Sencor.Product.Detail.Pcs
Letöltés
Vissza

SSI 0850RS Ruhagőzölő

  • Akár 1 200 W elérhető teljesítmény
  • Nagyteljesítményű gőzrendszer, 20 g/perc kapacitással
  • Rozsdamentes vasaló felület
10990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor márka bemutatja az SSI 0850RS ruhagőzölőt, ami minden háztartásba megállja a helyét. Az erős gőzáramló teljesítménynek köszönhetően teljes mértékben helyettesíti a klasszikus vasalót, és többé nem kell aggódnia az ingek és egyéb nehezen kezelhető ruhadarabok vasalása miatt. A gőzölő kezelése a kis súlyából adódóan rendkívül egyszerű. Az 1200 W teljesítmény a gőzölőt bekapcsolás után már 30 másodperc elteltével használatra készre felmelegíti. A rozsdamentes acélfej közvetítésével akár percenkét 20 g gőz áll az Ön rendelkezésére. Két különböző tartozék fej áll a rendelkezésére a különböző felületek megfelelő gőzölésére.

Használható selyemhez, pamuthoz és bármilyen vasalható textíliához

A különböző szálas (viszkóz, poliészter), selyem, gyapjú, pamut, len, ezek egyike sem jelent problémát a Sencor ruhagőzölő számára. De minden esetben javasoljuk, hogy használat előtt mindig ellenőrizze a gyártó ruhaápolási ajánlásait a címkén. Kézi ruhagőzölő segítségével, ki tudja vasalni a gyűrődéseket a ruhákból gőzzel minimális víz hozzáadásával. Használatához nincs szüksége vasalódeszkára, az ingeket, blúzokat akár a vállfán lógva is egyszerűen kivasalhatja.

Csatlakoztatható tartozékok a szöszök eltávolítására vagy az ágynemű frissítésére

Sencor adott két különböző tartozék fejjel szerelte fel a kézi gőzölőt. A textil fej a ruhák, párnák, takarók és függönyök tisztítására alkalmas, mely a nem kívánt szagokat is eltávolítja. Használhatja a kefés fejet a szőr, a szösz és egyéb szennyeződések eltávolítására. A gőzölővel lehetősége van, a kanapéhuzatok, az ágyneműk és a kárpitok, matracok vagy plüss játékok felfrissítésére, fertőtlenítésére.

A Drip-Stop funkció megakadályozza, hogy vízcseppek kerüljenek a ruhák felületére

Mint egy megfelelő ruhagőzölő, rendelkezik az úgynevezett Drip-Stop funkcióval is, amely megakadályozza a vízcseppek szennyeződését a textíliákon. A folyamatos gőzkibocsátást biztosító zárható gombnak köszönhetően biztosítja a ruhaneműk zökkenőmentes gőzölését. A készülék fényjelzővel lett felszerelve, amely jelzi ha beépített termosztát eléri a megfelelő hőmérsékletet. A Sencor beépített egy automatikus kikapcsolás funkciót is, ami 8 perc inaktivitás után kikapcsolja a készüléket.

A kivehető tartálynak köszönhetően a használata kényelmes

A 260 ml-es víztartály kellő gőzmennyiséget tud biztosítani, akár több ing, blúz vagy akár függönyök vasalásához, praktikusan kivehető így feltöltése is egyszerűen elvégezhető. A speciális egyben flexibilis kialakítású hálózati kábelnek köszönhetően elfelejtheti a kábelek összegabalyodását is.

Műszaki paraméterek

Folyamatos gőzkibocsátás 20 g/min
Vasalási felület Rozsdamentes acél
Függőleges gőzölés Igen
Drip-Stop Igen
Víztartály kapacitása 260 ml
Teljesítmény (W) 1 200 W
Magasság (cm) 27,2 cm
Szélesség (cm) 11 cm
Mélység (cm) 15,3 cm
Szín Rózsaszín
Tömeg 1 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás