Időjárás állomások

SWS 3000 W Meteorológiai állomás

  • Időjárás előrejelzési ikonok (napos, enyhén felhős, felhős, esős, havas)
  • Beltéri - kültéri hőmérséklet és páratartalom mérése
  • Holdfázis ismertető
9990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SWS 3000 időjárás állomás ideális választás a beltéri és kültéri páratartalom és hőmérséklet mérésére. Az LCD-kijelzőn könnyedén leolvashatja a pontos időt, dátumot és az aktuális hét napját. Emellett beállíthatja az ismétlődő ébresztést, hogy soha ne késsen fontos találkozóról vagy tevékenységről. Az adatátvitel akár 50 méter távolságig is zavartalanul működik, és Ön választhat 12 vagy 24 órás időformátum között. A hőmérsékletet pedig egyszerűen átállíthatja °C vagy °F fokokra. A készülék memóriájában rögzíti a maximális és minimális értékeket, hogy bármikor hozzáférjen a pontos adatokhoz. Használhatja az állomást asztalon vagy falra szerelve, így maximális rugalmasságot biztosítva.

Időjárás előrejelzés

A Sencor SWS 3000 időjárás állomás az Ön számára készít előrejelzést a levegő hőmérsékletének és légnyomásának változása alapján. Az előrejelzések könnyen értelmezhető Időjárás ikonok formájában jelennek meg, hogy Ön mindig tájékozott legyen a várható időjárási viszonyokról. Az ikonok megmutatják, hogy az idő napos, enyhén felhős, felhős, esős vagy akár havas lesz-e a következő 12-24 órában. Ez a készülék segít Önnek tervezni a tevékenységeit és felkészülni az időjárás változásaira.

Belső és külső hőmérséklet és páratartalom mérése

A Sencor SWS 3000 időjárás állomás pontosan méri a belső és külső hőmérsékletet, valamint a páratartalmat. A páratartalom kijelzése a %-os értékek segítségével történik. A 20 és 40% közötti értékek száraz levegőt jeleznek a helyiségben, míg az ideális értékek a 45 és 65% között vannak. Ha a kijelzett adatok 66 és 95% közé esnek, akkor pedig igen párás a levegő az adott helyiségben.

Mért adatok mentése

A Sencor SWS 3000 időjárás állomás lehetőséget biztosít a minimális és maximális értékek mentésére, így mindig pontos adatokkal rendelkezhet. Az adatok mentése gyorsan elvégezhető, mindössze egy pillanat alatt. Akár 24 órára visszamenőleg is tárolhatja a mért értékeket. A hőmérsékleti adatok megjeleníthetők °C vagy °F fokokban is.

Ébresztő és szundi funkció

A Sencor időjárás állomás új funkcióval bővült, amely az okostelefonokról ismert szundi funkciót nyújtja. Ha az ébresztő megszólal a beállított időpontban, de még szeretne egy kicsit tovább aludni, egyszerűen nyomja meg az "Ébresztés ismétlése" gombot, és élvezze további pihenését. Pár perccel később az ébresztő újra megszólal. Választható 12 vagy 24 órás időformátum, és az időjárás állomás a dátumot és a hét napját is megjeleníti Önnek.

Holdfázisok

A Sencor SWS 3000 időjárás állomás lehetővé teszi Önnek, hogy folyamatosan kövesse a holdfázisokat. A kijelzőn megjelenő holdfázisok valósághűen ábrázolják az egyes fázisok fokozatos átmenetét, így könnyen nyomon követheti a holdciklus következő sorrendjét: Új, Növekvő sarló, Első negyed, Növekvő Hold, Telihold, Fogyó Hold, Harmadik negyed, Fogyó sarló.

Kommunikáció 433 MHz-es frekvencián

A Sencor meteorológiai állomás külső és belső egységei megbízható kommunikációt biztosítanak egymással a 433 MHz-es frekvencián keresztül. Az adó és az állomás közötti hatótávolság kb. 50 méter, így akár távolabb is elhelyezheti az érzékelőt. A kijelzőn egy ikon jelzi, ha a kültéri érzékelő elemlemerülésre figyelmeztet. Fontos megjegyezni, hogy telepítéskor figyeljen a hasonló frekvencián működő készülékek zavaró hatására, és legfeljebb 3 érzékelőt csatlakoztasson egyszerre a készülékhez.
Időjárás állomások

Műszaki paraméterek

Rádióvezérlésű idő Nem
Beltéri hőmérséklet jelző Igen
Külső hőmérséklet jelző Igen
Dátum
Ébresztőóra
Ismételt ébresztés Igen
Naptár
Holdfázis
Légköri nyomás Nem
Nyomástörténet
Időjárás előrejelzés 1 NAPRA
Érzékelő a csomagban Igen
Páratartalom Igen
USB bemenet Nem
Vezetéknél. átvit. érzékelőből Igen
Falra vetítés Nem
Magasság (cm) 16,1 cm
Szélesség (cm) 8 cm
Mélység (cm) 2,3 cm
Szín Fehér
Tömeg 165 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Kültéri vezeték nélküli érzékelő
SWS TH3000
Kültéri vezeték nélküli érzékelő
Kültéri érzékelő a Sencor SWS 3000 meteorológiai állomáshoz. A hőmérsékleti és páratartalomi mérési adatokat 60 másodpercenként továbbítja az időjárás állomás központjába. Az adatávitel hatótávolsága maximum 50 m.
Alkáli elem AAA
SBA LR03 4BP AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AAA
SBA LR03 10BP AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 10 db-os csomagolás / Alkáli elem
Alkáli elem AAA
SBA LR03 8S AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 8 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AAA
SBA LR03 4+2BP AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 4 +2 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Alkáli elem AAA
SBA LR03 4S AAA
Alkáli elem AAA
AAA típusú LR03 elem / 4 db-os csomagolás / Alkáli kivitel 
Szén-cink elem AAA
SBA R03 4BP AAA
Szén-cink elem AAA
AAA elem LR03 / 4 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás