Fül-, fejhallgatók

SEP 530BT BK Vezeték nélküli fülhallgató mikrofonnal

  • Érintéses vezérlés 
  • Bluetooth 5.1 
  • Prémium kivitel
15% kedvezmény az S15 kód megadása után.
Az akció kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes,
2024.05.13 – 2024.06.02. 
8990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SEP 530BT vezeték nélküli fülhallgató teljesen szabad mozgást biztosít. Kompakt méret, kiváló hangzás és prémium minőségű alapanyagok jellemzik. Az egyedi funkcióknak köszönhetően az egyes fülhallgatók akár 3 órás üzemidőt is garantálnak normál hangerő mellett, de a dokkoló állomáson történő töltéssel bármikor megnövelhető. A fülhallgatóba épített gombok segítségével könnyedén irányíthatja a készüléket. A fülhallgató és a dokkolóhoz tartozó 2x 25 mAh és 230 mAh kapacitású Li-ion akkumulátorok teljesítményét egy USB-C csatlakozóval töltheti fel.

TWS TECHNOLÓGIA

A True Wireless Stereo (TWS) technológia forradalmi lehetőséget kínál, amely lehetővé teszi, hogy két apró, fülbe illeszthető headsettel valósághű, szinkronizált és késleltetésmentes sztereó hangzást élvezhessen. A headsetek közötti vezeték nélküli kapcsolat segítségével a bal és jobb hangcsatornák egyszerre és kivételes minőségben szólalhatnak meg.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

A Sencor SEP 530BT fülhallgató a Bluetooth Audio 5.1 verzióját alkalmazza az adatátvitelre. Ez a rövid hatótávolságú, nyílt, vezeték nélküli szabvány lehetővé teszi a különböző okos eszközök közötti automatikus, kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. A fülhallgató energiatakarékos működése minimális energiaigényt jelent, így hosszabb használatot biztosít. A készülékek közötti maximális hatótávolság 10 méter, és a vezeték nélküli adatátvitel maximális értéke 2,5 mW a 2,4 GHz - 2,485 GHz frekvenciasávban.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Mikrofon Integrált
Vezeték nélküli töltés
Kialakítás típusa Fülbe helyezhető
Bluetooth verzió 5.1
Aktív zajszűrés
Impedancia 32 Ohm
Jeltovábbítás BLUETOOTH
Érzékenység 102 dB
Frekvenciatartomány 20 - 20000 HZ
Meghajtó átmérője 13 mm
Jeltartomány 10 m
Vezérlés típusa Dotykové
Felhasználó vezérlés Igen
Hangerőszabályozó Igen
Hívásvezérlés Igen
Lejátszási idő 5 h
Töltési idő 1,5 h
Fejhallgató akkumulátor kapacitása 25 mAh
Dokkoló akkumulátor kapacitása 230 mAh
Powerbank funkció
Töltési állapotjelző
Töltőcsatlakozó típusa USB-C
Levehető kábel Igen
Védőborítás
Cserélhető fülilleszték
Szín Fekete
Driverek száma 2

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás