Turmixgépek

SBU 7878BK Vákuumos automata turmixgép

  • Vákuumban végrehajtott mixelés lehetősége
  • Multiciklonos mixelési rendszer
  • 7 program a tökéletes mixeléshez
52990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
5
Vákuum erejével
A készülék 1500 W elérhető maximális teljesítménnyel és akár 28.000 percenkénti fordulatszámmal büszkélkedhet. A Sencor speciális vákuumkeverési technológiával szerelte fel, ennek köszönhetően a diófélékből, magvakból, gabonafélékből a szervezet számára nehezen kinyerhető anyagokat tudok felszabadítani, amelyek nagyon jótékony hatással vannak az egészségre.
2
/
5
Speciális vákuum egység
Készítse el kedvenc italát, amit akár a munkahelyén is szuperfrissen fogyaszthat el. A speciális vákuumos fedéllel hosszabb ideig frissen tudja tartani az italokat, maximális megtartva a különböző vitamin-, ásványianyagokat akár több órán keresztül is. A vákuumos fedél segítségével tudja a tartályból eltávolítani a levegőt.
3
/
5
Multiciklon technológia
Az egyedülálló barázdás kialakításnak, a hatélű titán bevonattal rendelkező késekkel együtt akár 60%-kal jobb eredményt garantál, mint egy normál turmixgép.
4
/
5
Tritan palackok
A tárolóedények kiváló minőségű TRITAN műanyagból készültek, mely tökéletes tartósságot garantál, nem szívja magába a szagokat és BPA-mentes.
5
/
5
Nyolc élű minőségi kés titán felülettel
A kések kidolgozásának minősége nem véletlen! A rozsdamentes acél és a titán felület kombinációja minimálisra csökkentheti az enzimek, vitaminok, ásványi anyagok elvesztését, még akkor is, ha nem használja a vákuumegységet.
A Sencor SBU 7878BK egy automata vákuumos turmixgép BPA mentes Tritan edénnyel, 8 élű nemesacél titán bevonatú késsel és 1500 W teljesítményű motorral, ami akár 28000-es fordulatszámra is képes. Az előre beállított 7 program közül választhatja ki az Ön számára megfelelőt. 

Több színváltozat

Szinte egyedülálló a Sencor több színváltozatban elérhető vákuumos turmixgépe, amelyek közül mindenki kiválaszthatja kedvencét! Nem csak azért, hogy minden belső tér személyre szabott legyen, hanem a készülék tökéletes munkát is végez, a nagy teljesítmény és a számos funkcióknak köszönhetően időt és energiát takarítanak meg!

Speciális vákuum egység

Készítse el kedvenc italát, amelyet szuperfrissen fogyaszthat el még akár a munkahelyén is. Hogyan lehetséges ez? A csomag tartalmát képező speciális vákuum egységet, csatlakoztassa a turmixgéphez, így ki tudja szívja a levegőt a tartályból. A vákuumban végrehajtott mixelés maximális mértékben megőrzi a hasznos tápanyagokat és az alapanyagok friss ízét, zamatát. Mindez annak köszönhető, hogy a vákuumban történő mixeléssel a turmixok gyakorlatilag levegő nélkül készülnek el, így olyan egységes, homogén italok jönnek létre, amelyek jóval később is fogyaszthatók.

Sencor® Nutri Smart Blending technológiával

A Sencor® Nutri Smart Blending technológia optimalizálja a feldolgozáshoz szükséges időt, hogy a hét előre beállított program tökéletes eredménnyel érjen el. A Pulse gombnak köszönhetően még a nehezebb, keményebb összetevőket is nagyon rövid idő alatt összemixelheti. 
  • 1. Smoothies
  • 2. Nutri Blend
  • 3. Extra Smoothies
  • 4. Levesek / Saute
  • 5. Jégzúzó funkció
  • 6. Diófélék / Magvak
  • 7. Pulse

Mit jelent a Multicyclone rendszerű mixelés?

A különböző méretű mixelő edények praktikus kialakítása lehetővé teszi, a kiváló turmixolási eredményeket. Az edények strapabíró késegységgel és egyedi horonyszerkezettel rendelkeznek, ami az összetevőkben is tükröződik. Így akár 60%-kal jobb eredmény garantálható, mint egy hagyományos turmixgép esetén.

Kiváló minőségű, strapabíró keverőedények

A mixelő edények kiváló minőségű TRITAN műanyagból készülnek, amely tökéletes ellenállást garantál, nem szívja be a szagokat és teles mértékben BPA mentes. Az edények tökéletesen alkalmasak a vákuumos mixelésre. A turmixgép dobozában talál 1,5 literes fő mixerkelyhet és két 0,7 literes palackot, praktikus zárófedéllel, így ezeket mindenhova magával tudja vinni. 

Rozsdamentes acélból készült, nyolcéllel rendelkező késegység

A késegység anyaga és minősége mindennek az alapja! A rozsdamentes acél és titán kombinációja minimálisra csökkentheti az enzimek, vitaminok és ásványi anyagok elvesztését, még akkor is, ha a vákuumegységet nem használják. A pengének köszönhetően mindig 100%-os minőségi italt készíthet el!

És milyen egészségügyi előnyei vannak egy smoothienek?

A kevert alapanyagokból származó tápanyagok jól felszívódnak, és nem terhelik meg a gyomrot a bonyolult mechanikai feldolgozás során, mint a szilárd élelmiszereknél. A héj alatt nincs vitamin- vagy rostveszteség, és minden könnyen emészthető. Kiváló influenza vagy megfázás megelőzése céljából a téli hónapokban és kiváló energiaforrást jelent nyáron.
Turmixgépek

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 1 500 W
Jégtörő Igen
Sebességfokozatok száma (fokon) 7
Edény anyaga Tritan
Védőbiztosíték Igen
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás