Szendvicssütők

SSM 3120WH Szendvicssütő

  • 2 db négyszögletű szendvics készítéshez
  • Automatikus hőmérséklet szabályozás
  • Könnyen tisztítható sütő felületek
6990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SSM 3120WH szendvicssütő praktikus fehér kivitelével felülmúlja összes eddigi elvárását a szendvicssütőkkel kapcsolatban. A modern design hasznos funkciókkal ötvözve kiemelkedővé teszi a kategóriájában. A készülék előnye a hőszigetelt fogantyú és burkolat, amely védelmet biztosít az égési sérülések ellen. A szendvicssütő hőbiztosítékkal, illetve piros és zöld jelzőfényekkel rendelkezik, melyek a sütő hőfokát jelzik.  A könnyen tisztítható tapadásmentes sütőfelületnek köszönhetően időt takarít meg a sütés befejezése után.

Egyszerű működés

A sütőlapnak köszönhetően egyidejűleg 2 darab négyszög alakú szendvics süthető. A LED jelzőfényeknek köszönhetően a készülék használata szinte gyerekjáték. A felhasználó részére jelzi a melegedési és a sütésre kész állapotot egyaránt. A hideg érintésű felületnek köszönhetően a készülék borítása még használat közben sem forrósodik fel. A gyors felmelegedést és az optimális hőmérsékletet a készülék 700 W -os teljesítménye biztosítja.

Készítsen klasszikus négyszög alakú melegszendvicset

Ki ne szeretné a klasszikus melegszendvicset, ami tökéletes választás kirándulásra, uzsonnára vagy egy gyors vacsorára. A szendvicseket a sonka és sajt hagyományos kombinációja mellett fűszerekkel (édes paprika), zöldségekkel (paradicsom) gazdagíthatja, vagy kísérletezhet a sajtválasztással. Választhat világos kenyeret, de a teljes kiőrlésű kenyér is tökéletes.

Édes szendvicsek pillanatok alatt

Van egy tippünk az Ön számára! A második sütőlap párost, négyzet alakú szendvicsek készítésére használják. Ideális választás édes kombinációkhoz. Próbálja ki például mogyoró- vagy más dióvajat banánnal együtt sütni. A szendvicsek ugyanolyan ízletesek lesznek sós kombinációban is. A felületek nagy méretének köszönhetően nagyméretű amerikai kenyeret is süthet.

Nagyon egyszerű karbantartás

A Sencor az Ön kényelmére is gondol, ezért tapadásmentes felületű lapokkal szerelte fel a szendvicssütőt. Ennek köszönhetően nem éghet oda az étel. Ezenkívül az egyszerű karbantartást is biztosított. Minden használat után mossa el a tányérokat, hogy ne rakódjanak le rásütött ételmaradékok. Egy textilkendővel együtt nagyon gyorsan és egyszerűen megteheti, és nem kell többé fáradságos időt töltenie a szennyeződések súrolásával.
Szendvicssütők

Műszaki paraméterek

Szendvics alak NÉGYZET
Termosztát Nem
Gofri-tartozék Nem
Állapot jelző Igen
Teljesítmény (W) 700 W
Magasság (cm) 9 cm
Szélesség (cm) 23 cm
Mélység (cm) 21,5 cm
Szín Fehér
Tömeg 1 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás