Vissza Konyhai készülékek

Kávé készítés

Egy frissen elkészített kávéval tökéletesen kezdheti a napot. A Sencor kínálatában mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy konyháját egy virágzó kávézóvá alakítsa át. Legyen igazi barista és készítse el kedvenc italát egy klasszikus karos eszpresszógép segítségével. Szeretne egy kiváló cappuccino-t egyetlen gombnyomással, a Sencor automata eszpresszó gépéivel ez sem lehetetlen, hisz minden előre be van állítva és készen áll az Ön igényeit kielégíteni. A frissen őrölt kávéval egy más ízvilág tárul elénk, próbálja ki a Sencor elektromos kávédarálóit. 
Eredmények megjelenítése

Technológia

Kompakt kialakítás
Kompakt kialakítás
A Sencor automata kávéfőzői igazán keskenyek, mindössze 180 mm szélességűek. A stílusos megjelenésű egyben igen erős készülék akár 19 bar nyomással készíti el az Ön által kiválasztott forró italt. Az automata kávégép tetején került elhelyezésre a LED vezérlő panel, melynek köszönhetően sose volt ilyen egyszerű egy latté elkészítése. Karbantartása nem igényel nagy munkát, az alkatrészek könnyen szétszerelhetőek és mosogatógépben moshatóak.

SENCOR kávéház
SENCOR kávéház
A kávé az egyik legelterjedtebb ital a világon. Kevesen tudnak elképzelni egy napot, egy csésze ízletes ital nélkül. Számtalan változatban fogyasztható akár, mint egy risretto, vagy americano, de igen kedveltek a tejes változatok is, mint a cortado, cappuccino vagy a caffé latte. A Sencor igyekszik minden igénynek megfelelni, hogy otthon is átélhesse a kávéházi ízvilágot.
Automata kávéfőzők
Automata kávéfőző
Gyors, elegáns és stílusos
Akár 19 bar nyomás

 
<strong>Automata kávéfőző</strong><br>
Gyors, elegáns és stílusos<br>
Akár 19 bar nyomás<br>
<br>
&nbsp;
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás