Vissza Álló ventilátorok
Álló ventilátorok

SFT 3107WH Oszlop ventilátor

  • Alumínium motor
  • 3 fordulatszám (alacsony / közepes / nagy), vízszintes oszcillálással
  • Beállítás klasszikus gombbal
10990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A csendes Sencor SFT 3107WH oszlopos ventilátor nem csak a forró nyári napokon lesz az Ön segítőtársa. A nem feltűnő kialakítású ventilátor csendességével és helytakarékosságával lepi meg a felhasználót. A maximális zajszint 56 dB, így nem zavarja a felhasználókat nappal vagy akár éjszaka sem.  A felső részen egy forgókapcsolóval felszerelt vezérlőpanelt is talál.  A ventilátor 3 sebességfokozattal rendelkezik. Nagy előnye a ventilátor beállításainak variálhatósága. Vízszintes oszcillációt kínál így a légáramlást teljesen az igényeihez igazíthatja.

Számos beállítási lehetőség

Ezen az oszlopventilátoron a légáramlás sebessége 3 fokozatban állítható be - alacsony, közepes és magas. A sebesség az érintőpanelen forgó kapcsoló gombbal szabályozható. Az oszlop ventilátort egy csendes működésű 50 W teljesítményű motor működteti. A kiváló minőségnek köszönhetően a készülék hosszú ideig szolgálhatja az Ön igényeit.

Tiszta és modern dizájn

Ennek a ventilátornak a kialakítása elegáns és letisztult. A fényes és matt fehér anyag felhasználásával a Sencor időtlen megjelenést ért el, így minden térbe illeszkedik. A ventilátor fogantyúval rendelkezik a könnyű fogás és szükség szerinti áthelyezés érdekében. Stabil alapja biztonságossá teszi a használatát. A készülék méretét tekintve 200 x 200 x 785 mm.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor soha nem becsüli alá készülékeinek védelmi tulajdonságait, ami a ventilátorokra is vonatkozik. A forgó propellerektől egy erős egyben stabil borítás gondoskodik a hosszabb üzemidő esetén pedig túlmelegedés elleni védelemmel fel lett szerelve. A szilárd alap maximális stabilitást biztosít még a legintenzívebb sebességnél is.
Álló ventilátorok

Műszaki paraméterek

Sebességfokozatok száma (fokon) 3
Vízszintes forgás Igen
Függőleges döntés Nem
Teljesítmény (W) 50 W
Magasság (cm) 78,5 cm
Szélesség (cm) 20 cm
Mélység (cm) 20 cm
Szín Fehér
Tömeg 2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás