Hajformázók

SHS 0910GD Forgókefés hajformázó

  • Automata jobb és bal forgásirány
  • Keratin Care+ technológia
  • BoarBristles extra puha vaddisznósörte
A Sencor SHS 0910GD automata hajformázó készülék különlegessége, hogy 2 különböző hőmérséklet beállítással, 2 különböző fokozatú fordulatszámmal és akár 1000 W elérhető teljesítménnyel lett felszerelve. A hajformázó kefék extra puha BoarBristles vaddisznó sörtéből készültek, amely tökéletesen formázza a Keratin Care+ technológia pedig védi a hajat. Lehetőség van balos és jobbos hullámok készítésére a tökéletes szimmetria érdekében. A kompakt kialakításnak köszönhetően egyszerűen készíthet mindennap tökéletes frizurát.

Boar Bristle egyszerűen kivehető, cserélhető kefe

A vaddisznó sörtéből készült kefe legnagyobb előnye a nagyfokú gyengédség. A kefék és kialakításuk a fényes és egészséges haj garanciái. A sörték maximális puhaságának köszönhetően a kefék megakadályozzák a szakadást és a fodrosodást. Két különböző átmérővel rendelkező, cserélhető feltét közül választhat egy XL méretű 50 mm átmérővel rendelkező fej és egy kisebb 38 mm nagyságú közül. Így könnyen és egyszerűen készíthet stílusos frizurákat.

Keratin Care+ az egészséges hajért

A göndörítési folyamat többé nem károsítja a haját. A hajformázó azon Sencor készülékek közé tartozik, amelyek kerámia felületén kellő mennyiségű keratin található, mint a haj alapvető összetevője. A hozzáadott Keratin Care+ technológiával maximálisan ápolja a haját azáltal.

Két fokozatú hőmérséklet és sebesség

A Sencor mindig tudja, hogyan tegye könnyebbé az irányítást az Ön számára, és hogyan lepje meg. Két különböző hőmérséklet fokozat közül választhatja ki a hajának éppen megfelelőt, és a formázásra is két sebesség áll a rendelkezésére. A tökéletes szimmetria érdekében lehetőség van balos és jobbos hullámok készítésére. Ha finom, festett vagy sérült haja van, azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékletet használjon. Ha a haja egészséges, dús vagy erős, nyugodtan használja magasabb hőmérsékletű fokozatot.

Hajcsavarási és hajápolási tippek 

A haját alaposan mossa meg samponnal, ha szükséges, akkor használjon kondicionálót is. Előbb a felszerelt kefe nélkül szárítsa meg a haját a hajcsavaróval. Szárítás közben ügyeljen arra, hogy a haja ne kerüljön a nyílásokba, illetve csak kisebb tincseket szárítson. Ügyeljen arra, hogy a hajszálakat ne érje hosszú ideig nagy meleg, a haj megsérülhet töredezetté válhat. A haj alakításához a hajat a kezével kissé nedvesítse meg. A hatékonyabb hajcsavaráshoz először magasabb hőmérsékletet használjon, majd kapcsolja át a készüléket langyos vagy hideg levegőre.

Forgókábel és praktikus akasztófül

A 2,0 m szalonhosszúságú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelen egy praktikus akasztófület talál a könnyű felakasztáshoz. Ezentúl nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SHS 0910GD automata hajsütővas biztonságos eszköz. Megerősített szigeteléssel és automatikus kikapcsolás funkcióval van felszerelve, amely egy óra inaktivitás után kikapcsolja magát. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit.

Csomag tartalma

  • Automata hajformázó készülék
  • 38 mm átmérős kefe
  • 50 mm átmérős kefe
Hajformázók

Műszaki paraméterek

Hajsütővas típus Forró Levegős
Hőmérséklet beállítás Igen
Átmérő 50 mm
Hőmérséklet fokozatok száma 2
Teljesítmény (W) 1 000 W
Szín Arany

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás