer keresése” elem segítségével adja meg a konkrét alapanyagot. Amikor a mérleg megmérte az alapanyag tömegét és az alkalmazás tudja, hogy milyen alapanyagról van szó, akkor érintse meg a „+” jelet. Az alkalmazás a beltartalmi értékeket hozzáadja az összesítéshez. Ennél a mérési típusnál is használható a mérleg tára funkciója (a TARA/MODE gomb nyomogatásával). A mérleg az „Összesítés” módban folyamatosan mutatja és hozzáadja az újabb alapanyagok beltartalmi értékeit (például látható, hogy az eddig megmért alapanyagok mennyi szénhidrátot tartalmaznak).


TARA funkció az alapanyagok hozzáméréséhez

 • Tegye az üres edényt a mérlegre. A kijelzőn az edény tömege és az „O” jel látható. Nyomja meg a TARA/MODE gombot a kijelző lenullázásához. A „O” továbbra is látható.
 • Az edénybe tegye bele az első alapanyagot. A kijelzőn megjelenik az alapanyag tömege. Nyomja meg a TARA/MODE gombot a kijelző lenullázásához (megjelenik a „T” jel is). Az első alapanyag tömegét a készülék elmentette a memóriába, a mérleg további mérésre kész.
 • Az edénybe tegye bele a második alapanyagot. A kijelzőn megjelenik az alapanyag tömege. A TARA/MODE gomb megnyomásával megjelenik az első és második alapanyag együttes tömege. A TARA/MODE gomb következő megnyomása után ez az együttes tömeg elmentődik a memóriába, a készülék kijelzője pedig lenullázódik. A „T” jel továbbra is látható.

Tulajdonságok:

 • Rozsdamentes acél felület
 • Maximális terhelhetősége 5 kg / 11 lb
 • 1 grammos / 0,1 oz mérési pontosság
 • Edény tömeg ázás (tára funkció)
 • Bekapcsolás: a mérő felület megnyomásával vagy terhelésével
 • Automatikus kikapcsolás
 • 3 üzemmód: tömeg mérés / tejtérfogat / víztérfogat mérés.
 • Metrikus (gramm és milliliter) és angol (lb:oz  / fl’oz) mértékegység 
 • Gyenge elem és méréshatár túllépés figyelmeztetés
 • Egyszerűen használható és tisztítható
 • Tápellátás: 2x 1,5V lítium AAA elemmel működik
Konyhai mérlegek

Műszaki leírás

Alkalmazással Igen
Max. teherbírás 5 kg
Mértékegységek KG/LB
Auto ON/OFF
TÁRA funkció Igen
Mérési pontosság 1 g
Tápellátás Akkumulátor
Tál Tál nélkül
Szín Zöld

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás