Vissza Ágymelegítők
Ágymelegítők

SUB 2000G Melegítő paplan

  • Extra puha bolyhos bárány, sherpa
  • Japán vezeték-technológia, garantálja a termék megbízható működését
  • 9 hőmérséklet beállítás, háttérvilágítós kijelző
21990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SUB 2000G melegítő paplan ideális segítség a reumatikus fájdalmak enyhítésében, de egyszerű kényelmi eszközként is használható. A teljesítményét tekintve 160 W, és az ennek köszönhetően felszabaduló energia alakul át hővé, mely kilenc különböző fokozatban szabályozható, mely az LCD kijelzőn nyomon követhető. A szellős és kellemes tapintású anyagnak köszönhetően kényelmes a használata.

Miért és mire jó ágymelegítőt használni?

A Sencor elektromos ágymelegítői segítségével már lefekvés előtt megteremtheti a komfortos, jóleső érzésű ágy hangulatát. Egy ágymelegítő használatával enyhíthet a különböző reumás problémákon, jó hatással van az ízületéti panaszokra és kiválóan alkalmas az izomláz kezelésére. Használatuk rendkívül egyszerű és egyben biztonságos.

Kényelmes, meleg, egyszerűen karbantartható

A SHERPA a téli anyagok között előkelő helyet foglal el. Hosszú szőre miatt, látványra is nagyon „télies kialakítású”. Amit érdemes róla tudni, az a fő jellemzője: Szőrös, meleg, puha és nagyon finom tapintású. A 180 x 130 cm nagyságnak köszönhetően akár két személy számára is ideális választás. A karbantartása is egyszerű, a vezetékek leszerelése után akár mosógépben is mosható.

Fejlett technológia

A Japán vezeték-technológia, garantálja a termék megbízható működését. Az akár 160 W elérhető teljesítmény 9 különböző hőmérséklet beállítást tesz lehetővé. A háttérvilágítással rendelkező kijelző további kényelmet biztosít a melegítő paplan használatakor.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencornak fontos, hogy készülékeit a lehető legnagyobb biztonságban tudják a felhasználók üzemeltetni. A melegítő paplan számos biztonsági funkcióval lett felszerelve, mint a túlmelegítés elleni védelem, vagy a vezeték sérülés esetén a takaró azonnal kikapcsolja magát. A takaróba beépített biztonsági kapcsoló a készüléket automatikusan lekapcsolja 3 óra folyamatos működés után.
Ágymelegítők

Műszaki paraméterek

Kialakítás Takaró
Mosható bélés
Teljesítmény (W) 160 W
Magasság (cm) 180 cm
Szélesség (cm) 130 cm

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás