Fül-, fejhallgatók

SEP 530BT BK Vezeték nélküli fülhallgató mikrofonnal

  • Érintéses vezérlés 
  • Bluetooth 5.1 
  • Prémium kivitel
A Sencor SEP 530BT teljesen vezeték mentes kialakításának köszönhetően, semmi sem gátolhatja a mozgásban. Kompakt méret, gazdag hangzás prémium anyagok és funkciók jellemzik. A fülhallgatók egyenként 3 órás működést garantálnak - normál hangerő és egyetlen töltés mellett, de a dokkoló állomásnak köszönhetően bármikor növelhető. A vezérlés a fülhallgatóba épített gombokkal végezhető el. A teljes működést egy 2x 25 mAh -fülhallgató - és egy 230 mAh – dokkoló- Li-ion akkumulátor biztosítja, amely usb-c csatlakozóval tölthető.

TWS TECHNOLÓGIA

A True Wireless Stereo azaz a TWS technológia lehetővé teszi, hogy két aprócska, a fülbe illeszthető headset segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség. A Sencor SEP 530BT fülhallgató a Bluetooth Audio 5.1 verziót használja az adatátvitelre. A szükséges maximális hatótáv a készülékek között 10 m. A maximális vezeték nélküli átvitel értéke 2.5mW / 2.4GHz – 2.485GHz.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás 

A két 13 mm átmérővel rendelkező hangszórónak az impedancia értéke 32 ohm és a működési frekvencia tartomány 20 Hz – 20KHz. A fülhallgató érzékenysége 102 dB a mikrofon érzékenység -47dB. 

Beépített akkumulátor

A teljes működést egy 2x 25 mAh -fülhallgató - és egy 230 mAh – dokkoló- Li-ion akkumulátor biztosítja, amely usb-c csatlakozóval tölthető. Ez az akkumulátor kapacitás teljes feltöltöttség esetén akár 5 óra zenehallgatást, beszélgetést biztosít. A headset készenléti ideje 30 nap az akkumulátor teljes feltöltésére a fülhallgatók és dokkoló esetén 1,5 órára van szükség.

 

Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Típus Vezeték nélküli
Mikrofon Integrált
Vezeték nélküli töltés
Kialakítás típusa Fülbe helyezhető
Bluetooth verzió 5.1
Aktív zajszűrés
Impedancia 32 Ohm
Jeltovábbítás BLUETOOTH
Érzékenység 102 dB
Frekvenciatartomány 20 - 20000 HZ
Meghajtó átmérője 13 mm
Jeltartomány 10 m
Vezérlés típusa Dotykové
Felhasználó vezérlés Igen
Hangerőszabályozó Igen
Hívásvezérlés Igen
Lejátszási idő 5 h
Töltési idő 1,5 h
Fejhallgató akkumulátor kapacitása 25 mAh
Dokkoló akkumulátor kapacitása 230 mAh
Powerbank funkció
Töltési állapotjelző
Töltőcsatlakozó típusa USB-C
Levehető kábel Igen
Védőborítás
Cserélhető fülilleszték
Szín Fekete
Driverek száma 2

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás