Fül-, fejhallgatók

SEP 510BT BK TWS vezeték nélküli fülhallgató

  • TWS technológia
  • Hangszóró mérete: Ø 10 mm
  • Frekvencia tartomány: 20 Hz - 20 kHz
A Sencor SEP 510BT teljesen vezeték mentes kialakításának köszönhetően, semmi sem gátolhatja a mozgásban. Kompakt méret, gazdag hangzás prémium anyagok és funkciók jellemzik. A fülhallgatók ergonomikus kialakításának és a csomagba helyezett extra fülillesztékeknek köszönhetően szinte minden fülbe egyszerűen beilleszkedik. A fülhallgatók egyenként 3 órás működést garantálnak egyetlen töltés mellett, de a dokkoló állomásnak köszönhetően bármikor növelhető. A vezérlés a fülhallgatóba épített gombokkal végezhető el.

TWS TECHNOLÓGIA

A True Wireless Stereo azaz a TWS technológia lehetővé teszi, hogy két aprócska, a fülbe illeszthető headset segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség. A Sencor SEP 510BT fülhallgató a Bluetooth Audio 5 verziót használja az adatátvitelre. A szükséges maximális hatótáv a készülékek között 10 m. A maximális vezeték nélküli átvitel értéke 2.5mW / 2.4GHz – 2.485GHz.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A két 10 mm átmérővel rendelkező hangszórónak az impedancia értéke 32 ohm és a működési frekvencia tartomány 20 Hz – 20KHz. A fülhallgató érzékenysége 100 dB a mikrofon érzékenység -42 dB.

Beépített akkumulátor

A teljes működést egy 2x 50 mAh -fülhallgató - és egy 400 mAh – dokkoló- Li-ion akkumulátor biztosítja, amely micro usb csatlakozóval tölthető. Ez az akkumulátor kapacitás teljes feltöltöttség esetén akár 6 óra zenehallgatást vagy 7 óra beszélgetést biztosít. A headset készenléti ideje 30 nap az akkumulátor teljes feltöltésére a fülhallgatók esetén 1,0 órára a dokkoló esetén 1,5 órára van szükség. A fülhallgató IP44 védelemmel van ellátva.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Típus TWS technológia
Mikrofon Integrált
Kialakítás típusa Fülbe helyezhető
Vezeték nélküli töltés
Bluetooth verzió 5.0
Aktív zajszűrés
Jeltovábbítás BLUETOOTH
Impedancia 32 Ohm
Érzékenység 100 dB
Frekvenciatartomány 20 HZ - 20 KHZ
Driverek száma 1
Meghajtó átmérője 10 mm
Jeltartomány 10 m
Vezérlés típusa Gomb
Felhasználó vezérlés Igen
Hangerőszabályozó Igen
Hívásvezérlés Igen
Lejátszási idő 6 h
Töltési idő 1 h
Dokkoló töltési ideje 2 h
Fejhallgató akkumulátor kapacitása 50 mAh
Dokkoló akkumulátor kapacitása 400 mAh
Töltési állapotjelző LED
Töltőcsatlakozó típusa MICRO USB
Cserélhető fülilleszték Igen
Víz- és Porvédelem IP 44
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Information sheet /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás