Páramentesítők

SDH 2028WH Intelligens páramentesítő

  • Sencor HOME App vezérlés 
  • 20 l/nap működési teljesítmény
  • 6 literes víztartály kapacitás
82 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

Ismerje meg a Sencor SDH 2028WH intelligens páramentesítő készüléket

A Sencor SDH 2028WH párátlanító készülék segítségével akár 60 m2 terület pára tartalmát tudja szabályozni. A készülék két sebességi fokozattal lett ellátva, mely közül Ön választhatja ki a megfelelőt (standard funkció / turbó üzemmód), valamint 3 különböző működési mód áll a rendelkezésére. A vezérlése történhet egy beépített elektronikus panellel, illetve a Sencor Home alkalmazás segítségével. A gyűjtőtartályban lévő víz mennyiséget folyamatosan nyomon tudja követni az indikátornak köszönhetően, az esetleges maximális kapacitása elérésekor a készülék automatikusan kikapcsol. 24 óra alatt akár 20 literes páramentesítési teljesítmény, megbízhatóan 60 m2-es területet fed le. A kompakt kialakítás, az integrált fogantyú és a mozgást segítő kerekek növelik a felhasználóbarát élményt.

Sencor Home

A Sencor SDH 2028WH páramentesítő készülék a Sencor okoseszközök családjába tartozik. Wi-Fi-n keresztül vezérelhető a Sencor HOME alkalmazásban. A telepítés nagyon egyszerű. Az alkalmazást és az ilyen típusú ventilátorokat az útmutatóban található QR-kód segítségével töltheti le. Az alkalmazás intuitív és áttekinthető a felhasználó számára, emellett lehetővé teszi a készülék távvezérlését is. Élvezze a kellemesen felfrissített levegőt a szobában bármikor.

6,0 literes maximális kapacitással akár két napon keresztül

A páramentesítők kategóriájában nagynak számító 6,0 literes kondenzvíztartály normál felhasználási feltételek mellett, csere nélkül akár 2 napon keresztül is egyszerűen működtethető. Lehetősége van a csomag tartalmát is képező leeresztő tömlő csatlakoztatásra, így a készülék szinte korlátozások nélkül üzemelhet anélkül, hogy folyamatosan ellenőriznie kelljen kondenzátumtartály telítettségét. A speciális szűrő egyszerűen kivehető és tisztítható.

Hasznos és praktikus funkciók

Azt már tudjuk, hogy a SDH 2028WH tisztességes területet tud lefedni, szuper párátlanítási teljesítményt nyújt, nagy tartály kapacitással rendelkezik, valamint egyszerűen vezérelhető a Sencor Home alkalmazással. De ismerje meg a további beépített praktikus funkciót is.

1. Párátlanítás (DEHUMIDIFY) mód

  • Ez az üzemmód alkalmas a levegő páratartalmának folyamatos szabályozására. Javasoljuk, hogy csatlakoztassa a leeresztő tömlőt a kondenzátum folyamatos elvezetésének biztosítása érdekében. Ha a relatív páratartalom a beállított szintre csökken, a kompresszor kikapcsol, és a ventilátor sebessége kis sebességre csökken (ha magasra van állítva). Ha a relatív páratartalom a beállított szint fölé emelkedik, a kompresszor elindul, és a ventilátor a beállított sebességgel működik. Ha a relatív páratartalom a beállított páratartalomhoz képest +/- 3%- on belül van, a párátlanító folyamatosan működik.


2. Ventilátor (FAN) mód

  • Ebben az üzemmódban csak a ventilátor működik, és a kompresszor ki van kapcsolva (nem párátlanít). Beállítható a ventilátor sebessége, de nem állítható be a relatív páratartalom. A kijelzőn megjelenik a relatív környezeti páratartalom 30% és 90% között. A ventilátor két sebességi fokozattal tud működni.


3. Szárítási mód (DRY CLOTHES)

  • Ez az üzemmód alkalmas a ruhák otthoni szárítására. Ebben az üzemmódban a kompresszor továbbra is működik, és a ventilátor sebessége automatikusan nagy sebességre van állítva, függetlenül a helyiség relatív páratartalmától. A károsodás elleni védelem érdekében a kompresszor három perces késleltetéssel indul. A ventilátor sebessége és a helyiség páratartalma nem állítható be. A kijelzőn megjelenik a környezeti levegő relatív páratartalma (30–90%).


4. Elektronikus időzítő

  • Természetesen nem hiányozhat egy elektronikus időzítő sem, amely akár 24 órára ki- vagy bekapcsolható. Az időzítővel csak az Ön által beállított ideig működik.

Digitális kijelző, páratartalom kijelzéssel

Teljes mértékben egyszerűen irányíthatja a páramentesítőt, egy áttekinthető kezelőpanellel és a digitális kijelző és a Sencor Home alkalmazás segítségével. Mivel a Sencor páratartalom-jelzővel is felszerelte a készüléket, így a kijelzőn keresztül tudja nyomon követni a helyiség páratartalmát. Ami jó, hogy a beállított funkciókat vagy az aktuális tevékenységet is meg tudja tekinteni.

Élvezze a csendes és maximálisan biztonságos működést

A Sencor SDH 2028WH páramentesítő zajszintje nem haladja meg az 43 dB(A) értéket. Ennek köszönhetően nem fogja Önt zavarni, ha éppen egy könyvet olvas, vagy ha aludni szeretne. Biztonságosan működik minden helyzetben, még akkor is, ha Ön nincs az adott helyiségben. Automatikusan kikapcsol, ha a kondenzvíztartály eléri a maximális kapacitását, sőt beépítésre került egy automata fagyálló üzemmód is. A páramentesítő akár 360 W teljesítményt is elérhető a kompresszor pedig teljes mértékben környezetbarát R290 hűtőközeget használ.

Páramentesítők

Műszaki paraméterek

Helység területe 60 m2
Időzítő Igen
Automatikus program Igen
Kijelző Igen
Teljesítmény (W) 360 W
Magasság (cm) 53 cm
Szélesség (cm) 33,5 cm
Mélység (cm) 26 cm
Szín Fehér
Tömeg 12,7 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás