Lemezjátszók

STT 212U Lemezjátszó

  • 3 fordulatszám 33/45/78 f/p
  • PLL digitális FM rádió (30 URH rádió memória)
  • USB /SD aljzat
Vannak dolgok, amik sose mennek ki a divatból. A Sencor STT 212U bakelit lemezjátszó segítségével újra meghallgatja régi bakelit lemezeit. De a modern kialakításnak köszönhetően USB pendriveon is elérheti a zeneszámait. Hallgassa kedvenc rádió állomását, vagy játssza le Bluetooth kapcsolaton keresztül kedven zene számait.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

BEÉPÍTETT USB CSATLAKOZÓ ÉS RÁDIÓ FM TUNER

A beépített USB portnak köszönhetően az évek során összegyűjtött a bakelitgyűjteményét, könnyen és egyszerűen tudja digitalizálni és így minőségi felvételeket MP3 vagy WAV formátumban tudja elmenteni. Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 30 elérhető programhely.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Az akár 2x 5W elérhető teljesítményt két hangsugárzó hangszóró biztosítja. A frekvencia tartomány 40 Hz – 16 kHz. Nem hiányozhat a beépített Turnatable AutoStop funkció sem. A bakelit lemezek lejátszására három különböző sebesség áll a rendelkezésére 33/45/78 RPM.

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A legkézenfekvőbb egy bakelit lemezjátszó esetén, hogy a már feledésbe merült lemezek újra meghallgathatóak. A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio technológia biztosítja. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozókat is, mint a 3,5 mm sztereó jack, egy USB csatlakozót, amely ideális lejátszáshoz és lehetőség van memóriakártya használatára is. Készítsen közvetlen felvételeket USB/SD memóriára a lemezről, rádióról vagy külső egyéb jelforrásból. A távirányító megkönnyíti a készülék használatát.g

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Tartozékok: távirányító, használati útmutató
  • Tápellátás: 8 W / < 1 W készenléti üzemmódban
  • Méretek: 305 x 288 x 124 mm
  • Tömeg: 1.9 kg
Lemezjátszók

Műszaki paraméterek

Fordulatszám 78
FM tuner DIGITÁLIS
USB Igen
Lejátszás USB-ről MP3
Felvétel USB-re Igen
Kártya foglalat SD
Fülhallgató csatlakoztatása Igen
Távirányító
Magasság 12,4 cm
Szélesség 30,5 cm
Mélység 28,8 cm
Szín Fekete
Tömeg 1,9 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet

Tartozékok

Lemezjátszó tű
STT NEEDLE
Lemezjátszó tű
Kompatibilis a Sencor lemezjátszó készülékekkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás