Lemezjátszók

STT 212U Lemezjátszó

  • 3 fordulatszám 33/45/78 f/p
  • PLL digitális FM rádió (30 URH rádió memória)
  • USB /SD aljzat
31990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
Vannak dolgok, amik sose mennek ki a divatból. A Sencor STT 212U bakelit lemezjátszó egy igazi retró csoda, amely sosem megy ki a divatból. Visszarepíti Önt az időben, és újraélheti a régi bakelit lemezek varázsát. De a modern technológiának köszönhetően nem csak bakelit lemezeket hallgathat meg, hanem könnyedén elérheti kedvenc zeneszámait USB pendrive-on keresztül is. Ráadásul a Sencor STT 212U még rádióállomásokat is foghat, vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül lejátszhatja kedvenc zenéit. Egy igazi multifunkcionális eszköz, amely kombinálja a nosztalgikus hangulatot a modern technológia előnyeivel.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy hatékony és egyszerű vezeték nélküli kommunikációs megoldás, amely lehetővé teszi az adatcserét különböző okos eszközök között. Ez a rövid hatótávolságú, nyílt szabvány lehetővé teszi az automatikus rádiós kapcsolatot, így könnyedén összekapcsolhatja és kommunikálhat a különböző eszközeivel. Az energiatakarékos működésnek köszönhetően a rendszer minimális energiaigényű, így hosszabb üzemidőt biztosít az eszközei számára.

BEÉPÍTETT USB CSATLAKOZÓ ÉS RÁDIÓ FM TUNER

A Sencor STT 212U bakelit lemezjátszóval könnyedén digitalizálhatja régi bakelit lemezeit. Az eszköz beépített USB portján keresztül egyszerűen átviheti a felvételeket MP3 vagy WAV formátumban, így minőségi hangzást élvezhet digitális formában is. Emellett az FM tuner lehetővé teszi a kedvenc rádióállomásainak hallgatását a legszélesebb frekvenciatartományban, 87,5 és 108 MHz között. A kihúzható antenna jobb vételt biztosít, és könnyebb tárolást tesz lehetővé. Összesen 30 programhely áll rendelkezésére, hogy könnyen elérje kedvenc adóit.

TÖKÉLETES HANGZÁS

A Sencor STT 212U bakelit lemezjátszó két hangsugárzóval rendelkezik, amelyek akár 2x 5W teljesítményt biztosítanak. A széles frekvenciatartomány (40 Hz - 16 kHz) garantálja a kiváló hangminőséget. A beépített Turntable AutoStop funkció pedig gondoskodik arról, hogy a bakelit lemezek lejátszása után automatikusan leálljon. Válasszon három különböző sebesség közül (33/45/78 RPM), hogy a megfelelő sebességgel élvezhesse a lemezeket.

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A Sencor STT 212U bakelit lemezjátszó régi, elfeledett bakelit lemezek újraélesztésére szolgál. A Bluetooth Audio technológia segítségével könnyedén és gyorsan csatlakoztathatja vezeték nélkül más eszközökhöz. A készülék számos hagyományos csatlakozóval rendelkezik, beleértve a 3,5 mm-es sztereó jacket, USB portot és memóriakártya olvasót. Készítsen közvetlen felvételeket USB/SD kártyára a bakelit lemezekről, rádióról vagy más külső audióforrásokról. A mellékelt távirányító pedig egyszerűbbé teszi a lemezjátszó kezelését.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Tartozékok: távirányító, használati útmutató
  • Tápellátás: 8 W / < 1 W készenléti üzemmódban
  • Méretek: 305 x 288 x 124 mm
  • Tömeg: 1.9 kg
Lemezjátszók

Műszaki paraméterek

Fordulatszám (for./perc.) 78
FM tuner DIGITÁLIS
USB Igen
Lejátszás USB-ről MP3
Felvétel USB-re Igen
Kártya foglalat SD
Fülhallgató csatlakoztatása Igen
Távirányító
Magasság (cm) 12,4 cm
Szélesség (cm) 30,5 cm
Mélység (cm) 28,8 cm
Szín Fekete
Tömeg 1,9 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet

Tartozékok

Lemezjátszó tű
STT NEEDLE
Lemezjátszó tű
Kompatibilis a Sencor lemezjátszó készülékekkel
CR2025 Lithium elem
SBA CR2025 1BP
CR2025 Lithium elem
CR2025 gombelem / 1 db-os kiszerelés 
CR2025 Lithium elem
SBA CR2025 2BP
CR2025 Lithium elem
CR2025 gombelem / 2 db-os kiszerelés
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás